AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Devil » 21 apr 2010, 22:06

Ali se Baptista udebljao,ili fotoaparat uvelicava. :mrgreen:
Cestitam na prolazu u finale nisam pratio ali bice sutra navece snimak na SK pa se nadam malo pogledati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 apr 2010, 22:28

Google je napisao/la:
slika
slika
hahahahaa.. legenda.. hahahaha

istina, Baptista se upropastio k'o niko.. umjesto da je debil u Romi davao sve od sebe i dovede Romu do vrhunca, on se upropastio..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 apr 2010, 22:41

"Ali se Baptista udebljao,ili fotoaparat uvelicava."
Narafno,kad nista ne radi samo jede...na kraju zanjega Roma nece moci uzet ni 200km :mrgreen:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 apr 2010, 23:22

Google je napisao/la: slika
vid brade, vid stajlinga :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 22 apr 2010, 09:25

ma nema od baptiste nista, lopta se odbija od njega ko od drvo :? mislim da je on prvi koji ce bit prodan tj. ako ga ikome budemo mogli uvalit . . . doduse mozda je to i do svih silnih trenera koji su ga sa njegove originalne pozicije centralnog veznog (sevilla) prebacivali po napadu, krilima i slicnim pozicijama koje njegovoj tehnici, brzini (tj nedostatku iste) i fizickim predispozicijama (tj visku kilograma) ne pase nikako; sve u svemu prosle sezone je bio jedan od boljih, nije imo konstantu al' zabijo je kad je trebalo (sjetite se torina) al' ove je katastrofalan i treba ga se rijesit sto je prije moguce . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 24 apr 2010, 08:01

http://sports.yahoo.com/soccer/blog/sow ... sow,236400

slika

navijaci rome pocastili igrace nazia na treningu sa par finih slicica :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 apr 2010, 03:13

Nedelja,Roma:Sampdorija...na raspodanom Olimpicu...samo 3 boda dolaze u obzir posle pobijede Intera nad Atalantom,ako zelimo da se vratimo na prvo mijesto...mijesto koje nam obijektivno i pripada,kao najboljoj momcadi Talijanskog šampionata...Da kazem da je presudna nije jer svaka je do kraja presudna,Sampdorija je samo jedna u nizu tih predsudnih tekmi...!!!!

Pozvani igraci:
1 BOGDAN LOBONT
3 MARCO ANDREOLLI
4 JUAN
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
9 MIRKO VUCINIC
10 FRANCESCO TOTTI
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
13 MARCO MOTTA
16 DANIELE DE ROSSI
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
20 SIMONE PERROTTA
22 MAX TONETTO
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
29 NICOLAS BURDISSO
30 LUCA TONI
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
94 JEREMY MENEZ
-----------------------------
FORZA ROMA,GRANDE ROMA....
slika slika slika

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 25 apr 2010, 09:33

Kad bi vam Sampa danas otkinula bod, bio bi zadovoljan, naravno ne zbog toga da recimo bude Inter prvak, a Roma da nebude, nego zbog toga da smo blize izlazu u Evropu. Kolko sam razumio, Sampa neće igrati izgleda u najjačem sastavu, pa tako da sam dobio osjecaj da je Roma možda i već pobijedila, al nikad se nezna. Sampa zna iznenaditi i Juve, Milan, Inter, što nebi znala i Romu.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 apr 2010, 21:06

NO TOTTI NO PARTY NO TOTTI NO PARTY
slika slika slika slika

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 25 apr 2010, 21:17

Joj sretnika, ccc, sta je ova Roma bez Tottija!? Već kad vodite, ako i pobjedite volio bi da i osvojite scudetto, jer onda znaci da gubimo od šampiona ;)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 apr 2010, 21:45

odlicno fenomenalno prvo poluvrijeme,šteta što Roma nije dala jos koji gol jer su igrom zasluzili...Totti,vidi se da je zeljan igre igra odlicno ima ga na svakom dijelu terena...jedina mala mrlja je ono koškanje izmedju Vucinica i Perote...al sace njih Ranieri valjda da smiri...!!!
slika slika

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 25 apr 2010, 22:00

Eh, jednom na kladionici odigram Romu i treba da me povale.
Nadam se pobjedi :? :? :?
Pazza Inter amala!!

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 25 apr 2010, 22:11

daffy je napisao/la:odakle ti taj zakljucak Admire??

