Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

BIHfan
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la BIHfan » 18 dec 2009, 15:44

MElloo je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:opaaa Real nam dosao..... :mrgreen:
vrijeme je za naplatu starih dugova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hajd da vidim i to cudo..... :lol: :lol: vi ste mnogima duzni
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 dec 2009, 21:26

Sutra Lyon mora pobjedit i uvjeren sam da cemo pobjedit.... :x
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 20 dec 2009, 00:33

biće vam ova sezona neuspješna ispadate u 1/8 bordo vam uzima prvenstvo pjanić u real dolazi na kraju
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 20 dec 2009, 01:14

23 KING JAMES je napisao/la:biće vam ova sezona neuspješna ispadate u 1/8 bordo vam uzima prvenstvo pjanić u real dolazi na kraju
mislis, u chelski??? ne zna real kupit talentovane igrace, vi kupujete samo skupe...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 dec 2009, 07:53

23 KING JAMES je napisao/la:biće vam ova sezona neuspješna ispadate u 1/8 bordo vam uzima prvenstvo pjanić u real dolazi na kraju

Druze ja kako znam Real nikad nije izdvojio 10 Miliona Eura za igraca od 20 godina,oni samo traze usavrsene igrace tako da ti ta opcija otpada.
A ovo da cemo ispast u 1/8 Lige Prvaka samo moze rec onaj ko nepoznaje ovu ekipu,a lIverpool je dobro poznaje :mrgreen: ,mi smo zeljni i Evropskog takmicenja da doguramo sto vise mozemo,tako da ce nasi igraci imati veci moral da igraju u odnosu na vase superstare.
Bordo uzima prvenstvo,pa duga je jos sezona i mi smo prosle godine bili u ovo vrijeme prvi i sta na kraju bi 3,tako da nemozes tako zaklucivati.Ja samo mogu sigurno reci sto se tice Reala da se zadovoljite 2 mjestom u Premieri jer nemate sanse protiv Barce. ;)
FK DELFIN NEUM

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 20 dec 2009, 14:16

Čitam na Sarajevu netu Miralemovu izjavu za večeras utakmicu navijači im moraju pomoć,aj sretno mu da zabije koji gool.
Fi hajati.
GO Bosno.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 dec 2009, 14:49

JamaL je napisao/la:Ma neglupirajte se, nemate sanse protiv Reala, realno!

Cucemo se poslije utakmice. ;)
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 dec 2009, 15:17

JamaL je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Cucemo se poslije utakmice. ;)
Valja, aBd, nemam nista protiv vas, al realno, Real prolazi!

Tradicija je na nasoj strani....ja bi volio da svi favoritit ispadnu,a ove sezone bas i favoriti ispadaju...vidjecemo
FK DELFIN NEUM

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 20 dec 2009, 15:59

Gledaj, ta tradicija govori da Real tad nije imao Cristiana Ronalda :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 dec 2009, 16:08

Pipita je napisao/la:Gledaj, ta tradicija govori da Real tad nije imao Cristiana Ronalda :mrgreen:
:lol: :lol: dobro me nasmija....ni mi tad nismo imali Pjanica. :P
FK DELFIN NEUM

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 dec 2009, 16:15

realno lion je mnogo slabiji u odnosu na vrijeme kada je derao reala a real je bar 10 puta jaci nego tada sanse su 20-80% za real :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 20 dec 2009, 19:27

CRNI_SA je napisao/la:realno lion je mnogo slabiji u odnosu na vrijeme kada je derao reala a real je bar 10 puta jaci nego tada sanse su 20-80% za real :?
tebe sam zavolio ima par dana :mrgreen: moj si covjek...

Bihfan vidimo se u osminifinala.. Mada ste vi i Bayern zadnji timovi koje sam prizeljkivao, ja sam siguran da cemo preko Lyona prekinuti crni niz od 5 godina :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 dec 2009, 22:26

Pipita je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:realno lion je mnogo slabiji u odnosu na vrijeme kada je derao reala a real je bar 10 puta jaci nego tada sanse su 20-80% za real :?
tebe sam zavolio ima par dana :mrgreen: moj si covjek...

