Ja bi isto volio da MIL uzme ove godine,mada je sve sto si rekao tacno.Bice jako tesko.dylandog je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:36NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 20:13Ovom MIL, po meni, nesto fali u igri.Nije to samo nedostatak Giannisovog suta, jer on svakako zabije svoje, ali im nesto fali, a ne mogu nikako da skontam sta!??
Valjda je to ovaj moderni houstonovski stil igre, jak tempo i bombardovanje trojki do besvijesti.Nemaju raznolikost i svi se kao pozivaju na GS, kad govore o svom stilu igre, a zaboravljaju da je GS itekako imao raznovrsnost kad bi neko gledao da zatvori sut za 3p.U ovom MIL, osim Middletona, nema igraca koji ce pogoditi midrange s nekom konstantom.
Ne znam, misljenja sam da neces osvojiti titulu, kad ti fali citav jedan segment kosarkaske igre.![]()
Napad bez Giannisa dosta tecniji, dok je on na terenu samo se gleda da se sto prije pukne neka trica ili da on nesto izmisli, u cemu on zapravo i nije toliko dobar i tesko ga je gledati, svaki njegov pokusaj/sut/ulaz je tesko hustleanje. Bez njega se igra dosta strpljivije i ljepse(i to ne samo ovu utakmicu).
Middleton mi je jedan od omiljenih igraca ikad, ali nije kapacitet da bude glavni kreator iz vana sampionske ekipe. Prvi korak i dribling mu jednostavno nisu na tom nivou.
Od Bledsoea takodjer ne ocekujem nista osim usranih gaca u prvom ozbiljnijem matchupu.![]()
A i ova odbrana koja pusta trice bi kasnijemogla biti unistena.
Plus Bud bas i nije trener kojeg zelis kada ti u POu treba brza prilagodba.
Navijac sam Bucksa, nadam se da cu pojesti ove rijeci![]()
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Orlando bi trebao odigrat neki smislen napad kad vec vode a ne 20 sekundi prije kraja odma trojku uzimat
Vucko pravi igrac koji je ispod radara iako all star vec neko vrijeme. Cim nema Gasola moze i PO da se igra.
Hocel Blazeri i Lakersi i do 5.00 poceti po nasem vremenu 

@igrajlopte 🐦
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nezgodni Orlando 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Auu, ovo bi baš mogla bit senzacija. Tek toliko da ne bude metla. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Reko Budenholzer prije utakmice Papetovu cuvenu "Volio bi da me (Orlando) napadne".

@igrajlopte 🐦
Nezgodan je Orlando bio i Torontu prošle godine kada su
krenuli Terence Ross Vuch i D J Augustin da prangijaju iz vana
krenuli Terence Ross Vuch i D J Augustin da prangijaju iz vana
kakva patnja
valjda dame i cp poprave dan

valjda dame i cp poprave dan

To Vucko brate. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sta kaze ovaj na areni na pocetku tekme ovo je najneravnomjerniji par,kaze lako ce Milvoki sa orlandom koji nema promil sanse
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio je Milwaukee bolji prosle godine, a i na sredini ove sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
što počasti Vučević sudiju ono pravo balkanski
Ovaj Orlando je ekipa napravljena za plejof, odbrana i samo odbrana

Pa vidis da ima jos dvije utakmice prije njih, TNT je u pitanju. Recimo ako se oduze ko i ova utakmica, ili odu u produzetke.. Ali eto ako do pola cetiri pocnu super. (malo pretjurem ipak jbg haha)
@igrajlopte 🐦
- Nail for Real
- Kontakt:
Gledas Kawhia jucer kako pogadja trice, mid-range, sa lakocom i onda Grka kako siluje loptu, i onda se covjek stvarno zapita zasto ovog covjeka smatraju najboljim igracem na svijetu...
Nema superstara bez suta
.
Nema superstara bez suta

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam znas li, ali igra se u 2 dvorane.ReX je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:07Pa vidis da ima jos dvije utakmice prije njih, TNT je u pitanju. Recimo ako se oduze ko i ova utakmica, ili odu u produzetke.. Ali eto ako do pola cetiri pocnu super. (malo pretjurem ipak jbg haha)NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 21:59Gledam ti vec 2 posta...Kako mislis ne idu prije sabaha??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.