Vrančić će morati igrati na poziciji AM u prvih11.Ghuraba je napisao/la: ↑30 sep 2021, 19:11Sta ce mu Djumic, da se nije neko od stopera povrijedio? Na prvu sam procitao da se radi o Djuricu, jer sam za Daria iskreno totalno zaboravio.
Fina odluka je ovaj poziv Prcicu nakon sto je izvjesno da Pjanic nece moci igrati, mada ni ja od njega ne ocekujem nista posebno. Sad cemo vidjeti da li je selektor 'dosljedan' svojim pozivima, tj. da li ce kao i ranije naknadno pozvani Hadziahmetovic i Susic upasti prije onih 'regularno' pozvanih. Ako mu Vrancic i Prcic budu ispred Loncara, Gojaka i ostalih veznjaka - onda samo mozemo konstatovati da je obicna neznalica i da upucuje pozive po nalogu menadzera.
Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnCleese
- Kontakt:
Vrancic i Prcic aahhhh
Spokojan sam, rezultat ne moze izostati
Spokojan sam, rezultat ne moze izostati
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sanicanin je dobio neki virus, to je rekao komentator na pocetku tekme Partizana i Fole.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
koga sve levat zove u repku, Boze sacuvaj.
na spisku mrtve rezerve velesila poput dinama i ferencvarosa: gojak, menalo, loncar, kovacevic.
ostanes bez standardnih pjanica, krunica, sanicanina i ti naknadno zoves vrancica, prcica i djumica... u prevodu, ne vjerujes ovim gore levatima i nemas ni sam pojma zasto su isti na prvobitnom spisku:-)
na spisku mrtve rezerve velesila poput dinama i ferencvarosa: gojak, menalo, loncar, kovacevic.
ostanes bez standardnih pjanica, krunica, sanicanina i ti naknadno zoves vrancica, prcica i djumica... u prevodu, ne vjerujes ovim gore levatima i nemas ni sam pojma zasto su isti na prvobitnom spisku:-)
Ma komedija od trenera, reprezentacije, saveza, lige, pametan čovjek će se od ovoga skloniti i neće se više nervirati, ima mnogo ljepših stvari kako provesti vrijeme, pa bilo to i hraniti patke u obližnjoj rijeci, jezeru nego gledati ovo i nervirati se. Imamo isto tako bolestan narod kojem ne smetaju sva ova poskupljenja, krize u državi i niko se ne buni, plate ostaju iste, u bolnici te liječe (ubijaju) kriminalci, državu ti vode kriminalci, niko se opet ne buni, da očekujemo da će se neko zbog fudbala buniti i nešto mjenjati.babino je napisao/la: ↑30 sep 2021, 20:14koga sve levat zove u repku, Boze sacuvaj.
Vidim i da najveci branioci Petrova popustaju
kad je vama Hara govorio da ovaj levat veze s vezom nema, sad lik zove Vrancica i Prcica, kad vidi da nema sanse da bude drugi hajd makar da me navijaci ne mrze i da ne bude skidanja dresova na press konferencijama. MRS STOKO
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
No Rahmanovic No Party !
Dva ispravna i zasluzena poziva (boljih nemamo), ako sad jos pokaze hrabrost da ubaci njih/vrancica umjesto ovih koje mora pozvati (svaki selektor je dobijao spisak sa po 4-5 "levata" koji nemaju kvalitet ali se moraju zvati), onda ce moju podrsku dobiti.
-
- Kontakt:
Bez Dennisa (kartoni) i Sanicanina protiv Kazakstana.
