Houston Rockets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Houston Rockets

Post Postao/la _dreamer_ » 27 avg 2011, 18:18

Pasha je napisao/la:oooooooooo, pa "rođače" svaka čast. :D :D :D nisam znao da si tak'a ljudina. :D :D :D
:)

Houston je prvi i jedini tim za koji sam navijao u NBA, vjerovatno zbog njega. A Hakeem je nevjerovatna licnost. Negdje nekada davno sam procitao da je u USA stigao sa 13 dolara u dzepu... Za mene je bio bukvalno centar kao iz filmova i sjecam se tih davnih godina kada sam se "klao" sa ljutim navijacima Orlanda na temu Hakeem vs. Shaq. :) Na ovom videu je jednostavno nevjerovatno kad ga gledas, malo koji centar je imao takvu brzinu i pokretljivost, a opet snagu i agresivnost, a o sutu sa polu- i distance da ne pricam... Kakvu je odbranu igrao, hah... Tu su rijeci suvisne... Najbolji, za mene...

Kao covjek me jos vise odusevljava i meni je jedan od najdrazih sportasa uopste. Ljudina prava...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 avg 2011, 19:03

drago mi je vidjeti da na ovom forumu ima ljudi koji simpatiziraju/navijaju za Houston Rocketse. a posebno mi je drago kada saznam da je to zbog The Dream-ovih igara. da, došao je sa 13$ u SAD-e. a šta ja mislim o njemu kao igraču i čovjeku, valjda najbolje govori pitanje koje mi je @dema postavio.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 avg 2011, 20:05

Pasha je napisao/la:drago mi je vidjeti da na ovom forumu ima ljudi koji simpatiziraju/navijaju za Houston Rocketse. a posebno mi je drogo kada saznam da je to zbog The Deam-ovih igara. da, došao je sa 13$ u SAD-e. a šta ja mislim o njemu kao igraču i čovjeku, valjda najbolje govori pitanje koje mi je @dema postavio.
Nisi valjda sinu dao ime Hakeem? :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 avg 2011, 20:14

odgovorio sam i na to pitanje ;)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 dec 2011, 00:19

Vidim ima nas jos koji navijaju za Houston ajd bas mi je drago...
Ja najvise navijam zbog tracy i zbog rodbine koja zivi tamo i koja mi je omogucila da upoznam dosta igrača izmedju ostalih i t-maca :)
večeras tekma protiv san antonia gdje cemo da vidimo odprilike sa cim se raspolaze...
realno tim koji se moze boriti za play off...ako nista dosta njih su godinu iskusniji...
ako neko nadje link za gledanje nek posta jer ne znam hoce biti na nba.com
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 dec 2011, 05:29

Rocketsi su dobili 101-87
Louis Scola je bio najbolji u Rocketsima sa 20 poena.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 dec 2011, 13:12

Ja zadovoljan..scola standardno najbolji...centar hil veoma dobar

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 dec 2011, 15:38

osim scole ja ne vidim ni jednog bar prosječno kvalitetnog visokog igrača,imaće problema pod košem

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 dec 2011, 15:44

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:osim scole ja ne vidim ni jednog bar prosječno kvalitetnog visokog igrača,imaće problema pod košem
Patrick Patterson je tu....Nije sinoc igrao,ali je potencijal ogroman...Atletski mocan,a vec sada je dobro defanzivno prisustvo,jer je dobar bloker....

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 dec 2011, 15:45

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:osim scole ja ne vidim ni jednog bar prosječno kvalitetnog visokog igrača,imaće problema pod košem
citava ekipa im je cisti prosjek
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 dec 2011, 15:45

NEZALAGANJE je napisao/la:
Patrick Patterson je tu....Nije sinoc igrao,ali je potencijal ogroman...Atletski mocan,a vec sada je dobro defanzivno prisustvo,jer je dobar bloker....

ja sam napisao prosječno kvalitetnog igrača,a on je zasad samo potencijal

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 dec 2011, 16:01

Upravu si, nema za sad niko, i taj "prosjek" sto smo imali je otiso (Chuck Hayes). Ali haj valjda cemo dovesti nekog. I ove godine nam nedajem neke sanse, daj Boze da odemo u PO.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 dec 2011, 16:02

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

E onda je on vec prosjecno kavalitetan igrac sa mogucnoscu da bude i nesto vise...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 dec 2011, 18:30

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

E onda je on vec prosjecno kavalitetan igrac sa mogucnoscu da bude i nesto vise...[/quote]

ako ti tako kažeš

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 18 dec 2011, 18:55

sad će punoljetstvo od kad ja simpatiziram Houston, što me vjerovatno čini najstarijim simpatizerom Rocketsa na ovom forumu.
treba biti realan i reći da Houston ove godine ima lošu ekipu. osim Scole nema kvalitetnog visokog igrača.
i Hill i Patterson su još daleko od kvalitetnog visokog igrača. Thabeet će ostati vjerovatno samo još jedan visoki igrač koji nije opravdao visoki pick na draftu. ostaje da vidimo šta će pokazati Morris.
ova ekipa teško može dohvatiti i play-off, a kamoli više. vjerovatno će se opet iščekivati dobar pick na draftu.
strah me je da i Scola ne zatraži trade.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 dec 2011, 00:17

večeras "uzvratna" u san antoniu..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 dec 2011, 01:19

http://espn.go.com/nba/story/_/id/73772 ... -year-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

e jesmo se pojačali...samo popravili starost :D

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 22 dec 2011, 06:09

Zijanili smo od SA 97-95. Dobro smo igrali mogli smo ih i uzeti, najbolji pojedinac bio je Morris sa 20 poena.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 dec 2011, 15:14

pintol_TM87 je napisao/la:http://espn.go.com/nba/story/_/id/7377238/****

e jesmo se pojačali...samo popravili starost :D

kako god,vjerovatno će biti startni centar

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 22 dec 2011, 15:22

Legenda!

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.