Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

solidus
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la solidus » 18 maj 2010, 13:43

samadhi je napisao/la:Gdje ba Bajramovic??
ja ba...plus i Štilić .. pa tom momku niko neda šansu , on Alispahića pored Štilića :shock:

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 18 maj 2010, 13:59

Jaydoo82 je napisao/la:Ja mislim da ce Ibrahimovic i njegov otac biti na stadionu i bodriti Bosnu 8-) Cak mislim da ce Zlatan otici u nasu svlacionicu i pozdraviti se sa BIH igracima, i dati im podrsku...
hoce. a poslije toga ce ici na tribine i tamo pjevati bosna bosna. na švedskom naravno, de se švedjani ne naljute ;=o

i da, ovo je iz provjerenih izvora : poslije povlacenja iz repke švedske, zlatan ce se totalno povuci i iz fudbala, uskoro napusta i barcu (zbog toga je i igrao malo slabije u zadnje vrijeme) sve u nadi da ce jednoga dana ispuniti svoj djecacki san - da postane vodja navijaca BiH. 100% provjereno.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 18 maj 2010, 14:03

bubreg je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:Ja mislim da ce Ibrahimovic i njegov otac biti na stadionu i bodriti Bosnu 8-) Cak mislim da ce Zlatan otici u nasu svlacionicu i pozdraviti se sa BIH igracima, i dati im podrsku...
hoce. a poslije toga ce ici na tribine i tamo pjevati bosna bosna. na švedskom naravno, de se švedjani ne naljute ;=o

i da, ovo je iz provjerenih izvora : poslije povlacenja iz repke švedske, zlatan ce se totalno povuci i iz fudbala, uskoro napusta i barcu (zbog toga je i igrao malo slabije u zadnje vrijeme) sve u nadi da ce jednoga dana ispuniti svoj djecacki san - da postane vodja navijaca BiH. 100% provjereno.
hahaha

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 18 maj 2010, 14:13

:mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 maj 2010, 14:31

Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 18 maj 2010, 14:33

EdinTM87 je napisao/la:Zasto nije Bekrica zvao retard glupi.
Umjesto da pitas sto nije znao Stilica, ti pitas sto nije zvao Bekrica, kakav Bekric kakvi bakraci :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2010, 14:44

Jesi normalan ti? Pricas o legendi BH fudbala a ne nekom ulicaru. Ima ovdje jedan retard glupi, ali to nije Susic.

Razocaran sam sto nije zovno Cocalica i Bunozu, mislim da ih je vrijedilo isprobat. Ali nikad selektor ne moze zadovoljit sve navijace. Samo stvarno ne razumjem sto se ovaj Muratovic vise forsira. Pa covjek je toliko spor i los u svakom smislu da nije normalno.

Moze li neko rec je li Cocalic standardan u Grckoj? Koliko igra otkad je doso?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 maj 2010, 14:47

Zato što nije dovoljno dobar, a igra na Misketovoj i Miretovoj poziciji. Malo objektivnosti nije na odmet.

Što se tiče Štilića, mislim da je @Steve-o najbolje objasnio njegove igre u posljednje vrijeme. Ne igra cijelu utakmicu, a i kada igra, nije zainteresovan, kao da je došlo do nekog zasićenja.

@Cartman

Zar si iznenađen što nema Cocalića? Ja nisam. A, što se tiče Muratovića, mislim da su ovo pozivi iz kurtoazije, mada, nismo ga gledali u posljednje vrijeme, možda je "nabrijao" kondiciju. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 18 maj 2010, 15:09

Pa ovaj Susic svaki dan vise i vise nervira. Majko mila, Štilić, Bekrić i Cocalić nisu pozvani, a pozvan neki tamo Alispahic i djed Muratovic. Ovo niko ziv ne moze razumit. Susic je prava kopija Muzurovica, mutavac koji igra kako savez svira. Ako je Alispahic bolji od Stilica nabijem ja fudbal na racku !
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2010, 15:18

Ne znam sto odma vrijedjate Susica. Tek je drugo okupljanje, treba malo vremena da Pape nadje pravu kombinaciju. Ok ako se ne slazete s njim, ali vrijedjati covjeka poput Susica je jadno. Pogotovo ako se sjetimo kakvu je podrsku mikado imo od tih istih sto vrijedjaju Susica. I ja bi zelio neke promjene, ali selektor nikad ne moze sve zadovoljit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 maj 2010, 15:22

Ja mu jedino zamjeram sto je zvao Berberovica i Muratovica. Ovaj prvi nema kluba, a ovaj drugi nema pojma (ko ni ovaj prvi), a nece da zove neke koji nisu standardni u svom timu. Pa zar nije bolje biti nestandardan, a trenirat, nego biti bez kluba?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 maj 2010, 15:43

