Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Strpiš se 30-45 sekundi pa saznaš šta sve imaš. Patio sam se godinu dana, ako ne i više dok nisam napokon saznao šta je sa mnom. Nije toliko gadno, samo imaš osjećaj da se gušiš i to je to. Bolje i gastroskopija nego kolposkopija. Nadam se da neće nikada biti potrebe za njom.High je napisao/la:Zasad dobro, samo da nema ove gluposti od gastroskopije. Život mi zagroča. Problem je kad nabasaš na ovaj problem, a nemaš ni trideset.
Bezze je to, mene je jednom za jezik, nisam vidio da je u soku bila, ništa mi nije bilonedim1993 je napisao/la:danas me pčela ubola. kako grozno iskustvo. stvarno se nadam da niste alergični na ova **** mala leteća
beze ko nije alergičan. za mene je to otrov isto ko kad nekog zmija ugrizeDex je napisao/la:Bezze je to, mene je jednom za jezik, nisam vidio da je u soku bila, ništa mi nije bilonedim1993 je napisao/la:danas me pčela ubola. kako grozno iskustvo. stvarno se nadam da niste alergični na ova **** mala leteća
A fakat nije toliko gadno koliko se raja boji, malo je nezgodno ali ne traje dugo.Neutral je napisao/la:Strpiš se 30-45 sekundi pa saznaš šta sve imaš. Patio sam se godinu dana, ako ne i više dok nisam napokon saznao šta je sa mnom. Nije toliko gadno, samo imaš osjećaj da se gušiš i to je to. Bolje i gastroskopija nego kolposkopija. Nadam se da neće nikada biti potrebe za njom.High je napisao/la:Zasad dobro, samo da nema ove gluposti od gastroskopije. Život mi zagroča. Problem je kad nabasaš na ovaj problem, a nemaš ni trideset.
Pokusavas iskoristiti priliku pa dati usta na usta,al haman svi disu.uschtipak je napisao/la:Je l' jos neko od vas provjerava ljude koji spavaju da li disu il' sam samo ja pOkla?
+1uschtipak je napisao/la:Je l' jos neko od vas provjerava ljude koji spavaju da li disu il' sam samo ja pOkla?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], VensanKasel i 8 gostiju.