Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Boze me sacuvaj"patriota"kakav je ovaj sto se zove ko i "Benzinska pumpa"(esso)...
Radi ovakvih nazadnih razmisljanja i pisanja nije ni cudo sto nam je sve u klincu...guraj TUDJE....BOLJE je TUDJE..najbolje je TUDJE a tvoje NISTA NE VALJA...zivila "TUDJINA"..a sve sto je"domace"utuci jos vise da nema nikako napretka..nemoj nista da radis da POPRAVIS nesto..nemoj..voli tudje...ma nisi ti nidje iz svog sela krocio izgleda..jadan ti bio kakav ti je nacin razmisljanja..jadna nam je i drzava i sve sa ovakvim"tudjoljupcima"...
NARAVNO da treba prenositi tekme Premijer lige,samo tako dobija na kvaliteti sama liga...jer manje ce se krasti....
A liga petice?...A ti sto imas nick ko Benzinska pumpa..hajd uporedi Ficu i Mercedesa..koliko se investiralo u Ficu a koliko u Mercedesa..mislim ipak da bi VELIKA vecina trebala da se obrise prije nego napise kakvu glupost ovdje..znam previse je djece ali...sto je dosta-dosta je...svim MRZIOCIMA svega sto je Bosanskohercegovacko,svim pesimistima i antipatriotima..Svima onima koji bi najradije da je nema,da nista zivo u njoj ne napreduje...ne bih da se izrazavam sada ovdje ali ZNATE sta bi stavio u nastavak!
Radi ovakvih nazadnih razmisljanja i pisanja nije ni cudo sto nam je sve u klincu...guraj TUDJE....BOLJE je TUDJE..najbolje je TUDJE a tvoje NISTA NE VALJA...zivila "TUDJINA"..a sve sto je"domace"utuci jos vise da nema nikako napretka..nemoj nista da radis da POPRAVIS nesto..nemoj..voli tudje...ma nisi ti nidje iz svog sela krocio izgleda..jadan ti bio kakav ti je nacin razmisljanja..jadna nam je i drzava i sve sa ovakvim"tudjoljupcima"...
NARAVNO da treba prenositi tekme Premijer lige,samo tako dobija na kvaliteti sama liga...jer manje ce se krasti....
A liga petice?...A ti sto imas nick ko Benzinska pumpa..hajd uporedi Ficu i Mercedesa..koliko se investiralo u Ficu a koliko u Mercedesa..mislim ipak da bi VELIKA vecina trebala da se obrise prije nego napise kakvu glupost ovdje..znam previse je djece ali...sto je dosta-dosta je...svim MRZIOCIMA svega sto je Bosanskohercegovacko,svim pesimistima i antipatriotima..Svima onima koji bi najradije da je nema,da nista zivo u njoj ne napreduje...ne bih da se izrazavam sada ovdje ali ZNATE sta bi stavio u nastavak!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
nisam pratio prethodne postove i sta kaze raja oko prenosa tog cirkusa, samo zelim kazati da se nadam da nece nijedna televizija prenositi ovu blamazu i od lige i od igre, jer je bolje u nedjeljnom terminu sjesti i pogledati recimo duele bayerna i hoffenheima, ili inter-milan, arsenal-man.utd itd.
ma strašna je i sama pomisao na to ubijanje
ma neee
ma strašna je i sama pomisao na to ubijanje

ma neee

RUDO bi gledalo, Rudo je na nogama!
