Transferi, igrački kadar - FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Igrači iz naše lige / potencijalna pojačanja
Vratite nam Krpica i Sipovica
!!!

@braco,hvale nekog momka iz TOŠK-a,veznibraco je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:47Sad si me natjerao da upregnem svoje scoute za 2. HNL, evo kakvu su mi listu poslali za ovu sezonu![]()
Marko Dabro -24 godine - napadač - 31 nastup - 29 golova - 2 asistencijeBio u Fiorentini U19 ali ovaj je već na radaru jačih ekipa tako da jbg
Mateo Topić - 25 godina - vezni - 28 nastupa - 18 golova - 2 asistencije - Prošao Dinamovu školu
Martin Šroler - 22 godine - ofaznivni vezni - 31 nastup - 7 golova - 11 asistencija Goricin igrač na posudbi
Fran Brodić - 24 godine - napadač - 23 nastupa - 13 golova - 4 asistencije Svojevremeno jedan od najvećih talenata Dinama poslije igrao u ITA i BEL
Matija Malekinušić - 22 godine- krilo - 27 nastupa - 4 gola - 13 asistencija - Prošao DInamovu školu
Stjepan Igrec - 22 godine - krilo - 30 nastupa - 10 golova - 4 asistencije - Dobra mu stara
Martin Sekulić - 22 godine - napadač - 29 nastupa - 9 golova - 5 asistencija - Igra za Osijek II
Ivan Šarić - 20 godina - napadač - 25 nastupa - 12 golova - 1 asistencija - igra za Hajduk II koji se gasi , prije 2 godi je bio na meti Sampdorije
Martin Šlogar - 20 godina - krilo - 31 nastup - 7 golova - 7 asistencija - nemam pojma, vidim samo mlado krilo koje daje golove pa sam ga naveo
Ivan Durdov - 20 godina - napadač - 33 nastupa - 7 golova - 5 asistencija - igrač Osijeka na posudbi, igrao s Benderom u Solinu
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Sadik Skrijelj - 23 godine, desna noga, igra sredinu, lijevog veznog i polušpica, 182 - ove sezone u 27 utakmica - 8 golova i 7 asistencija.UBIPITAR je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:33@braco,hvale nekog momka iz TOŠK-a,veznibraco je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:47Sad si me natjerao da upregnem svoje scoute za 2. HNL, evo kakvu su mi listu poslali za ovu sezonu![]()
Marko Dabro -24 godine - napadač - 31 nastup - 29 golova - 2 asistencijeBio u Fiorentini U19 ali ovaj je već na radaru jačih ekipa tako da jbg
Mateo Topić - 25 godina - vezni - 28 nastupa - 18 golova - 2 asistencije - Prošao Dinamovu školu
Martin Šroler - 22 godine - ofaznivni vezni - 31 nastup - 7 golova - 11 asistencija Goricin igrač na posudbi
Fran Brodić - 24 godine - napadač - 23 nastupa - 13 golova - 4 asistencije Svojevremeno jedan od najvećih talenata Dinama poslije igrao u ITA i BEL
Matija Malekinušić - 22 godine- krilo - 27 nastupa - 4 gola - 13 asistencija - Prošao DInamovu školu
Stjepan Igrec - 22 godine - krilo - 30 nastupa - 10 golova - 4 asistencije - Dobra mu stara
Martin Sekulić - 22 godine - napadač - 29 nastupa - 9 golova - 5 asistencija - Igra za Osijek II
Ivan Šarić - 20 godina - napadač - 25 nastupa - 12 golova - 1 asistencija - igra za Hajduk II koji se gasi , prije 2 godi je bio na meti Sampdorije
Martin Šlogar - 20 godina - krilo - 31 nastup - 7 golova - 7 asistencija - nemam pojma, vidim samo mlado krilo koje daje golove pa sam ga naveo
Ivan Durdov - 20 godina - napadač - 33 nastupa - 7 golova - 5 asistencija - igrač Osijeka na posudbi, igrao s Benderom u Solinu
Inače momak je igrao za Sarajevo (15,17 i 19)
mosa lošmi stićko tit-ula!
Eno pišu da ga navodno žele Zrinjski i Mladost Doboj Kakanj
To su iz prošle sezone highlightsi.
Evo danas izašli ovosezonski highlightsi našeg bivšeg juniora Kerima Palića. Inače Palić sada igra zadnjeg/centralnog veznog u Krupi, a ne desnog beka kao prije
Gledam upravo sada, podsjeća malo na Dadu iako je više defanzivan, baš bi nam sjeo u ovoj situaciji

