Joj kako pojedinci ovdje imaju bujnu mastu u vezi potencijala igraca.Ne bih da budem neki party breaker,ali mnogi o ovim igracima(koji jos nisu ni draftovani!!) pisu kao o sigurnoj stvari,nekoj dominaciji itd itd.Prvo,niko ne zna sta ce sutra biti,a ne sta vise od toga.Dalje,PHI je odradila odlican posao,ali sta se garantuje njime da ce imati dominaciju?? Apsolutno nista.Zaboravlja se da Embiid ulazi u sezonu nakon jos jedne operacije,a da nije skupio ni 40 tekmi u 3 god,da Simmons nema jos minute u NBA,kao ni Fultz.Ne kazem da to sve moze biti extra,ali treba sacekati igre na parketu.Takodje,jedna stvar mi je jako sumnjiva,a vidim niko je ne pominje...Ainge mi se prelako odrekao ovdje Fultza nakon sto su,do prije 2-3 dana,jedino oni mogli vidjeti kakav je na workoutu!?Da je to neki top-top talenat kakav se hype stvorio,nema sanse da bi se trejdovao pik.Decku je 18-19 god tek.Treba njemu dosta rada,a BOS nema vise vremena da traci godine.Razmislite malo i o tome.
Nadalje,sad se pominje kao slijedeci draft je jos bolji,bolji i od Jamesovog...

Mislim,moguce je,ali dokad vise "gutati" hype?Dok se ne pogodi??
Pisao sam jos juce,Aingeov potez mi nije nimalo jasan,ali neki razlog mora postojati iza svega.Nema logike da odradi ovaj trejd i sjedi skrstenih ruku cijelo ljeto.BOS ima finu poziciju i valjda nece biti upropastena.