-
- Kontakt:
Svaka ti cast na tvome nacinu razmisljanja-i ja smatram da imamo najvise mogucih derbija ili imamo ih dosta koji imaju potencijala za nesto jos vise od sadasnjeg,tradicionalni rivalitet koji postoji jos od prije izmedju Celik-Sarajevo,Zeljo-Celik,Sloboda-Zeljo,Sloboda-Sarajevo,Celik-Sloboda,zatim tu je i Siroki(mala sredina i ne mogu privuci veliki broj gledalaca ali imaju kvalitetan tim i sredinu tj.uslove-mozemo to nazvati lokalnim derbijima,ustvari to i jesu Siroki-Zrinjski,Siroki-Velez,Zvijezda Gradacac-Sloboda) pa do gradskih derbija Sarajevo-Zeljo,Velez-Zrinjski,ne treba tu ni zaboraviti banjalucki Borac(Banja Luka je ipak veliki grad i tu se moze privuci dosta navijaca,postepeno tjerati politiku iz sporta i privuci ce se veci broj navijaca i to je moguce samo uz konstantni i konstruktivan rad na tome,ne ide nista preko noci,evo posljednje gostovanje Sarajeva u Banja Luci,mislim da je ta tekma privukla oko 8 hiljada navijaca,fina cifra za ove nase uslove,znaci i u ovakvim uslovima pojedine tekme privlace fin broj gledalaca-sta bi tek bilo kada bi se stvari pokrenule ka boljem?)Eagles je napisao/la:Mi imamo najvise derbija u Ex yu.To reba iskoristit.Hrvatska i Srbija imaju 3-4 derbija,dok mi imamo potencijala da budemo najzanimljivija liga u regionu,samo da se malo poradi.
-
- Kontakt:
Pa kontas li ti fudbal imalo?Pa ne mogu se svi boriti za vrh,neki za vrh neki za opstanak(istina da se to kod nas u vecini slucajeva dirigira ali zato i jesu mnogi ovdje za prenos upravo da bi se to promjenilo),mozes li u tu tvoju glavicu staviti da bi se prenosom tekmi uzivo-postepeno popravljala regularnost tekmi a i kvalitet(igraci bi imali motiv vise kada znaju da se tekma prenosi uzivo) a ako i poslije toga ne bi bilo napredka,onda bi javnost mogla da pokaze prstom na one koji su odgovorni za ligu,njen kvalitet i regularnost,javnost bi imala argumente i to crno na bijelo,ne mora savez iskljucivo tu biti krivac,ako nema kvaliteta u klubovima onda bi mogli prozvati i uprave klubova,trenere i slicno,sa prenosom bi to sve bilo jasnije i onima koji sada ne prate fudbal i nasu ligu......ti rece gore da se puno klubova bori za opstanak,ako ne budemo radili nista na tome da se popravi regularnost lige(prenos tekmi uzivo je samo jedan od uslova za bolju regularnost)onda je najbolje da je ukinemo odmah,barem takav zakljucak mogu izvuci iz tvojih komentara......jedan Totenhem koji ulaze toliko novca u igrace ove sezone tavori na dnu engleske lige ali im je stadion uvijek pun i kada igraju protiv gradskih rivala Chelsia,Arsenala,West Hema,Fulhama-uvijek ce to biti derbiji bez obzira na kojem se mjestu na tabeli ti timovi nalazili u trenutku odigravanja tih tekmi.........esso je napisao/la:eagles upravu sisto se tice derbija.sarajevo -zeljo,siroki-zrinski,leotar-modrica,celik-velez,sloboda-travnik,orasje-posusje,samo imas mali problem sto se 95 posto kulbova bori za opstanak tako da se moze reci da imamo jako puno derbija za opstanak e vidis kvalitet lige 95 posto klubova se bori za opstanak tako da cemo uzivati svi zajedno u drebijima zacelja jako se radujem da cu da uzivam u derbiju subotom ili nedeljom bh liga forcaaaaaaaaaaaaaa...
