FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A mi gola Milsamiu ne možemo uvaliti, nadamo se tituli, govorimo da imamo najjači sastav
. Sabro, Hadžija hevali ste nas za sva vremena jeste čuli?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Druze zadnji put igrali 2019 godine i te godine Celtic zavrsio na prvom mjestu a Cluj na drugom samo sto je ta ekipa od prije 3 godine nebo i zemlj od ovog veceras, druga ekipaHistoricar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:0020 dana nakon što je nas Celtic izbacio, Cluj je izbacio Celtic, složili im 4 komada u Glasgowu.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 13 jul 2021, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Naravno da tema nije Borac, ali se primjerom Borca ukazuje na ono sto smo propustili i kakvu nesposobnu upravu imamo
Sto ga izvrijedjaHistoricar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:12Pa proguglaj papčino maloumna, vidi rezultat Celtic - Cluj iz 2019. Ili u tvojoj selendri ne znaju šta je internet.Aduka87 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:10Druze zadnji put igrali 2019 godine i te godine Celtic zavrsio na prvom mjestu a Cluj na drugom samo sto je ta ekipa od prije 3 godine nebo i zemlj od ovog veceras, a to sto ti govoris da su im zabili 4 komada to si mozda sanjao hahahahahaHistoricar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:00
20 dana nakon što je nas Celtic izbacio, Cluj je izbacio Celtic, složili im 4 komada u Glasgowu.
Čemu takvi komentari
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ahahahhahaha
Zvezda dobila Liverpula 2:0. Zvezda je bolji klub od Liverpula. Liverpul osvojio LŠ, zvezda je prvak Europe.
Kakvi likovi
Zvezda dobila Liverpula 2:0. Zvezda je bolji klub od Liverpula. Liverpul osvojio LŠ, zvezda je prvak Europe.
Kakvi likovi
ORIGINAL 1987
-
Historicar
- Kontakt:
Ubjeđuje me da Cluj nije zabio Celticu 4 gola u Glasgowu, kao da mi nemamo TV pa nismo gledali, ili kao da internet ne postoji. NevjerovatnoSaban123 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:14Sto ga izvrijedjaHistoricar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:12Pa proguglaj papčino maloumna, vidi rezultat Celtic - Cluj iz 2019. Ili u tvojoj selendri ne znaju šta je internet.
Čemu takvi komentari
Sta ima veze sto se napise ponesto o bojcu jer oni su nas proslu sezonu izbacili iz lp.
E sad dolazimo do toga ako se uzmu 33 kola mi smo bili mnogo bolji od borca, posebno ako se uzme u obzir da smo i mnogo vise utakmica u evropi igrali.
I ubjedjen sam da smo imali para da izmirujemo plate mjesez za mjesec uzeli bi titulu, jer i bez plata 6 mjeseci bi mi bili prvaci da vico i sudije nisu odradile titulu za borca.
Takodje recicu da je Vico svjesni izbacio MLADOST ( mozda i okimpic) jer skoro pa 100% oba ta kluba da su ostala imali bi sad 7 klubova umjesto 5 koji se bune i bojkotuju
E sad dolazimo do toga ako se uzmu 33 kola mi smo bili mnogo bolji od borca, posebno ako se uzme u obzir da smo i mnogo vise utakmica u evropi igrali.
I ubjedjen sam da smo imali para da izmirujemo plate mjesez za mjesec uzeli bi titulu, jer i bez plata 6 mjeseci bi mi bili prvaci da vico i sudije nisu odradile titulu za borca.