-
- Kontakt:
Upravo to Bravo. Kad je poceo gubit sanse na plasman i bruko se protiv amatera sada misli nekog kupit sa ovim pozivima . Meni je drago zbog prcica i Vrancica jer su dobri igraci oni uvijek trebaju biti tu, kvalitetom su zasluzili, ali zove ih sada kada su svi povrijedjeni i odkazali mu. Providno i smijesno ali eto nadam se minutazi ovom dvojcu i da pokazu sta znaju. Ali sve je ovo vjerovatno kasno i uzalud. Riba smrdi negdje drugo.HarisZe je napisao/la: ↑30 sep 2021, 20:44Vidim i da najveci branioci Petrova popustajukad je vama Hara govorio da ovaj levat veze s vezom nema, sad lik zove Vrancica i Prcica, kad vidi da nema sanse da bude drugi hajd makar da me navijaci ne mrze i da ne bude skidanja dresova na press konferencijama. MRS STOKO
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ne, tu poziciju trebaju igrati Nalic ili Gojak, jer su nam njih dvojica prve rezerve u veznom redu. Oni redovno dobijaju pozive, a Vrancic je tek sad uskocio. Isto vazi i za Loncara, koji po svim logickim shvatanjima treba dobiti priliku ispred Prcica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 sep 2021, 19:17Vrančić će morati igrati na poziciji AM u prvih11.Ghuraba je napisao/la: ↑30 sep 2021, 19:11Sta ce mu Djumic, da se nije neko od stopera povrijedio? Na prvu sam procitao da se radi o Djuricu, jer sam za Daria iskreno totalno zaboravio.
Fina odluka je ovaj poziv Prcicu nakon sto je izvjesno da Pjanic nece moci igrati, mada ni ja od njega ne ocekujem nista posebno. Sad cemo vidjeti da li je selektor 'dosljedan' svojim pozivima, tj. da li ce kao i ranije naknadno pozvani Hadziahmetovic i Susic upasti prije onih 'regularno' pozvanih. Ako mu Vrancic i Prcic budu ispred Loncara, Gojaka i ostalih veznjaka - onda samo mozemo konstatovati da je obicna neznalica i da upucuje pozive po nalogu menadzera.
Da se ja pitam, Cimirot, Hadziahmetovic i Vrancic bi poceli u veznom redu, ali bi stavljanje Maria ispred nekih drugih veznjaka znacilo da mu menadzeri kroje spiskove.
Nego, strasno je da pred ovaj dvomec ostajemo bez tri nenormalno bitna igraca. Ne bih se iznenadio da stavi Kolasinca kao lijevog stopera, mada bih radije da pocne s 2 stopera i sa Seom kao klasicnim bekom. On kao stoper ne pruza ni 30% svojih kapaciteta.
Cimirot, Hadziahmetovic i Vrancic počinju 90%.
Pretpostavljam da ce krenuti s 3 nazad jer smo osakaceni a s tri si koliko toliko stabilniji:
- Ahmedhodzic, Đumić, Kolasinac -
Po potrebi je lahko prebaciti Kolasinca na lijevog beka i igrati samo s 2 nazad.
Pretpostavljam da ce krenuti s 3 nazad jer smo osakaceni a s tri si koliko toliko stabilniji:
- Ahmedhodzic, Đumić, Kolasinac -
Po potrebi je lahko prebaciti Kolasinca na lijevog beka i igrati samo s 2 nazad.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Razumijem iz perspektive uigranosti, ali Vrančić je u posjedu znatno kvalitetniji od Nalića i Gojaka.Ghuraba je napisao/la: ↑30 sep 2021, 21:44Ne, tu poziciju trebaju igrati Nalic ili Gojak, jer su nam njih dvojica prve rezerve u veznom redu. Oni redovno dobijaju pozive, a Vrancic je tek sad uskocio. Isto vazi i za Loncara, koji po svim logickim shvatanjima treba dobiti priliku ispred Prcica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 sep 2021, 19:17Vrančić će morati igrati na poziciji AM u prvih11.Ghuraba je napisao/la: ↑30 sep 2021, 19:11Sta ce mu Djumic, da se nije neko od stopera povrijedio? Na prvu sam procitao da se radi o Djuricu, jer sam za Daria iskreno totalno zaboravio.
Da se ja pitam, Cimirot, Hadziahmetovic i Vrancic bi poceli u veznom redu, ali bi stavljanje Maria ispred nekih drugih veznjaka znacilo da mu menadzeri kroje spiskove.