-
- Kontakt:
Vecinu komentara sto sam procitao na ovu temu,onih koji su za prenose,niko ne trazi vise od jedne tekme da se prenosi svako kolo,ne izvlaci iz kontekstaMarin je napisao/la:Šta je ovo , odmah megalomanske ideje, prenosi svih utakmica odjednom i sl. Bilo bi i više nego dovoljno da se prenosi samo jedna utakmica svako kolo. Sastavi se recimo kolektivni ugovor sa svim klubovima i fiksnim cjenama, makar u startu da svi dobiju jednaku količinu novca uz uvjet da ako je 30 kola, npr. svaki klub mora biti manjmanje 2 puta u sezoni u izravnom prenosu. Ovo bi bilo puno lakše da postoji udruženje prvoligaša ali **** ga.
-
- Kontakt:
Kao sto vec neko ovdje rece,treba omoguciti pravo i onima koji bi gledali nasu ligu,oni koji nece da gledaju neka prebace na ligu petice.....ti sebi kupi dres C.Ronalda(ako vec nisi) i nastavi navijati za timove iz lige petice i nastavi navijati kako nasu ligu treba i dalje unistavati i ostaviti u mraku a nasi javni emiteri(pa i privatne tv kuce)trebaju poraditi na tome da vise promoviraju nas domaci sport tj.da predju sa rijeci na djela(jer puna su im usta domaceg a nista ne rade ili ne rade dovoljno na tome da promovisu taj domaci sport) i da uticu na poboljsanje fudbala i opcenito sporta u nasoj zemlji i samim tim to bi dovelo do toga da nasa djeca pocnu kupovati dresove nasih igraca i da imaju idole u nasim igracima a ne da imaju idole u napuhanim stranim zvijezdama.....esso je napisao/la:svaka cast t-mac stvarno nasa fildzan liga da bude nekom interesantnija od liga 5 hehehe al ako zelite gledati nasu ligu samo naprijed sam ce to biti naucna fantastika jer bih tv kuce nece to prenositi a vas ima oko 300 koji ce to gledati tako da nema efekta
Pa svi hocemo da vidimo el klasiko ili englesku veliku cetvorku,ali ovi nasi debili prenose prenose neke lijeve klubove.omar33 je napisao/la:nisam pratio prethodne postove i sta kaze raja oko prenosa tog cirkusa, samo zelim kazati da se nadam da nece nijedna televizija prenositi ovu blamazu i od lige i od igre, jer je bolje u nedjeljnom terminu sjesti i pogledati recimo duele bayerna i hoffenheima, ili inter-milan, arsenal-man.utd itd.
ma strašna je i sama pomisao na to ubijanje![]()
ma neee
Problem je sto te velike utakmice budu po 2 puta godisnje.
Po tvojoj logici mozemo pogasit sve ostale klubove i navijat samo za 5-6 najboljih.Po tome se vidi da ne znas sta je nogomet niti njegovu osnovnu svrhu uopce.
Loptica Marin je upravulopta je okrugla je napisao/la:Vecinu komentara sto sam procitao na ovu temu,onih koji su za prenose,niko ne trazi vise od jedne tekme da se prenosi svako kolo,ne izvlaci iz kontekstaMarin je napisao/la:Šta je ovo , odmah megalomanske ideje, prenosi svih utakmica odjednom i sl. Bilo bi i više nego dovoljno da se prenosi samo jedna utakmica svako kolo. Sastavi se recimo kolektivni ugovor sa svim klubovima i fiksnim cjenama, makar u startu da svi dobiju jednaku količinu novca uz uvjet da ako je 30 kola, npr. svaki klub mora biti manjmanje 2 puta u sezoni u izravnom prenosu. Ovo bi bilo puno lakše da postoji udruženje prvoligaša ali **** ga.
I ja sam da se prenosi barem jedna utakmica (bolje ista nego nista) ali smatram da se tako nista nebi postiglo.
Onda bi imali samo jednu regularnu utakmicu svakog kola.Ne trebamo mi nikakvu toplu vodu izmisljat,nego napravit nesto po uzoru na hrvatsku emisiju Volim nogomet.Neka se sve utakmice prenose od jednom a derbi kola nek se izdvoji i nek se prenosi posebno u vecernjem terminu.
