Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: SERIE A 2008/2009
Quaresma najgori igrac SERIE A, joj jbt kad se sjetim samo da sam molio Boga da dodje u Juve,al tip je cirkuzant pravi, sreca sto ga ne dovedosmo. Pogledajte http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/quares ... 12791.aspx
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
to da je on najgori je malo pretjerano, tek je nekoliko mjeseci u Interu i jos nije pokazao sve sto znaNerko_Juventino je napisao/la:Quaresma najgori igrac SERIE A, joj jbt kad se sjetim samo da sam molio Boga da dodje u Juve,al tip je cirkuzant pravi, sreca sto ga ne dovedosmo. Pogledajte http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/quares ... 12791.aspx
po meni i u Interu ima gorih od njega, npr. Mancini......
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Slazem se da je pretjerano, ovo su ga vise novinari uzeli na zub, zato sto znaju kako je dobar igrac i kolko je placen, a jos uvijek nista ne pokazuje. Ovo je vise izbor najgoreg igraca od najboljihcalcio je napisao/la:to da je on najgori je malo pretjerano, tek je nekoliko mjeseci u Interu i jos nije pokazao sve sto znaNerko_Juventino je napisao/la:Quaresma najgori igrac SERIE A, joj jbt kad se sjetim samo da sam molio Boga da dodje u Juve,al tip je cirkuzant pravi, sreca sto ga ne dovedosmo. Pogledajte http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/quares ... 12791.aspx
po meni i u Interu ima gorih od njega, npr. Mancini......

Al moras priznat da je on više šuomen, da igra za publiku, da ih zabavlja svojim potezima, nego sto je timski igrac.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Inter ima tradiciju igraca koji dobro zaradjuju a nista ne pokazuju, Recoba je dugo vremena bio najbolje placeni fudbaler na svijetu. Nidje veze...Nerko_Juventino je napisao/la:Slazem se da je pretjerano, ovo su ga vise novinari uzeli na zub, zato sto znaju kako je dobar igrac i kolko je placen, a jos uvijek nista ne pokazuje. Ovo je vise izbor najgoreg igraca od najboljihcalcio je napisao/la:to da je on najgori je malo pretjerano, tek je nekoliko mjeseci u Interu i jos nije pokazao sve sto znaNerko_Juventino je napisao/la:Quaresma najgori igrac SERIE A, joj jbt kad se sjetim samo da sam molio Boga da dodje u Juve,al tip je cirkuzant pravi, sreca sto ga ne dovedosmo. Pogledajte http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/quares ... 12791.aspx
po meni i u Interu ima gorih od njega, npr. Mancini......,tj. zvijezda koja je najvise zakazala, jer niko ne spominje kljuhare iz Chieva,Reggine koji su na dnu ljestvice.
Al moras priznat da je on više šuomen, da igra za publiku, da ih zabavlja svojim potezima, nego sto je timski igrac.

Slazem se da je Quaresma do sada zakazao, ali Mourinho je obecao da cemo poslije prelaznog roka na proljece viditi "pravi" Inter

Valjda i Quaresma tada zaigra malo bolje
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ljudi imal ko dobar vid da mi rijesi ovo: 

hahahhaha svaka castNerko_Juventino je napisao/la:Ljudi imal ko dobar vid da mi rijesi ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
aaaaaahammers je napisao/la:hahahhaha svaka castNerko_Juventino je napisao/la:Ljudi imal ko dobar vid da mi rijesi ovo:![]()
![]()
![]()

- " $...
Subota, 13. decembar:
18:00h Bolonja - Torino
20:30h Napoli - Leće
Nedelja, 14. decembar:
15:00h Fiorentina - Katanija
15:00h Đenova - Atalanta
15:00h Inter - Kjevo
15:00h Palermo - Sijena
15:00h Ređina - Sampdorija
15:00h Roma - Kaljari
15:00h Udineze - Lacio
20:30h Juventus - Milan
18:00h Bolonja - Torino
20:30h Napoli - Leće
Nedelja, 14. decembar:
15:00h Fiorentina - Katanija
15:00h Đenova - Atalanta
15:00h Inter - Kjevo
15:00h Palermo - Sijena
15:00h Ređina - Sampdorija
15:00h Roma - Kaljari
15:00h Udineze - Lacio
20:30h Juventus - Milan
- " $...
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Valja u nedjelju dobit starce iz Milana. Joj srusit cu stan. fORZA JUUUUUUUUUUUUUUUVEEEE
e u nedelju prenose inter-chievo mamu im nece prenosit Juve - Milan pa ako neko zna kako gledat tu tekmu preko interneta mislim Juve - Milan tekmu???? F O R Z A MILAN
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Hrt 2 prenosi utakmicu,sa zakasnjenim mozda 10-15 minuta.robovi88 je napisao/la:e u nedelju prenose inter-chievo mamu im nece prenosit Juve - Milan pa ako neko zna kako gledat tu tekmu preko interneta mislim Juve - Milan tekmu???? F O R Z A MILAN
A posto mi u ovom dijelu drzave nemamo HRT2 postavit cu ja sutra prije pocetka utakmice nekih linkova gdje se moze gledat ova utakmica.majestic je napisao/la:Hrt 2 prenosi utakmicu,sa zakasnjenim mozda 10-15 minuta.robovi88 je napisao/la:e u nedelju prenose inter-chievo mamu im nece prenosit Juve - Milan pa ako neko zna kako gledat tu tekmu preko interneta mislim Juve - Milan tekmu???? F O R Z A MILAN
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke Siniši Mihajloviću na prvoj trenerskoj pobijedi u karijeri.
Bolonja je pobijedila Torino 5:2.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Facasplaca
- Kontakt:
Dobro su se sjetili...sve sam mislio da ce pocet pljuvati po terenu ako zabiljeze jos jedan remi.alan_cardec je napisao/la:Čestitke Siniši Mihajloviću na prvoj trenerskoj pobijedi u karijeri.Bolonja je pobijedila Torino 5:2.
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bice od ovog Mihe nesto...covjek stvarno ima harizmu,iskustvo,ugled...itd. 

Vom Jäger zum Gejagten
- Facasplaca
- Kontakt:
Drugim rjecima,prgav,odvrata,nacionalista u svakom pogledu,ne covjek,da li trebam jos sta navoditi.geronimo je napisao/la:Bice od ovog Mihe nesto...covjek stvarno ima harizmu,iskustvo,ugled...itd.
- alan_kardec
- Kontakt:
Kako kome.Radio je dugo pored Maćinija u Interu.Biće od njega dobar trener sigurno.Facasplaca je napisao/la:Drugim rjecima,prgav,odvrata,nacionalista u svakom pogledu,ne covjek,da li trebam jos sta navoditi.geronimo je napisao/la:Bice od ovog Mihe nesto...covjek stvarno ima harizmu,iskustvo,ugled...itd.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Miha je bio veliki igrac, i veliki covjek a ne sumljam da ce biti i veliki trener
Cestitke za prvu pobjedu
Cestitke za prvu pobjedu
- " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.