ja ba...plus i Štilić .. pa tom momku niko neda šansu , on Alispahića pored Štilićasamadhi je napisao/la:Gdje ba Bajramovic??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ja ba...plus i Štilić .. pa tom momku niko neda šansu , on Alispahića pored Štilićasamadhi je napisao/la:Gdje ba Bajramovic??
hoce. a poslije toga ce ici na tribine i tamo pjevati bosna bosna. na švedskom naravno, de se švedjani ne naljute ;=oJaydoo82 je napisao/la:Ja mislim da ce Ibrahimovic i njegov otac biti na stadionu i bodriti BosnuCak mislim da ce Zlatan otici u nasu svlacionicu i pozdraviti se sa BIH igracima, i dati im podrsku...
hahahabubreg je napisao/la:hoce. a poslije toga ce ici na tribine i tamo pjevati bosna bosna. na švedskom naravno, de se švedjani ne naljute ;=oJaydoo82 je napisao/la:Ja mislim da ce Ibrahimovic i njegov otac biti na stadionu i bodriti BosnuCak mislim da ce Zlatan otici u nasu svlacionicu i pozdraviti se sa BIH igracima, i dati im podrsku...
i da, ovo je iz provjerenih izvora : poslije povlacenja iz repke švedske, zlatan ce se totalno povuci i iz fudbala, uskoro napusta i barcu (zbog toga je i igrao malo slabije u zadnje vrijeme) sve u nadi da ce jednoga dana ispuniti svoj djecacki san - da postane vodja navijaca BiH. 100% provjereno.
samadhi je napisao/la:Gdje ba Bajramovic??
Umjesto da pitas sto nije znao Stilica, ti pitas sto nije zvao Bekrica, kakav Bekric kakvi bakraciEdinTM87 je napisao/la:Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
Jesi normalan ti? Pricas o legendi BH fudbala a ne nekom ulicaru. Ima ovdje jedan retard glupi, ali to nije Susic.EdinTM87 je napisao/la:Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
Zato što nije dovoljno dobar, a igra na Misketovoj i Miretovoj poziciji. Malo objektivnosti nije na odmet.EdinTM87 je napisao/la:Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
Nije zvao ni Varupu i Dudića pa se ljudi ne ljute!EdinTM87 je napisao/la:Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
Sta je smijesno?giannini je napisao/la:samadhi je napisao/la:Gdje ba Bajramovic??
evo i ja se ne ljutim a nije zvao Hotuveteran je napisao/la:Nije zvao ni Varupu i Dudića pa se ljudi ne ljute!EdinTM87 je napisao/la:Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
evo i ja se ne ljutim a nije zvao Hotuveteran je napisao/la:Nije zvao ni Varupu i Dudića pa se ljudi ne ljute!EdinTM87 je napisao/la:Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.