Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Treba skupiti para da platimo nekome da pokosi travu na stadionu Radnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
10 ofsajda siroki, ne pamtim kad sam vidio to
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Radnik i Krupa da ispadnu iz lige, doci ce jos gore dvije ekipe i prve rs-a.
Mjau !
Nemogu dvije uci iz RS .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znam da ne mogu ne kazem da ove dvije ispadnu, dvije jos gore bi usle, liga Federacije je druga dimenzija za njih mada i tu ima da te Bog sacuva ekipa.
Mjau !
-
- Kontakt:
Steta sto nije Mladost malo jaca, pa da Radnik ispadne..
-
- Kontakt:
Jel ko zemljotres osjetio ?
Pa pola ovih ofsajda Sirokog nije bilo, al ovaj pomocni ne moze trcati, ostane 20m iza igraca haha
- Beduin
- Kontakt:
Savezu bitni reflektori, a nema veze sto lopta skakuce po terenu ko da lezeci policajci imaju.
BiH i nas fudbal.
BiH i nas fudbal.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Naši suci u 1. pretkolu EL

Reflektori bitni, ali se svakako igra u 5 u augustu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- westsideSB96
- Kontakt:
****, igra se u 5 zbog Arene kad su ograničeni sa programom. Bar dok se igra LP i EL, na Areni 1 se mora prikazivati jedna europska utakmica jer svima dolazi u osnovnim paketima..
NKŠB ponos HRHB
Ko kaze da su bitni reflektori?
Savez je pokazao zadnjih 5 godina da mu nisu bitni reflektori jer je i ove sezone prolongirao obavezu reflektora i dozvolio na cak 3 stadiona utakmice bez reflektora.
Drugo arenom i njihovom šemom i kvalitetom prenosa do sada, blago je reci razocaran sam.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ostali treneri: "Znali smo da će biti teška utakmica", "Falilo je svježine", "Nismo iskoristili naše prilike"...
Amar:
"Ja sam najveći bosanski trener! 195 cm, 130 kg"
"On trenira sa nama godinu i po, i medvjed bi nešto naučio za to vrijeme", odgovorio je li ga iznenadilo što je njegov igrač odigrao korektno
"Ne mogu ja prirediti publici neki striptiz da bi ih privukao", odgovorio zašto nema više navijača na stadionima
"Penisom nam dao gol"(gol Lazića kad je Željezničar izgubio 0 : 3 od Sarajeva)
Amar:
"Ja sam najveći bosanski trener! 195 cm, 130 kg"
"On trenira sa nama godinu i po, i medvjed bi nešto naučio za to vrijeme", odgovorio je li ga iznenadilo što je njegov igrač odigrao korektno
"Ne mogu ja prirediti publici neki striptiz da bi ih privukao", odgovorio zašto nema više navijača na stadionima
"Penisom nam dao gol"(gol Lazića kad je Željezničar izgubio 0 : 3 od Sarajeva)
- Tristan
- Kontakt:
Uozbilji se, eto ti Olimpika koji je izdominirao u federalki, ne moze meda sa kasike u PL, ni protiv Krupe.
Federalka jeste jaca od Prve lige RS, ali da je druga dimenzija, to su price za malu djecu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
O kojoj ti dominaciji u federalci pišeš ? Da nije bilo Karića i Kazlagića bili bi sredina tabele
Pratio sam kakva vam je entitetska liga. Da vam nije entitetskog saveza pitanje je veliko kada bi se vratili u Premijer ligu BiH. I naravno da je federalna liga znantno kvalitetnija od lige iz manjeg bh entiteta.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 17 avg 2020, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kako ti ne dosadi praviti nove profile!? I još pitaš administratora što ti je banovao profil "VukOtoka"!?Otoka38 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 15:45O kojoj ti dominaciji u federalci pišeš ? Da nije bilo Karića i Kazlagića bili bi sredina tabele
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.