Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TOOOOOOOOOOOOOAzpi je napisao/la:The Spurs plan on offering Kawhi Leonard a 5-Year/$219 Million Super Max Contract
1:18 AM - May 22, 2018
Ipak ce mu ponuditi
Takvi igraci dizali ime lige u svijetu da bi sada na tome profitirale neke neznaliceKobe Bryant je napisao/la:Je#ote to je haman cifra koju je Tim Duncan zaradio za 19 godina![]()
InflacijaKobe Bryant je napisao/la:Je#ote to je haman cifra koju je Tim Duncan zaradio za 19 godina![]()
Pa nije bas Kawhi neznalica, postoji milion drugih neznalica u ligi koji mlate pare, a Kawhi je ipak neko ko je elita lige.tuzlak1987 je napisao/la:Takvi igraci dizali ime lige u svijetu da bi sada na tome profitirale neke neznaliceKobe Bryant je napisao/la:Je#ote to je haman cifra koju je Tim Duncan zaradio za 19 godina![]()
Ma nisam mislio na Leonarda. Ima ovih koji su obicni role playeri, a dobijaju po defaultu za 4 godine 60-70 miliona..adriano_leite je napisao/la:Pa nije bas Kawhi neznalica, postoji milion drugih neznalica u ligi koji mlate pare, a Kawhi je ipak neko ko je elita lige.tuzlak1987 je napisao/la:Takvi igraci dizali ime lige u svijetu da bi sada na tome profitirale neke neznaliceKobe Bryant je napisao/la:Je#ote to je haman cifra koju je Tim Duncan zaradio za 19 godina![]()
Nevezano za ovo, ne vjerujem da sam procitao Lue i adjustments hahahahahahaahahahahahahahahaha.
Pa vjerovo ne vjerovo čovjek ih je napravio i uništio Stevensa koji nije imao odgovora ove dvije tekme, jedino ako Lebron sam nije preuzeo ulogu trenera u svoje rukeadriano_leite je napisao/la:Pa nije bas Kawhi neznalica, postoji milion drugih neznalica u ligi koji mlate pare, a Kawhi je ipak neko ko je elita lige.tuzlak1987 je napisao/la:Takvi igraci dizali ime lige u svijetu da bi sada na tome profitirale neke neznaliceKobe Bryant je napisao/la:Je#ote to je haman cifra koju je Tim Duncan zaradio za 19 godina![]()
Nevezano za ovo, ne vjerujem da sam procitao Lue i adjustments hahahahahahaahahahahahahahahaha.
To je onda ok, slazem se s tim, a tako je generalno u svim sportovima, pogotovo u fudbalu. Kad vidim ko sve vrijedi 50 60 70 miliona, pa smijesno.tuzlak1987 je napisao/la:Ma nisam mislio na Leonarda. Ima ovih koji su obicni role playeri, a dobijaju po defaultu za 4 godine 60-70 miliona..adriano_leite je napisao/la:Pa nije bas Kawhi neznalica, postoji milion drugih neznalica u ligi koji mlate pare, a Kawhi je ipak neko ko je elita lige.tuzlak1987 je napisao/la:Takvi igraci dizali ime lige u svijetu da bi sada na tome profitirale neke neznalice
Sinoc smo vas jedva dobili i to jednostavno individualnom kvalitetom, koja Bostonu fali zbog nedostatka igraca zbog povreda.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa vjerovo ne vjerovo čovjek ih je napravio i uništio Stevensa koji nije imao odgovora ove dvije tekme, jedino ako Lebron sam nije preuzeo ulogu trenera u svoje rukeadriano_leite je napisao/la:Nevezano za ovo, ne vjerujem da sam procitao Lue i adjustments hahahahahahaahahahahahahahahaha.
Ili jednostavno Sunsi draftaju jednog od ove dvojice, bio Ayton ili Luka, zadrže Josha, i grade ekipu oko jezgre koju sačinjavaju tri potencijalna all stara.BuffonGigi je napisao/la:1, Pick i recimo Josh Jackson za Kawhija ne bi bio los deal za oboje. Sunsi bi dobili smrtonosni combo Kawhi - Booker, spreman da odmah radi velike stvari, s druge strane SAS bi dobio buduci tandem Ayton - LMA pod kosem, i potencijalnog allstara Josha na krilu.
Ako misliš da je to stvarno tako, onda si u velikoj zabludi.adriano_leite je napisao/la:Sinoc smo vas jedva dobili i to jednostavno individualnom kvalitetom, koja Bostonu fali zbog nedostatka igraca zbog povreda.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa vjerovo ne vjerovo čovjek ih je napravio i uništio Stevensa koji nije imao odgovora ove dvije tekme, jedino ako Lebron sam nije preuzeo ulogu trenera u svoje rukeadriano_leite je napisao/la:Nevezano za ovo, ne vjerujem da sam procitao Lue i adjustments hahahahahahaahahahahahahahahaha.
@RollsRoyce, mi smo fanovi i nista se ne pitamo, on je trener koji se nista ne pita, to je ta razlika.
Iako je ovu informaciju objavio "nas" covjek,ne vjerujem dok se sastanak njega i Popa ne desi...Kawhi je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOAzpi je napisao/la:The Spurs plan on offering Kawhi Leonard a 5-Year/$219 Million Super Max Contract
Ipak ce mu ponuditi
Vrijedi napomenut da je Kawhi jedan od tri igrača u ligi koji pravi veliku razliku i predvodi ekipu na oba kraja parketa, a to ne vrijedi za Hardena i Currya.NEZALAGANJE je napisao/la:Iako je ovu informaciju objavio "nas" covjek,ne vjerujem dok se sastanak njega i Popa ne desi...Kawhi je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOAzpi je napisao/la:The Spurs plan on offering Kawhi Leonard a 5-Year/$219 Million Super Max Contract
Ipak ce mu ponuditi
A da vrijedi te pare,vrijedi kao i svaki od top 5-6,7 igraca lige.Jednostavno,zamjenu za takve igrace neces pronaci odmah,ako ih i pronadjes.Ranije su ove ugovore vec potpisali Harden i Curry.
adriano_leite je napisao/la:@RollsRoyce
Ma da, rijec je o fantasticnom treneru i igraci ga itekako slusaju i postuju, pocev od Jamesa.
All-NBA teams:
First: LeBron James, James Harden, Anthony Davis, Damian Lillard, Kevin Durant.
Second: Giannis Antetokounmpo, Russell Westbrook, Joel Embiid, LaMarcus Aldridge, DeMar DeRozan.
Third: Stephen Curry, Victor Oladipo, Karl-Anthony Towns, Jimmy Butler, Paul George.
Nikog iz Bostona, salim se. Ma ovo je ocekivano, manje/vise.IlCapitano je napisao/la:All-NBA teams:
First: LeBron James, James Harden, Anthony Davis, Damian Lillard, Kevin Durant.
Second: Giannis Antetokounmpo, Russell Westbrook, Joel Embiid, LaMarcus Aldridge, DeMar DeRozan.
Third: Stephen Curry, Victor Oladipo, Karl-Anthony Towns, Jimmy Butler, Paul George.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.