PS. Ovog edinka ja postujem.Momak stvarno zna napisat post, svaka mu cast
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Ma daj ba sta vi mislim pojedinci serendate ovdje - kao ko bi gledo ? Gledali bi svi .
Zelimo prenos utakmica i to pod hitno

Zelimo prenos utakmica i to pod hitno

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
mislim da bih bilo dobro ne igrati sve utakmice u jedno vrijeme ili ako se sve igraju u isto vrijeme da se neke od vaznijih utakmica naprimjer od derbi meceva odigravaju u drugo vrijeme od ostalih i da se prekazuju u cijeloj BIH. Da bih se to prestavljlo kao najvaznija i najbolja utakmica u tom kolu. 

Pa svi hocemo da vidimo el klasiko ili englesku veliku cetvorku,ali ovi nasi debili prenose prenose neke lijeve klubove.
Po tvojoj logici mozemo pogasit sve ostale klubove i navijat samo za 5-6 najboljih.Po tome se vidi da ne znas sta je nogomet niti njegovu osnovnu svrhu uopce.
Sine, kad prestanete biti nacionalisti, kad ukines tu saharu, kad vratite bijeli brijeg kome i pripada, Veležu, onda se javi pa me citiraj.
a drugo, nema lijevih klubova u evropi
samo je nasa liga najlosija u evropi ako nisi u toku i ja to da gledam?! ma ne pada mi napamet. opet i kao bude sta sreca pa ima drugih kanala.
a kad kazem arsenal-manchester to se normala podrazumjeva i na sve ostale utakmice te iste lige koje su jednako kvalitetne kao i ova.
Sine, kad prestanete biti nacionalisti, kad ukines tu saharu, kad vratite bijeli brijeg kome i pripada, Veležu, onda se javi pa me citiraj.
a drugo, nema lijevih klubova u evropi

a kad kazem arsenal-manchester to se normala podrazumjeva i na sve ostale utakmice te iste lige koje su jednako kvalitetne kao i ova.
Hajvanu nauci citirat.omar33 je napisao/la:Pa svi hocemo da vidimo el klasiko ili englesku veliku cetvorku,ali ovi nasi debili prenose prenose neke lijeve klubove.
a drugo, nema lijevih klubova u evropisamo je nasa liga najlosija u evropi ako nisi u toku i ja to da gledam?! ma ne pada mi napamet. opet i kao bude sta sreca pa ima drugih kanala.
- Convicts Crkvice
- Kontakt:
U potpunosti bi trebalo prenositi Premier Ligu BiH onda bi se stalo u kraj mahinacijama i prevarama koje se konstantno desavaju !
A i zaradilo bih se nesto i privukao bih se narod na stadione
A i zaradilo bih se nesto i privukao bih se narod na stadione

I KAD GUBIS TU SMO MI, TVOJI VJERNI SINOVI - ROBIJAŠI 1988 ZENICA-
nikakvi prenosi nebi pomogli oko regularnosti nasih utakmica to je bezveze prica.prije koji mjesec kad je bilo bodovanje fudbalskih liga od njih 100 nasa je bila na ''nevjerovatnom'' 99 mjestu.i mi bi tu ligu trebali gledat.prvo malo treba dovest u red citavu drzavu pa se onda okrenut nasem sportu.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ja znam da ja bih gledao
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
mi se ovdje raspravljamo, a ONI rade kako hoće, boli ih k.... za ono sto zeli narod i navijaci.
Mozemo pricat sta god hocemo, ali prenosa nece biti, jer ONI imaju jos pravo da prenose Bundesligu i Engleze, jer smo zemlja u tranziciji, ali kad izgube ta prava, onda cemo ih vidjet.
