Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ObjasnioNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:58Rekoh ja da ce NBAu biti tesko odluciti da se "promasi" Bozic. 500 miliona dolara je u igri.
Dobar je ovaj prijedlog.Nadam se da ce proci, jer ovaj start vise odgovara i nama navijacima i sve bi nekako bilo "normalnije".
Prijedlog je na tankim nogama.Draft je tek 18.11.,free agency se još ne zna kad počinje a prije toga datuma sigurno neće.Dakle imaš jedva mjesec dana lufta od drafta do navodnog početka.Čak i da free agency krene isti dan kad i draft to su minimalno dva tjedna aktivnosti,ali i više zapravo i ostane ti u najboljem slučaju 20ak dana do početka (ako su 2 tjedna u pitanju) a igrači trebaju napravit mingiling (preseljenje cijele obitelji ovo ono) nakon free agency,predsezona...jako jako nategnut scenarij.Gdje je tu ikakvo vrijeme za trening kamp?Apsolutno ga nema.Da ne pričamo da rookiji ovaj put ne da nemaju summer league nikakvu nego nakon mjesec dana su već sa ekipama na utakmicama.Pogubno za ovu klasu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:58Rekoh ja da ce NBAu biti tesko odluciti da se "promasi" Bozic. 500 miliona dolara je u igri.
Dobar je ovaj prijedlog.Nadam se da ce proci, jer ovaj start vise odgovara i nama navijacima i sve bi nekako bilo "normalnije".
Puno mi je ovo 1,5 milijardi. Koja im je struktura prihoda? Jel realno da su sve izgubili na ulaznicama i tom "matchday-u"?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 okt 2020, 09:23Pa normalno da se projekcija promasila zbog korone.Zato i treba sad ispregovarati cifre za narednu sezonu i to nece biti nimalo lako.
Ulaznice, reklame, sponzori, prodaja hrane, dresova itd.Brokula je napisao/la: ↑25 okt 2020, 13:36Puno mi je ovo 1,5 milijardi. Koja im je struktura prihoda? Jel realno da su sve izgubili na ulaznicama i tom "matchday-u"?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 okt 2020, 09:23Pa normalno da se projekcija promasila zbog korone.Zato i treba sad ispregovarati cifre za narednu sezonu i to nece biti nimalo lako.
Kao što rekoh:SiamoNoi je napisao/la: ↑24 okt 2020, 11:20Prijedlog je na tankim nogama.Draft je tek 18.11.,free agency se još ne zna kad počinje a prije toga datuma sigurno neće.Dakle imaš jedva mjesec dana lufta od drafta do navodnog početka.Čak i da free agency krene isti dan kad i draft to su minimalno dva tjedna aktivnosti,ali i više zapravo i ostane ti u najboljem slučaju 20ak dana do početka (ako su 2 tjedna u pitanju) a igrači trebaju napravit mingiling (preseljenje cijele obitelji ovo ono) nakon free agency,predsezona...jako jako nategnut scenarij.Gdje je tu ikakvo vrijeme za trening kamp?Apsolutno ga nema.Da ne pričamo da rookiji ovaj put ne da nemaju summer league nikakvu nego nakon mjesec dana su već sa ekipama na utakmicama.Pogubno za ovu klasu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:58Rekoh ja da ce NBAu biti tesko odluciti da se "promasi" Bozic. 500 miliona dolara je u igri.
Ne bi me čudilo da i izvedu ovako nesto zbog tih novaca,ali bas nategnuto.Po meni je draft trebao ranije biti,onako kako je prvotno dogovoren sredinom 10. i onda bi lijepo bilo vremena za sve pa da sezona krene za Bozic.
Proći hoće vjerojatno,ali samo radi tih 500 milja.Od 18.11. do početka sezone će biti takav kaos...talked with one team today that said: "We know November 18 for the draft. We feel pretty certain it will be Christmas, or around there, for next season. That's a month to build an entire team and have a training camp. And some teams just finished playing two weeks ago. Insane."
One NBA assistant told me "Our head coach said we need to be prepared to change everything on the fly. We could start camp without a couple of key players, because free agency is still happening. No time to build a system."
A team exec said "I never say this, I mean never, but I'm glad we don't have cap space this year. It's a mess. We'll make some moves, but I can't imagine trying to build an entire roster in two weeks. Your coach will hate you."
Očekivano bi bilo realno.According to Danny Green, "I wouldn't expect [LeBron James] to be there for the 1st month of the season" if it begins in December.
Samo sto Lebron nije Kawhi...
Dakle mogle bi ekipe biti tipa prvih tjedan dana kampova bez nekih igrača.According to Marc Stein, December 1 is emerging as the likely opening day for training camps, assuming the proposed December 22 league start is approved.