MElloo je napisao/la:vrijeme je za naplatu starih dugovaBIHfan je napisao/la:opaaa Real nam dosao.....![]()
![]()
Hajd da vidim i to cudo.....

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
MElloo je napisao/la:vrijeme je za naplatu starih dugovaBIHfan je napisao/la:opaaa Real nam dosao.....![]()
![]()
mislis, u chelski??? ne zna real kupit talentovane igrace, vi kupujete samo skupe...23 KING JAMES je napisao/la:biće vam ova sezona neuspješna ispadate u 1/8 bordo vam uzima prvenstvo pjanić u real dolazi na kraju
23 KING JAMES je napisao/la:biće vam ova sezona neuspješna ispadate u 1/8 bordo vam uzima prvenstvo pjanić u real dolazi na kraju
JamaL je napisao/la:Ma neglupirajte se, nemate sanse protiv Reala, realno!
JamaL je napisao/la:Valja, aBd, nemam nista protiv vas, al realno, Real prolazi!BIHfan je napisao/la:
Cucemo se poslije utakmice.
Pipita je napisao/la:Gledaj, ta tradicija govori da Real tad nije imao Cristiana Ronalda
tebe sam zavolio ima par danaCRNI_SA je napisao/la:realno lion je mnogo slabiji u odnosu na vrijeme kada je derao reala a real je bar 10 puta jaci nego tada sanse su 20-80% za real
Pipita je napisao/la:tebe sam zavolio ima par danaCRNI_SA je napisao/la:realno lion je mnogo slabiji u odnosu na vrijeme kada je derao reala a real je bar 10 puta jaci nego tada sanse su 20-80% za realmoj si covjek...
Bihfan vidimo se u osminifinala.. Mada ste vi i Bayern zadnji timovi koje sam prizeljkivao, ja sam siguran da cemo preko Lyona prekinuti crni niz od 5 godina
dobroPipita je napisao/la:I kako sad da jedna ovakva ekipa izbaci Real Madrid...mozete reci zbogo naslovu, cini se kako ce i MArseille biti ispred vas
imali ste srece sto ste naletili na liverpool koji je u krizi, inace da igraju najbolje sto mogu i da nemaju onoliko povrijedjenih igraca, vi bi odavno bili konkurenti za europa ligu
Furymaker je napisao/la:ma kakav Lyon , pa njih ce Lille dernuti , kao i bordeaux , marseille , ...
Lille po meni ima najvece sanse za prvenstvo uz bordeaux , a vi kazete prolazite Real Madrid ?
Taj Real Madrid kojeg ste vi tradicionalo izbacivali par puta je sada 15x jaci nego tada , a vi ste slabiji 2-3x nego tada. Realno gledajuci mozete osvojiti 0 trofeja ove sezone -.-'
i da btw. mijenjajte ovu kugu od trenera , ima najbolje igrace u francuskoj ligi a on nemoze da ih uklopi u jedan tim.
bas kao onaj Ferrara u Juventusu ,...
mozda za Ligue ali za LP nema sanseBIHfan je napisao/la:Furymaker je napisao/la:ma kakav Lyon , pa njih ce Lille dernuti , kao i bordeaux , marseille , ...
Lille po meni ima najvece sanse za prvenstvo uz bordeaux , a vi kazete prolazite Real Madrid ?
Taj Real Madrid kojeg ste vi tradicionalo izbacivali par puta je sada 15x jaci nego tada , a vi ste slabiji 2-3x nego tada. Realno gledajuci mozete osvojiti 0 trofeja ove sezone -.-'
i da btw. mijenjajte ovu kugu od trenera , ima najbolje igrace u francuskoj ligi a on nemoze da ih uklopi u jedan tim.
bas kao onaj Ferrara u Juventusu ,...
Dosta se toga moze promjeniti do pocetka druge polusezone.....ja vjerujem da sanse za trofeje imamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.