Možemo se samo nadati da će se iznenaditi terenom na koji inače nisu navikli. Tu bi nam bila šansa za neriješeno.ElCartel11 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli, da to sto ce Belgijanci biti opusteni, uopste nije povoljno po nas?
Sa ovakvim sastavom, igrom, i zalaganjem, nam neginu opet 4 gola u mrezi.
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne vjerujem da mozemo dobiti Belgiju. Svoje smo prokockali na Kipru. Opet kad sagledam, ne znam da li je veca iluzija vjerovati da mozes dobiti Belgiju ili vjerovati da neces biti najlosija drugoplasirana ekipa. Sta treba biti ubjednjen da mi dobijamo Belgiju a da pri tom S. Irska ne moze dobiti Cesku ili Norvesku? Eventualno Irska kuci Moldaviju, te Vels "u gostima" ?
APSURDISTAN..
APSURDISTAN..
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Nisi jedini,ljudi ce igrat bez pritiska i zeljet ce da zavrse ove kvalifikacije bez poraza ijednog...ja gledam snimak prosle utakmice,pa ako i priblizno ovako budu igrali,samljet ce nas ljudi ko brasno,..Lukaku gorostas pojede nasu odbranu,Carrasco i Mertens ko na skijama prolaze na krilima,Alderweireld i Vertonghen na CB vise trce nego Besic i ne daju nijedan napad preko Dzeke da prodje...Hazard,Witsel i Fellaini samo sramote Jajala,Medunjanina i kompaniju....ElCartel11 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli, da to sto ce Belgijanci biti opusteni, uopste nije povoljno po nas?
Sa ovakvim sastavom, igrom, i zalaganjem, nam neginu opet 4 gola u mrezi.