:roll: to nismo pjevali pobjedu protiv intera i gol Marchisija jedno 100 puta?? malo vi brkate Juve sa klubovima poput intera, Chelsea, Citya i ostalih koji nemaju dusu i koji ne zive.. ne mora znacit ako je Juve najuspjesni klub u Italiji da nema dusu, i da navijaci ne zive za taj klub.. ;)
To što si stavio INTER kao prvog, iskazuje naravno koliko ga mrziš i naravno govoriš da ne živimo za pobjede.
Svaki klub ima svoje istinske navijače koji se raduju svakoj pobjedi, bila ona protiv Ternane i Reala, i ti navijači su zapravo oni pravi, a takve navijače ima svaki veliki klub. Ovi ostali mogu se nazvati više kao nekima kojima je taj klub drag.
i iako ne zivim u Italiji, ne mogu ići na utakmice Intera, se smatram jednim od takvih navijača, koji bi i svoju krv dali za svoj klub, ali ne kažem da i Barca-od koje smo očekivali sve pobjede, jer je osvojila sve što se može, nema pravih navijača :idea: :idea:
Pazza Inter amala!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 apr 2010, 22:27

ja pricam o balkanskim navijacima.. npr. znam hiljade navijaca koji pricaju o svom klubu samo kada pobjedjuje, a kada izgube klubu psuje sve :?: psuje igrac :?: i sve sto je vezano za klub.. a inter sam stavio samo provokacije radi :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 25 apr 2010, 22:31

Manite se šuplje, Pazzini zabio za 1:2, CL je blizu :D
PAZZINIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, nemogu da vjerujem da Sampa vodi, ale ale aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 25 apr 2010, 22:34

Roma hoce titulu? hehe hoce da ne kazem sta, fakat sam mislio da su bolji i da znaju, malo sam bijesan sto su me povalili na kladionici tako da od srca zelim da inter bude prvi iako ni njih ne mogu organski
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 apr 2010, 22:38

Kako? zašto? što?...ode Scudeto....bay bay

fjsksdfjksdljfčlkdsjlfkdslčkfdčlksdfčlkčdslkflčsdkfčldskčdlsfkčldskfčlsdkč
sdfjksdjfklsdjflkdsjklfsjklsdfjklsdjklfjsdklfjsdkljfskljflkjflkjsdklfjsdkljfslkjfsdlkj

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 apr 2010, 22:38

pruzi vam se prilika u 10 godina da osvojite Scudetto i protiv Dorije zajebete.. :cry:

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 25 apr 2010, 22:42

Jao necu moci zaspati koliko mi je drago. Idemo u CL, sta cu vam ja kad neznate. Sad mi je lakse posto sam bio nervozan zbog penala u Banja Luci, al kad ga Pazinni zabi pet minuta do kraja, nisam mogo vjerovat, konto sam bod otkinemo i na konju je Sampa, al ovo je potpuno neocekivano. Grande Sampa, la mia Sampa. Oni fašisti pobjediše kući Genou, kakav dan za Sampu, nemogu da vjerujem!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 apr 2010, 22:57

Sta reci sad :roll: :cry:

Rekao sam i ranije da je mi se neki Ranierijevi potezi nikako ne svidjaju i da ce nas kostati. Od prve minute drugog pol se povlacimo, umjesto da jos zesce napadnemo i damo drugi gol. U par utakmica smo se izvukli, al Ranieri opet nije izvukao pouku. Svaka njemu cast sto je napravio ovakav niz sa Romom, sto je spasio sezonu, al ostat ce vjecni luzer i tacka.

Ono sto krasi Romu je prevelika euforija i slicno, a mislim da ih je i to kostalo ovog poraza. Mirko se svadja sa Perotom u jednoj ovakvoj utakmici :roll: :roll:

Opet se pokazalo da neki klubovi imaju previshe srece, dok je drugi klubovi kada najvishe treba nemaju, Ova ista Sampdoria Interu sa 2 igraca vishe nije mogla dati gol, a veceras iz nikakve igre daju dva, a da su se neshto inatili da daju bogme nisu. Igrali su nekako nonsalantno i nisu bili nalozeni.

Moguce sad da Inter nece dobiti Lazia, ali mi nema sanse da dobijemo u Parmi, jer ce moral nakon ove utakmice otici u neku stvar.

Suze Mexesa na kraju utakmice dovoljno govore

Roma je po svemu poseban klub
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.