Muratovic mocni je tu ,hahaha,nevjerovatno..uglavnom neka je Alispahica pozvao ,nije los igrac ,ali je zalosno da Stilica nije ,uostalom meni nije jasno zasto ga ne gotivi niti jedan od ovih savezovih izbornika ,mozda neko od ovih mazluma iz saveza ima nesto protiv ovog momka pa inzistiraju da se ne zove ,pa momak je glavni igrac Poljske lige ,prvak ,na meti velikih klubova ,ne znam sta jos treba da ga trener pozove!?
Ne znam hoce li se ovaj Mujdza odazvati??Ima li iko nekih informacija je li sredio papire ,i tako to?:D

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 18 maj 2010, 15:51

po mom skromnom misljenju, stilica nije zvao jer ima bolje misketa i pjanica...a alispahic je pozvan da se upise , da kasnije ne bi bilo eh niko ga ni9je htio zvati...ovako nek odigra jedno tri minuta i nas je pa bilo sta od njega ili bio promasaj...a muratovic ce ispasti iz kombinacija cim se bajram oporavi (ako se oporavi)....ostalo sve ocekivano, mozda je trebao zvati jos jednog iz nase lige onako fore radi , al uglavnom to je to.....

veteran

Post Postao/la veteran » 18 maj 2010, 15:56

Nije zvao ni Varupu i Dudića pa se ljudi ne ljute!

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 18 maj 2010, 17:16

giannini je napisao/la:
:mrgreen:
Sta je smijesno?

Zlatan ce sa razvaljenim preponama bolje odigrati od Murata.

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 18 maj 2010, 17:31

veteran je napisao/la:
evo i ja se ne ljutim a nije zvao Hotu :D

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 18 maj 2010, 17:46

veteran je napisao/la:
evo i ja se ne ljutim a nije zvao Hotu :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 maj 2010, 17:49

Ja mislim da mi imamo jedan kljucni problem ovdje ,a to je da na istim pozicijama imamo i najveci broj kvalitetnih igraca ,Ibricic ,Medjunanin ,Stilic ,Misimovic ,Pjanic ,Salihovic ,evo sada i Alispahic i Bekric svi oni igraju u vezi ,i jako je tesko dati svima pravu priliku.
isto kao da svi nasi igraci forsiraju tu poziciju veznog igraca ,to je valjda zbog mentaliteta ,svi bi isli prema naprijed ,dok s druge strane zadnja linija trpi..tako da nije lako ni Susicu ,nije da ga branim ,da izabere prave igrace znajuci da Pjanic ,Salihovic ,Misimovic ,Ibricic ,Rahimic imaju zacementirano mjestu u prvom sastavu.
Mozda je ,u neku ruku ,bolje i nepozvati igraca ,nego ga cijediti cijelo vrijeme na klupi ,bice vremena!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 18 maj 2010, 18:08

ljudi pricaju gluposti i ne vide poentu. pape je majstor koji igra na sigurno- ne zeli da mjenja muratovica dok ne nadje pravu ekipu po svojoj zamisli. puno mu je lakse imati muratovicha za svaki sluchaj- ako se ne varam proti gane je igrao tek drugo poluvrijeme i siguran sam da ce protiv svedske i njemacke igrati i manje a sve zavisi od rezultata. covjek je oprezan i svaka mu cast i ne zeli da okrece ledja onima koji imaju iskustva i mogu igrati defanzivu. ono sto ce se desiti da ce se ubrzo vidjeti da ima igraca koji mogu odgovoriti papetovim ztamislima i muratovich ce biti jedno vrijeme na klupi i onda utakmica oprostaja. PREGLUPO JE VRIJEĐATI MURATA, IPAK JE COVJEK ODIGRAO +CIJELE KVALIFIKACIJE U KOJIMA SMO ODIGRALI ODLICNO. A POSEBNO ME NERVIRA STO VRIJEĐATE PAPETA BEZ IKAKVOG RAZLOGA(ODNOSNO ZBOG BEKRICA I INIH)a za stilica je dao odgovor ako se ne varam.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 18 maj 2010, 19:04

ma ne on je trebo izostaviti ,,, Ibricica,,, Misimovica, Pjanica,, Salihovica,,, a zovnuti Stilica,, bekrica ,, Cocalica i Bibliju,, pa da vidimo!!!! neka Pape radi svoj posao pa vidjecemo,,, ako odradi lose??? ode on i sam,, ako odradi dobro opet ode ali kao heroj!!!!
za ove prijateljske utakmice po meni najbolji sastav:
...............................................................KENAN.................................................................

.......Mujdza........................Nadarevic..............................Spahic........................Salihovic.............

..........................................................Sanel ........................................................................

............Ibricic...................................Misimovic......................................Pjanic..........................

..............................Muslimovic..................................Dzeko.....................................................
Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 18 maj 2010, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.