Nego, strasno je da pred ovaj dvomec ostajemo bez tri nenormalno bitna igraca. Ne bih se iznenadio da stavi Kolasinca kao lijevog stopera, mada bih radije da pocne s 2 stopera i sa Seom kao klasicnim bekom. On kao stoper ne pruza ni 30% svojih kapaciteta.
⚜️~⚜️~⚜️
Ako pocne i s Djumicem ispred Kovacevica ili Jovicica, opet ce jasno dati do znanja da svjesno ne zove najbolje koje imamo i da tu postoje neke mutne radnje.
Haraldo, ma Vrancic je doktor fudbala za sve njih. Ja pricam o cinjenici da se on ignorise godinama, a pozivaju se oni za koje se zna da nam nista ne mogu doprinijeti. Isto se desilo i s Hadziahmetovicem i Susicem koji nisu bili u prvom planu, a onda su odjednom uskocili u prvu postavu.
Haraldo, ma Vrancic je doktor fudbala za sve njih. Ja pricam o cinjenici da se on ignorise godinama, a pozivaju se oni za koje se zna da nam nista ne mogu doprinijeti. Isto se desilo i s Hadziahmetovicem i Susicem koji nisu bili u prvom planu, a onda su odjednom uskocili u prvu postavu.
Steta za Pjanica jer kad nemamo loptu kod sebe i u posjedu onda nam i odbrana je pod vecim pritiskom i sklona greskama.sve ostalo se moze pokrpit osim Dzeke i Pjanica jer su stvarno world class
Sta mislite ko ce nasljediti Petrova poslje izleta na istoku
Petrov Exit Barba Welcome!!!

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Manite se šuplje priče jer Petev i u slučaju 2 poraza neće biti bivsi.
Pišite normalne stvari.
Vrancic a pogotovo Prcic su pozvani na vrijeme pa eto i silom prilika.
Drugi nije zaslužio poziv nikako u septembru a donekle jeste u oktobru...a eto i poklopilo mu se.
Vrancic je sada zaslužio poziv i dobio ga...za septembar je mogao a i nije morao.
Ko god realno sagleda cjelokupnu situaciju kazat će da Petev vise nego ok selektira reprezentativce, s izuzetkom Pirica ranije.
Opet ponavljam:
***Sve sto vise Petev ide na mlin mrziteljima, oni ga još više mrze jer ne znaju drugacije.***
Mogao je Petev vratiti Hajradinovica, pozvati ga umjesto Pjanica. Niko mu ni "A" ne bi mogao reci zbog tog poziva. Ali je ipak pozvao Prcica koji je tek počeo igrati ozbiljan fudbal nakon 3 godine, standardniji je i ima dovoljno minuta i igra u Ligama petice.
Samo polahko, ubrzo se vraća i Besic.
Pišite normalne stvari.
Vrancic a pogotovo Prcic su pozvani na vrijeme pa eto i silom prilika.
Drugi nije zaslužio poziv nikako u septembru a donekle jeste u oktobru...a eto i poklopilo mu se.
Vrancic je sada zaslužio poziv i dobio ga...za septembar je mogao a i nije morao.
Ko god realno sagleda cjelokupnu situaciju kazat će da Petev vise nego ok selektira reprezentativce, s izuzetkom Pirica ranije.
Opet ponavljam:
***Sve sto vise Petev ide na mlin mrziteljima, oni ga još više mrze jer ne znaju drugacije.***
Mogao je Petev vratiti Hajradinovica, pozvati ga umjesto Pjanica. Niko mu ni "A" ne bi mogao reci zbog tog poziva. Ali je ipak pozvao Prcica koji je tek počeo igrati ozbiljan fudbal nakon 3 godine, standardniji je i ima dovoljno minuta i igra u Ligama petice.
Samo polahko, ubrzo se vraća i Besic.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 01 okt 2021, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fino je savez rekao da Petev ostaje 4 godine. da SP nije toliko bitno.
Jedva čekam da vidim(o) Prcića i njegovu magiju koju svi tako jako žele.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.