Jel se ovo meni cini ili Irving ima tetovazu? Znam da si adriano pricao da on ne voli to.

Ima preko ledja koju je uradio nakon drafta i ima na prsima. Kada su ga pitali ono da li je tipicni crni nba igrac sa mnogo tetovaza po rukama i na vidnim mjestima, on je rekao da ne voli to, ali cini mi se da je negdje rekao, sad se ne sjecam gdje sam to procitao ili vidio, kako to za njega ima neku vaznost ali da ne dijeli sa drugima. Nisam opet siguran, ali ni TT nema tetovaze na vidnim mjestima, ali cini mi se da i on ima preko prsa i ledja po jednu tetovazu i mislim da su obojica uradili preko ledja tattoo nakon drafta.BIHfan je napisao/la:http://www.nba.com/playerfile/kyrie_irv ... l?nav=page
Jel se ovo meni cini ili Irving ima tetovazu? Znam da si adriano pricao da on ne voli to.
Ma sinoc je Boobie bio odlican, rasturio Bobcatse, a ovo nula veceras. Nema konstantu **** ga otac. Hahahaha Jumpshoota Jamison igra dobro evo trecu tekmu, samo da ga spakujemo u kakvom trejdu.KK_Bosna je napisao/la:booby mora biti 15. igrac na rosteru pod hitno
hahahah kakav pas calderona u publiku![]()
![]()
![]()
![]()
Tesko Bgm da ce ovo Cavsi dobitiadriano_leite je napisao/la:6 razlike cemo ovo dobiti. Irving mora bolje igrati, jer evo u ovim dosadasnjim tekmama se vidi da kada on igra mi i dobijemo, kad njega ne ide nema pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.