Najveći fočanski sin.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Najveći fočanski sin.
Realno, boljih u ovom trenutku nemamo. Mada imam neki osjecaj da ce staviti Prevljaka u napad.
Ne vjerujem, mislim da ce Haris poceti, a u tom slucaju je Demirovic puno korisniji od Prevljaka. Smajo nije dobio minute na proslom okupljanju
Prevljak ne igra ni u Herthi kako je Tabakovic dosao preselio na klupuRajvoSA03 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:57Ne vjerujem, mislim da ce Haris poceti, a u tom slucaju je Demirovic puno korisniji od Prevljaka. Smajo nije dobio minute na proslom okupljanju
Ovakvima treba zabranit prilazak reprezentaciji na minimalno 1 km.
Nacionalna pripadnost im je referenca
Znaci vec unaprijed smo spremni da izgubimo od luksemburga jer oni su ozbiljna ekipa koja je 9-0 i 6-0 izgubila od portugala. Kakav je to luzerski mentalitet sunce ti drago....
Copy paste formacije sa sofascora...Zukanovic je napisao/la: ↑15 nov 2023, 18:10Kada je golmanska pozicija u pitanju, stižu informacije kako je stručni štab odlučio protiv Luksemburga priliku dati Nikoli Vasilju, a da će protiv Slovačke braniti Kenan Pirić.
U zadnjoj liniji sigurni bi trebali biti Amar Dedić (desno) i Dennis Hadžikadunić (desni stoper), a uz lijevu aut-liniju trebao bi zaigrati Jusuf Gazibegović. Selektor će drugog stopera birati između Renata Gojkovića i Adnana Kovačevića.
U veznom redu trebali bi zaigrati Amir Hadžiahmetović, Rade Krunić, Gojko Cimirot (ili Benjamin Tahirović), te Miroslav Stevanović (desno) i Ermedin Demirović (lijevo).
Izostankom Džeke, najlogičnije bi bilo da mjesto najbliže protivničkom golu zauzme novajlija Haris Tabaković, koji briljira u dresu berlinske Herthe.
Ovaj Nedim je najveće smeće. Potpuno prodan Vici. Tzv. stručni komentator koji ne smije da spomene ni jednu sudijsku grešku. Za nagradu u reprezentaciji. Ovakvim treba zabraniti prilaz stadionima na više kilometara .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.