I ako ne budu ovi igraci bice De Bruyne,Hazard II,Nainggolan,Dendoncker,Tielemans,Benteke,Origi,Dembele,Kompany...i da ne nabrajam uglavnom ja samo molim Boga da na kraju zavrsimo sa sto manje primljenih golova jer sam vec halalio baraz na Kipru a i u Grckoj
hajmo realno.
mi smo sebi najveci protivnici. niko nas nije doveo u ovu situaciju nego mi sami sebe.
hoces na veliko takmicenje, prvo dobijas male, a sa onim jacim razmjenjuse il bod ili 3 boda.
e hajmo sad ovako.
prvo, dolaze u sarajevo i tu ce biti opustanje ono nase standardno. pa posto se ovaj put igra na grbavici, to opustanje ce se produbiti iz noci u noc do jutra. haman ce pjani na teren istrcati. ocekivati nesto? neeee
mi smo sebi najveci protivnici. niko nas nije doveo u ovu situaciju nego mi sami sebe.
hoces na veliko takmicenje, prvo dobijas male, a sa onim jacim razmjenjuse il bod ili 3 boda.
e hajmo sad ovako.
prvo, dolaze u sarajevo i tu ce biti opustanje ono nase standardno. pa posto se ovaj put igra na grbavici, to opustanje ce se produbiti iz noci u noc do jutra. haman ce pjani na teren istrcati. ocekivati nesto? neeee
Hajrovic je u zadnje 2 godine odigrao 10 utakmica, i trenutno je povrijeden igrac.dubrovnik je napisao/la:Najbolji moguci sastav i tim koji je trebao igrati cijele tekuce kvalifikacije. Zgusnuta sredina gdje svi igraci znaju dodati loptu. Tu bi i Visca mogao funkcionirati na boku jer ga svaki od igraca iz sredine moze izbaciti u kontru. Obrana sasvim solidna. Izuzev desnog beka koji nas ipak moze iznenaditi dobrom utakmicom.jasmin10 je napisao/la:Iako su nam sanse minimalne ja bih ovako postavio
-----------------------Begović--------------------
---Vranjes----Bicakcic---Simunovic---Seo--
--------------Pjanic-----------Bešić--------------
----Hajrovic------Milicevic---------Lulic------
-----------------------Džeko----------------------
Odbrana kao i inače kritična, osim Seada tu nema neke klase. Vezni red brz i pokretljiv, jak i defanzivno i ofanzivno. Hajrovic krilo koje zna predriblati i ošutati, Lulic radilica koji će pomagati i veznoj liniji te Džeko koji zabija pobjedonosni
Zalosno jje sto ovaj tim nikad nismo i necemo gledati dok nas vodi Mehmed Bazdarevic.
Hajrović se opravio,sam je izjavio da uopće ne osjeća bilo kakve posljedice povrede.Do tekme ima bar 4-5 redovnih kola bundes lige,ako bude dobijao bar 20 minuta igre po kolu ,biće dovoljno da bude korisniji od Višće..
Pitanje je koliko će prilike za igru dobiti Hajrović do Belgije, doduše sadašnji trener Werdera ga je već jednom "vratio u život" prošle sezone, pa možda mu opet dadne priliku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Mi gledamo Grke koji su prejaki nazad i kontamo možemo i mi sa Belgijom ko i oni...mi smo nažalost baš prototip ekipe koja odgovara Belgiji . Spori i neuigrani nazad, tromi i bezidejni na sredini, a bunker i kontre su nam strani pojmovi
Nek priča ko šta hoće za viscu koji je i po.meni tarba, ali Hajrović je daleko gori igrač zbog svog IQ. Kome nije jasno nek pogleda tekmu protiv svice. Liku je šut pod a pod b pod c pod d...trčimo kontu 5 na 2 on šuta sa 25 metara. Imao je više šuteva nego pasova...
Nek priča ko šta hoće za viscu koji je i po.meni tarba, ali Hajrović je daleko gori igrač zbog svog IQ. Kome nije jasno nek pogleda tekmu protiv svice. Liku je šut pod a pod b pod c pod d...trčimo kontu 5 na 2 on šuta sa 25 metara. Imao je više šuteva nego pasova...
=\_1921_/=
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ukoliko svi al bas SVI nasi kljucni igraci ostanu zdravi ovaj mjesec Begovic,Kolasinac,Besic,Pjanic,Dzeko pa i Lulic jer nema zamjene, mi se mozemo barem nadati, jedan od njih ako se povrijedi mi se mozemo pozdravit i sa tim nadama... ako ako
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Begovic spahic zukanovic mujdza kolasinac besic medunjanin pjanic lulic visca dzeko
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Belgija ce nas pojesti za dorucak - tim koji nema sredinu i katastrofalnu odbranu, ce biti kao trening utakmica. Nemojte se prevsie nadati.
Nema se sta bitnije promjeniti u ovih mjesec dana, ja se licno nadam da ce promjena sredine tj. Grbavica i atomosfera da budu neki vjetar u leđa igracima.
- Zeljeznicar -
Ima Medo da unisti Naingolana.avenija je napisao/la:Begovic spahic zukanovic mujdza kolasinac besic medunjanin pjanic lulic visca dzeko
Njegova fizicka sposobnost i stamina o kojoj se u Coruni jos prica je ono sto nam fali da bi Belgiji unistili samopouzdanje.
Philadelphia Experiment!
-
- Kontakt:
Nažalost, tako je.hz1987 je napisao/la:Jedino iznenađenje za sve nas ljubitelje ove igre je taj da će Meša napraviti u utakmici sa Belgijom to da ništa neće mjenjati u odnosu na zadnje 2 tekme. Iznenađenje će biti toliko da ćemo svi ostati poluotvorenih usta i u nevjerici činjenicom da je toliko uporan tokmak da ne odustaje od 4-1-1-4 formacije.
Pa da ponovimo:
-------------------------Begovic-------------------------
Vranjes------nebitno---------nebitno-------Kolasinac
------------------------nebitno--------------------------
------------------------Pjanic---------------------------
Visca--------Ibisevic---------Dzeko--------------Lulic
Svi znamo da ce Mesa krenuti sa 4-4-2 sa Vedom i Dzekom, ali eto, ovo bih ja zelio vidjeti:

to je toVucevich je napisao/la:Svi znamo da ce Mesa krenuti sa 4-4-2 sa Vedom i Dzekom, ali eto, ovo bih ja zelio vidjeti:

Ne da necemo dobiti Belgiju, nego sam siguran da necemo uspjeti pobijediti ni Estoniju. Zivi bili pa vidjeli. I daj Boze da se prevarim pa da **** pojedem.
Nikad u historiji nismo igrali losije. I to bez imalo zayebavanja i trolanja ovo govorim.
Nikad u historiji nismo igrali losije. I to bez imalo zayebavanja i trolanja ovo govorim.
27.10.2020
Odlicna formacija, mozda samo mjesto Milosevica Milicevic za ovu tekmu...Vucevich je napisao/la:Svi znamo da ce Mesa krenuti sa 4-4-2 sa Vedom i Dzekom, ali eto, ovo bih ja zelio vidjeti:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dobit cemo Belgiju 1-0
Razmisljam kako bi bilo da pobjedimo Belgiju al nemogu to da zamislim .Jednostavno nece slika da dodje pred oci pa ga yebi .