Mozemo pricat sta god hocemo, ali prenosa nece biti, jer ONI imaju jos pravo da prenose Bundesligu i Engleze, jer smo zemlja u tranziciji, ali kad izgube ta prava, onda cemo ih vidjet.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ja kralju fakat ne znam sta je tebi gdje zivis ili si direktor neke od tv kuca pa prosipas demagogiju ovdje kojih 300,ili se pravis malo lud ili ne poznajes prilike,evo ti primjer recimo zenice gdje na domacim tekmama bude more raje a ne idu na gostovanja osim standardne ekipe,mislis da oni nebi voljeli gledati celika na strani kada igra,fakat ne kontam i opet ponavljam ti imas izbor kada bi bilo prenosa jer uzmes daljinski i prebacis i navijas za man,real ili nekoga,a trenutno ljudi koji to zele gledati nemaju tu mogucnost.esso je napisao/la:svaka cast t-mac stvarno nasa fildzan liga da bude nekom interesantnija od liga 5 hehehe al ako zelite gledati nasu ligu samo naprijed sam ce to biti naucna fantastika jer bih tv kuce nece to prenositi a vas ima oko 300 koji ce to gledati tako da nema efekta
AMAR OSIM!!!
Treba prenositi BH premijer ligu i pratila bi se sigurno i bila bi liga pracenija i bolje bi znali igrace koji igraju za te klubove, asto se tice te brojke od 300 ljudi koji bi to gledali e to je stvarno smijesna cifra, siguran sam da bi to bio veliki broj ljudi, mozda cak i vecinacsh je napisao/la:Ja kralju fakat ne znam sta je tebi gdje zivis ili si direktor neke od tv kuca pa prosipas demagogiju ovdje kojih 300,ili se pravis malo lud ili ne poznajes prilike,evo ti primjer recimo zenice gdje na domacim tekmama bude more raje a ne idu na gostovanja osim standardne ekipe,mislis da oni nebi voljeli gledati celika na strani kada igra,fakat ne kontam i opet ponavljam ti imas izbor kada bi bilo prenosa jer uzmes daljinski i prebacis i navijas za man,real ili nekoga,a trenutno ljudi koji to zele gledati nemaju tu mogucnost.esso je napisao/la:svaka cast t-mac stvarno nasa fildzan liga da bude nekom interesantnija od liga 5 hehehe al ako zelite gledati nasu ligu samo naprijed sam ce to biti naucna fantastika jer bih tv kuce nece to prenositi a vas ima oko 300 koji ce to gledati tako da nema efekta
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
vas koji zelite gledati ruglo od nase lige da vas ima vise od 300 davno bi vi gledali nasu ligu samo vam je problem sto ste u manjini jer nece gledatelji da se muce u antinogometu u tz nogometnim travnjacima tj kaljuzama nego da uzivaju u pravom fudbalu a kad ova banda ode iz saveza mozda za 20 god ako bog da i prije e tad cu biti uz vas i traziti da prenose nasu ligu a do tad uzivajte u carolijama ilje sulje i onog iz rs sigurno cete uzivati u tekmama jer oni koji nisu trenutno za prenose nase lige su prave patriote je nezele gledati nista sto je u reziji bande a vi bi da im punite dzepove bravo majstori samo naprijed

Ni ilji ni munibu nije u interesu da se prenos realizira.Ali zato je u interesu navijaca,klubova i igracaesso je napisao/la:vas koji zelite gledati ruglo od nase lige da vas ima vise od 300 davno bi vi gledali nasu ligu samo vam je problem sto ste u manjini jer nece gledatelji da se muce u antinogometu u tz nogometnim travnjacima tj kaljuzama nego da uzivaju u pravom fudbalu a kad ova banda ode iz saveza mozda za 20 god ako bog da i prije e tad cu biti uz vas i traziti da prenose nasu ligu a do tad uzivajte u carolijama ilje sulje i onog iz rs sigurno cete uzivati u tekmama jer oni koji nisu trenutno za prenose nase lige su prave patriote je nezele gledati nista sto je u reziji bande a vi bi da im punite dzepove bravo majstori samo naprijed![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.