Bihfan vidimo se u osminifinala.. Mada ste vi i Bayern zadnji timovi koje sam prizeljkivao, ja sam siguran da cemo preko Lyona prekinuti crni niz od 5 godina :mrgreen:

evo i ovi iz Barce su uz vas za divno cudo. :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 20 dec 2009, 22:27

Ako ovu utakmicu ne pobjedite definitivno ste ispali iz utrke za naslov prvaka
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 20 dec 2009, 22:57

I kako sad da jedna ovakva ekipa izbaci Real Madrid...mozete reci zbogo naslovu, cini se kako ce i MArseille biti ispred vas

imali ste srece sto ste naletili na liverpool koji je u krizi, inace da igraju najbolje sto mogu i da nemaju onoliko povrijedjenih igraca, vi bi odavno bili konkurenti za europa ligu
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 dec 2009, 23:00

Pipita je napisao/la:I kako sad da jedna ovakva ekipa izbaci Real Madrid...mozete reci zbogo naslovu, cini se kako ce i MArseille biti ispred vas

imali ste srece sto ste naletili na liverpool koji je u krizi, inace da igraju najbolje sto mogu i da nemaju onoliko povrijedjenih igraca, vi bi odavno bili konkurenti za europa ligu
dobro :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 dec 2009, 21:30

Ovo postaje zabrinjavajuce...navijaci vec polako postaju tuzni...
Treba uprava se upitat u cemu je problem...ja znam oni neznaju......Puel je kao trener daska..malo mi cudno covjek nije nista prosle sezone osvojio i oni ga ostave...a bivse trenere koji nesto osvoje i odmah dovedu drugog.....ccc
Nadam se da cemo izaci iz krize prije utakmica Lige Prvaka i da necemo vise gubiti bodove od ovakvih prosjecnih ekipa. :roll:
FK DELFIN NEUM

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 14:53

ma kakav Lyon , pa njih ce Lille dernuti , kao i bordeaux , marseille , ...
Lille po meni ima najvece sanse za prvenstvo uz bordeaux , a vi kazete prolazite Real Madrid ?
Taj Real Madrid kojeg ste vi tradicionalo izbacivali par puta je sada 15x jaci nego tada , a vi ste slabiji 2-3x nego tada. Realno gledajuci mozete osvojiti 0 trofeja ove sezone -.-'

i da btw. mijenjajte ovu kugu od trenera , ima najbolje igrace u francuskoj ligi a on nemoze da ih uklopi u jedan tim.
bas kao onaj Ferrara u Juventusu ,...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 dec 2009, 15:10

Furymaker je napisao/la:ma kakav Lyon , pa njih ce Lille dernuti , kao i bordeaux , marseille , ...
Lille po meni ima najvece sanse za prvenstvo uz bordeaux , a vi kazete prolazite Real Madrid ?
Taj Real Madrid kojeg ste vi tradicionalo izbacivali par puta je sada 15x jaci nego tada , a vi ste slabiji 2-3x nego tada. Realno gledajuci mozete osvojiti 0 trofeja ove sezone -.-'

i da btw. mijenjajte ovu kugu od trenera , ima najbolje igrace u francuskoj ligi a on nemoze da ih uklopi u jedan tim.

Dosta se toga moze promjeniti do pocetka druge polusezone.....ja vjerujem da sanse za trofeje imamo.
FK DELFIN NEUM

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 24 dec 2009, 15:12

BIHfan je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:ma kakav Lyon , pa njih ce Lille dernuti , kao i bordeaux , marseille , ...

Dosta se toga moze promjeniti do pocetka druge polusezone.....ja vjerujem da sanse za trofeje imamo.
mozda za Ligue ali za LP nema sanse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.