Takodje recicu da je Vico svjesni izbacio MLADOST ( mozda i okimpic) jer skoro pa 100% oba ta kluba da su ostala imali bi sad 7 klubova umjesto 5 koji se bune i bojkotuju
Nisu samo 2 predkola u konf ligi.THEC je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:49Ma oni ako uspiju ovo proći imaju grupnu fazu, ne vidim kojom magijom će ispasti od Lincolnamiky_hz je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:46Dokaz i vecerasnja utakmica da su ljudi igrali bolji fudbal od nas i na osnovu same igre zasluzeno uzeli titulu,sto smo najbolje mogli vidjeti i na Koševu u medjusobnom a i u finalu kupa kad su sa drugim timom bili bare/bare.Oni veceras ako prodju imaju PO Konferencijske lige u najmanju ruku![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ti bi mijenjao našeg Cmiljanića za ono grčko go.vno, Moraitisa? Jesil ozbiljan il se zayebavaš?Historicar je napisao/la: ↑13 jul 2021, 22:03Moraitis je bio slobodan igrac, u danu kada smo mi potpisali invalida Cmiljanića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrali su bolji fudbal kao i pola lige u drugom dijelu ali da nisu brutalno sve namjestili ne bi nas stigli sa bodovima.miky_hz je napisao/la: ↑13 jul 2021, 21:46Dokaz i vecerasnja utakmica da su ljudi igrali bolji fudbal od nas i na osnovu same igre zasluzeno uzeli titulu,sto smo najbolje mogli vidjeti i na Koševu u medjusobnom a i u finalu kupa kad su sa drugim timom bili bare/bare.Oni veceras ako prodju imaju PO Konferencijske lige u najmanju ruku![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Samo me zanima kako su zamislili da testiraju tih 1500 navijaca. Ko ima prednost i sta ce ostali? Platiti testove?
Glupiraju se, puni kafici, trzni centri, dzamije, ulice....Sve puno i samo problem stadioni.
I to samo kod nas. Eno u BL pun stadion i siguran sam da im ne prave probleme kao nama
Glupiraju se, puni kafici, trzni centri, dzamije, ulice....Sve puno i samo problem stadioni.
I to samo kod nas. Eno u BL pun stadion i siguran sam da im ne prave probleme kao nama
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Mi smo našu šansu propustili kad smo stativu pogodili. Nek igraju ljudi, najzdraviju atmosferu imaju oni i Velež. Ko nam je kriv kad smo ovce. Kakva nam je uprava kriminalna, ne bi me začudilo da izmisle neku novu laž kao da Tan neće da nas uzme. Možda samo i vrijeme kupuju. Ništa ja njima ne vjerujem više.
ORIGINAL 1987
Sta ce lik, koristi 3 lazna profila i sere po fb, obolio jadan.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Karma hahaha
Diže im ofsajd niđe veze a sad primiše go nakon što je lopta izašla u aut.
Yebi borac
Diže im ofsajd niđe veze a sad primiše go nakon što je lopta izašla u aut.
Yebi borac
FK Sarajevo
-
Historicar
- Kontakt:
ARITMIJEEEEE KAD VIIDIII MEEEEEEEE
Mmmm svidja mi se tvoj graCki vokabular
Mmmm svidja mi se tvoj graCki vokabular
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 13 jul 2021, 22:38, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Daj j.bo vas Borac više, iza njih stoji čitava rs dok nas naše bošnje j.bu redovno. I što nam mogu pomoći neće.
Cuj nije tema za borac, pa raspravljamo o timu kojem je nasa uprava prodala titulu i unazadila nas 15 godina, pricamo o nasem konkurentu za titulu, pricamo o ekipama koje su nas izbacile iz evrope.
NEMA NAZAD
Podojki ga ujkov sin, a eno kamenjem gadjaju igrace, nadam se da ce bit kazna bar od 75 k €
I dobro su se isteosili valjda rahmetlije grbavicje budu u mogucnosti uzet bod treba ce im za opstanak u premijer ligi
I dobro su se isteosili valjda rahmetlije grbavicje budu u mogucnosti uzet bod treba ce im za opstanak u premijer ligi
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, huntingseason, kolezeljovac, mosarajvosa83, Shategabri, SilaMoc1946 i 77 gostiju.