SP - Grupa F
Moderator/ica: admin
-
- Kontakt:
Re: SP - Grupa F
ma tu se zna italija i paragvaj 

izgleda De Rossi zaradio neku povredu, ne zna se kolko ozbiljno
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
vec po navici italija igra relativno lose grupnu fazu , italija ce proci sad kao prvi ili drugi je manje vazno , ocekujem slovake u drugom krugu , nisu neka sila ali imaju dovoljno kvalitete da cvrstom igrom dodju do neophodnih bodova , paragvaj je po imenima jak tim ali , uvijek postoji to ali kad ekipa tipa : cile , peru , paragvaj , urugva
a onda je sve moguce i to da se odbrani titula , italijani uz nijemce igraju najbolje i najbolje se snalaze u ovakvom ritmu takmicenja pa tako i sa relativno slabijim sastavima su ekipe koje daju svoj maksimum
forza italia
a onda je sve moguce i to da se odbrani titula , italijani uz nijemce igraju najbolje i najbolje se snalaze u ovakvom ritmu takmicenja pa tako i sa relativno slabijim sastavima su ekipe koje daju svoj maksimum
forza italia
Po meni najbolja utakmica proslog SP-a, zagrijavanje za prekosutra

Hoce li igrati De Rossi?nevjernik je napisao/la:izgleda De Rossi zaradio neku povredu, ne zna se kolko ozbiljno
Support Velez, It's logical! ★
izgleda nije nista ozbiljno, tako da ce vjerovatno igrati
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Del Piero,Del Piero.. AleeeeMont0 je napisao/la:
Po meni najbolja utakmica proslog SP-a, zagrijavanje za prekosutra![]()
Hoce li igrati De Rossi?nevjernik je napisao/la:izgleda De Rossi zaradio neku povredu, ne zna se kolko ozbiljno

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
jesmo poderali švabe ovdje, najviše će faliti Totti, on je stvarno bio majstor nad majstorima...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Moj tip:
Paragvaj i Slovacka idu dalje.
Paragvaj i Slovacka idu dalje.
Novi Zeland nema pravu konkurenciju u ovoj grupi nazovi selekcija... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- sarajlija89
- Kontakt:
na trenutak sam ozb shvatioIsnar je napisao/la:Novi Zeland nema pravu konkurenciju u ovoj grupi nazovi selekcija...

FORZA ITALIA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovo je bilo navijacki...sarajlija89 je napisao/la:na trenutak sam ozb shvatioIsnar je napisao/la:Novi Zeland nema pravu konkurenciju u ovoj grupi nazovi selekcija...![]()
FORZA ITALIA

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ako neko slucajno ne zna, obavezna recitacija pred sutrasnju tekmu

[youtube][/youtube]
Evo i jedna da se opustimo,
haha, haman sam se uzivio kao da ja igram

- sarajlija89
- Kontakt:
Svi nas otpisuju (nas talijane
)...nedaju nam velike sanse (nama talijanima
)..al idemo ponovit 2006.(mi talijani
)
FORZA ITALIA

FORZA ITALIA

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Evil Genius
- Kontakt:
Veceras dominacija nas talijana

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Gilardino 1 strijelac kvota 40 Km uplata 10 km
Valjda me nece iznevjerit
Valjda me nece iznevjerit

Rođen s tobom da budem
- Evil Genius
- Kontakt:
ma s 5 bodova cemo proc dalje uz gol razliku 3:1 a onda nakon grupne faze lagano se prosetat do finala (usput spance dobit na penale)
salu na stranu, ovaj sastav tesko da ce veceras istrcat na teren jer je ovo samo nagadjanje talijanskih novinara al' ne vidim zasto bi i ovih 11 imalo problema s paragvajem ?

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Tko je onaj Pepe u sastavu Italije sto vidim??! A gdje je Camoranesi, Gattuso??!
I nema mi ni Del Piera, ni Inzaghi-a, ni Tottia... Mamma mia..
Očekujem da moji dragi Talijani na guzove produ dalje, ipak su oni kao i Nijemci turnirska dizelaska ekipa
Dva gola i osmina finala je naša
Andiamooooooo ragazzi
Avanti Azzuri !!!!!!!!!!!
i najbolja himna univerzuma ;
[youtube][/youtube]
I nema mi ni Del Piera, ni Inzaghi-a, ni Tottia... Mamma mia..
Očekujem da moji dragi Talijani na guzove produ dalje, ipak su oni kao i Nijemci turnirska dizelaska ekipa

Andiamooooooo ragazzi
Avanti Azzuri !!!!!!!!!!!
i najbolja himna univerzuma ;
[youtube][/youtube]
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
Posudili talijani Susica od Saveza da im igra poluspicu u grupnoj fazi.... 

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.