tesko,tesko...Stone Island je napisao/la:Mogao bi biti X na Grbavici

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tesko,tesko...Stone Island je napisao/la:Mogao bi biti X na Grbavici
Teško ali kakav bi ja navijač bio kad bi se pomirio s porazom odmah...HARIS XXL je napisao/la:tesko,tesko...Stone Island je napisao/la:Mogao bi biti X na Grbavici
ma posteno jarane....nama pod hitno trebaju bodovi,ali poslije subotnje utakmice nadam se da ce Velez zaigrati kako treba i da ce opstati posto bi velika steta bila da Velez ispadne iz lige jer nasoj ligi ovakvi klubovi trebaju a ne seoski u kojima niko nikad nije boda "otkino"....Stone Island je napisao/la:Teško ali kakav bi ja navijač bio kad bi se pomirio s porazom odmah...HARIS XXL je napisao/la:tesko,tesko...Stone Island je napisao/la:Mogao bi biti X na Grbavici![]()
Ma to je Velež brato...
mogu vala i noge ostavit sto se mene tice al to zrinjski dobija u hendikepu samo neznam jel hendi 1,5 ili 2,5Mirza_Hordas je napisao/la:mogla bi biti dvica u mostaru![]()
očekujem da igrači ostave srce na teren
Jes jos da u kladionicama ima da se igra hendikep na nasu ligudaidza je napisao/la:mogu vala i noge ostavit sto se mene tice al to zrinjski dobija u hendikepu samo neznam jel hendi 1,5 ili 2,5Mirza_Hordas je napisao/la:mogla bi biti dvica u mostaru![]()
de malo citaj....nisam ni reko da ima vec sam reko da dobija zrinjski u hendikepu.....vista cvike ako ne vidismiky_hz je napisao/la:Jes jos da u kladionicama ima da se igra hendikep na nasu ligudaidza je napisao/la:mogu vala i noge ostavit sto se mene tice al to zrinjski dobija u hendikepu samo neznam jel hendi 1,5 ili 2,5Mirza_Hordas je napisao/la:mogla bi biti dvica u mostaru![]()
![]()
The_Target je napisao/la:Hoce li neko napisati objektivan komentar ???
cemu kec na toj zadnjoj? pa bice 0 2admiral je napisao/la:Leotar - Zvijezda -1
Željezničar - Velež -1
Slavija - Travnik -1
Posušje - Sloboda-1
Čelik - Široki Brijeg-1
Laktaši - Modriča Maxima-1
Orašje - Borac-1
Zrinjski - Sarajevo-1
eto covjek vam realno kazeadmiral je napisao/la:Leotar - Zvijezda -1
Željezničar - Velež -1
Slavija - Travnik -1
Posušje - Sloboda-1
Čelik - Široki Brijeg-1
Laktaši - Modriča Maxima-1
Orašje - Borac-1
Zrinjski - Sarajevo-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.