Mekić - Palić - Subašić - po meni sasvim solidna sredina
Znaš li šta je sa Štilića ? Ostaje li ili ?
Palic je dobar igrac jos nas. I ja sam ga samo gledao kao zadnji vezni a ne kao bek.
Izjavio je jednom da bi se volio vratiti u Želju, a sad mu ističe ugovor
Nemam pojma, različite verzije kruže, znaš kakva je mahala
Ja sam čuo da ide, pa da se penzioniše, pa da ostaje

Da prebacim diskusiju na svetu temu
Kad smo kod banjalučkog Želje, mislim da treba baciti oko na štopera Pavlovića iz Krupe. Ima 21 godinu, pozvan u našu U-21 repku, a kažu da nije loš igrač. Nastupao i za mlađe selekcije Srbije. Prošao školu Želje BL, igrao za njih i prodao se u slovački Trenčin da bi na kraju se vratio u Krupu. Sad mu ističe ugovor s Krupom.
Evo već smo ostali bez Miletića, možda ostanemo i bez Franeta kojem ističe ugovor i ko zna možda ni Aco ne ostane.
Recimo kad bi za sljedeću sezonu štoperi bili Vrhovac, Pavlović, Drina i još jedan solidan štoper da se dovede mogli bi fino komplentirati štopersku poziciju. A ne bi bila nešto ni pretjerano skupa.
Bilo bi šteta propustiti nekog novog Vukotića, Jašarevića ili Koljića iz Krupe kad ga već džaba možemo dovesti plus je prošao dobru školu banjalučkog Želje.

Mogao bi nam Malić valjat, mislim da sam njega zaboravio nabrojati među naše U-21 igrače za sljedeću sezonu.
Kad smo kod banjalučkog Želje, mislim da treba baciti oko na štopera Pavlovića iz Krupe. Ima 21 godinu, pozvan u našu U-21 repku, a kažu da nije loš igrač. Nastupao i za mlađe selekcije Srbije. Prošao školu Želje BL, igrao za njih i prodao se u slovački Trenčin da bi na kraju se vratio u Krupu. Sad mu ističe ugovor s Krupom.
Evo već smo ostali bez Miletića, možda ostanemo i bez Franeta kojem ističe ugovor i ko zna možda ni Aco ne ostane.
Recimo kad bi za sljedeću sezonu štoperi bili Vrhovac, Pavlović, Drina i još jedan solidan štoper da se dovede mogli bi fino komplentirati štopersku poziciju. A ne bi bila nešto ni pretjerano skupa.
Bilo bi šteta propustiti nekog novog Vukotića, Jašarevića ili Koljića iz Krupe kad ga već džaba možemo dovesti plus je prošao dobru školu banjalučkog Želje.
Izgleda da se Subaša malo povrijedio pa je zbog tog Gasal upao.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Palic je novi dado sadikovic ko je imao priliku gledati ga moze to da potvrdi nadat se da ce neko to da vidi od nasih
Mene Vrhovac na stoperskoj poziciji nije odusevio. Naprimjer pouzdaniji mi je bio Miletic od njega.
Moram i ja priznati da nisam oduševljen ali kao rotacijska opcija se čini ok pogotovo ako ćemo rezat troškove. Možda momak i proigra haj ga znaj, ni prvi ni zadnji koji se ne pokaže u prvoj sezoni pa kasnije se popravi. Mada mislim da je teško očekivati da ćemo ostati bez sva 4 štopera iz trenutne sezone zato sam i naveo da očekujem da će bar Vedran ostati.
Ma dobro momci treba uzeti u obzir i okolnosti u kojima je igrao od prve minute, po meni je bilo bolje da je cijelu sezonu igrao umjesto Ace pa da možemo da damo neki konkretan sud, ovako je malo diskutabilno.braco je napisao/la: ↑28 maj 2021, 18:15Moram i ja priznati da nisam oduševljen ali kao rotacijska opcija se čini ok pogotovo ako ćemo rezat troškove. Možda momak i proigra haj ga znaj, ni prvi ni zadnji koji se ne pokaže u prvoj sezoni pa kasnije se popravi. Mada mislim da je teško očekivati da ćemo ostati bez sva 4 štopera iz trenutne sezone zato sam i naveo da očekujem da će bar Vedran ostati.
Ima dobrih igrača samo nemoj da ih preporuči i izanalizira Brkoo@. Više je Miske imao šlifa za igrače.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Adis Hadžanović (28) - 175, desna noga, pozicija - zadnji vezni
Menadžer : Zeleni Centar Sport - kao kod Ikića i Bendera
Vasilije Kolak (26) - 194, desna noga, pozicija - golman
Menadžer : Elvis Bilalagić
Ovosezonski highlightsi naših igrača