Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gledao sam ga dosta Utakmica u mladjim kategorijama i u prijateljskoj Sturma protiv PSG a, isto igrao zadnjeg veznog, brzobrezan je voli udarit al zna i loptom. Samo kad se opusti, sigurno nije neki kreativac al Mislim da moze bolje odigrat od Tahirovica .ovisnik je napisao/la: ↑22 mar 2025, 00:28Ne znam, meni djeluje ipak tromo za poziciju zadnjeg veznog, a čini se da nema ni tehniku za veznog igrača, kao stoper ima puno više šanse da se razvije u dobrog igrača jer je direktan, što bi u maniru seoskih liga rekli ide u kost, ne boji se duela, skočan je, prilično hladan kad ima loptu u noga i ne paničari na povratne lopte i kada ga pritišće protvnički napadač, po meni ima sve odlike stopera i to bi i trebao igrati.Poziciju desnog beka može igrati samo u defanzive, ofanzivno nema šta tražiti, za zadnjeg veznog ipak mora imti više kreativnosti, promjene pravca, dinamike, on to nema niti će prema fizikalijama ikad imati.Kako god, ozbiljan potencijal, vjerovatno i najveći od svih U-21 igrača.
Dobro rade brateDrape je napisao/la: ↑22 mar 2025, 12:17Otkud Sturmu ovoliko internacionalaca.
A tim Kiteishvili kapiten Gruzije, asistencija za gol. Horvat i Stanković igrali za Sloveniju. Malić.
U21 Četvorica su igrala za Austriju, među njima i Beganović. Chukwuani i Böving su igrali za Dansku U21. Zvonarek je igrao za Hrvatsku U21.
U19 U pobjedi Austrije 3:1 protiv Mađarske Grgić je bio strijelac, a igrao je i Pirker. Kern je bio kapiten Mađarske.
Ma prije 3 Dana ovdje se o njemu pisalo kao da je Maicon, a veceras bi ga izbacili iz repkeKarlMarx je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:31S obzirom na godine i iskustvo odličan. Međutim, vrlo loše postavljanje ima kada su krila brža, par puta je predriblan kao da ga nema. Povratak Jusufa će nam značiti, a momku želim dosta utakmica za svoj prvi tim, i sigurno je budućnost, vidi se da je talentovan i da može.
Nema sanse da bude stoper prije Barisica
Slažem se, kao 3 stoper bi mogao igrati u formaciji sa 3 nazad, on ima solidnu tehniku i baš poput Ahmethodžića zna iznijeti loptu, sa Kolašncem lijevo, njim desno i Barišićem/Katićem u sredini, to bi moglo funkcionisati, pogotovo protiv slabijih preprezentacija, kada stoperi idu visoko i kada je potrebno da su tehnički sposobni da iznose, povuku loptu.Meni se on inače sviđa kao igrač, ima dosta vrlina, mane su rezultat nedovoljog iskustva, kao i činjenice da je nelogično očekivati da igrač koji ima minimalno seniorskog iskustva uveže dvije odlične partije na ovom nivou, protiv Rumuna je bio gotovo odličan, prvenstveno u defanzivnom smislu, protiv Kipra tanak, ali sigurno je zalog za budućnost.Beduin je napisao/la: ↑25 mar 2025, 23:00Cini mi se da koliko je dobroga napravio, toliko je i losega.
Borba, fizicka sprema, brzina i igra prema naprijed, smjelost i beskompromisna duel igra, sve je to OK, ali u fazi odbrane je pokazao sve nedostatke i nezrelost a sto ce se vjetovatno popraviti u narednom periodu i minutazom na klupskom nivou.
Cini mi se da bi mu odlicno sjelo da igra tog treceg stopera desno (kao sto je igrao i radio Ahmedhodzic) gdje bi mogao koristiti svoju tehniku i brzinu kad iznosimo loptu te se ponekad ubacivati iz drugog plana naprijed na protivnicku polovinu. Kao sto to radi uostalom i Kolasinac kad igra lijevog stopera sa trojicom u liniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.