Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2009, 00:53

Taj progres našeg fudbala krenut će onog dana kad ode kompletna postava uhljupa iz saveza, a ne samo Ćiro. On će i onako uskoro otići, samo nek' nas odvede na SP, jer mislim da on neće dobiti još jedan mandat, jbg, ja mu dajem još 2-3 godine života. Onog dana kad ozloglašena postava napusti prostorije NSBiH, tada će sve krenuti na bolje, podmladak, premijer liga, reprezentacija, saradnja sa fifom i uefom, apsolutno sve...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 avg 2009, 01:16

Virtu4l je napisao/la:Taj progres našeg fudbala krenut će onog dana kad ode kompletna postava uhljupa iz saveza, a ne samo Ćiro. On će i onako uskoro otići, samo nek' nas odvede na SP, jer mislim da on neće dobiti još jedan mandat, jbg, ja mu dajem još 2-3 godine života. Onog dana kad ozloglašena postava napusti prostorije NSBiH, tada će sve krenuti na bolje, podmladak, premijer liga, reprezentacija, saradnja sa fifom i uefom, apsolutno sve...
Daj Boze da taj dan dode sto brze. Mi ga svi cekamo vec dugo godina. :x

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 avg 2009, 11:03

Ciro samo polako i daj sansu SEMIRU STILICU sto ga zoves da sjedi na klupi svaki put cim se repka okupi a posle govris da se netrudi se na treninzima????CIRO MAJSTORE **** IRAN bolje pobjediti ARMENIJU I TURSKU

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 avg 2009, 11:12

nek nam je Bog na pomoci sa ovim starcem, ovo je katastrofa
Cuva Bog Zelju svog!

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 13 avg 2009, 11:14

velez_mostar je napisao/la:Nikako da neki ljudi shvate da je Ciro selektor samo zato sto je "podoban",i da nema tu nikakvog respekta prema njemu?Kako neko moze imati bilo kakav respekt prema covjeku koji nas smatra mazlumima,koji je dio kompozicije saveza protiv koga se borimo godinama,koji je stranacki opredjeljen za opciju koja radi na destabilizaciji ove drzave,koji se identificirao sa "ustasom",i javno to priznao,koji je godinama sjedio pored ramena Franje Tudjmana(znam da spominjanje politike nije topic,ali je usko veuzano).
Pored toga Ciro i dalje radi za Hrvatski savez,u vecim je kontaktima sa njima nego s nasima,jer nase nije briga stga ce se desiti ,samo da se uzimaju pare.
Pa,zasto taj isti Ciro ne ustane i kaze :"narode,imate u krovnoj kuci fudbala nevidjeno rasulo i kriminal ",pa svak ziv zna kakva je situacija u nogometnom savezu,i sta se radi,ali Ciro to njemo posmatra ,i uzima pinku od toga
Moramo shvatiti da se ne mozemo zadovoljiti sa par osvojenih bodova protiv Belgije,moramo konstruktivno raditi na boljitku naseg nogometa,u smislu da nam igraci ne bjeze od reprezentacije,da imamo jake sponzore,ugovore,i da sve to ide u kasu koja se zove "dobrobit BH fudbala",a ne u tudje djepove,
Pa,krajnje je licemjerno reci "sta me briga,vidi kako smo dobri na tabeli,sta god da se radi",ti rezultati nisu plod Cirine taktike,umjeca i sl,to su rezultati ostvareni dolaskom do izrazaja i kvaliteta forme nasih igraca,pa mi smo do sada trebali ucestvovati na vecini velikih takmicenja po kvalitetu,ali nismo nikada otisli ,i sve nam je ok.
Jako je bitno da igraci koji zasluzuju da igraju ,i igraju,a ne da se pozivaju neki igraci koje neko ima namjeru prodati preko reprezentacije.
Jako je bitno da novinari iz Sarajeva,mi u Mostaru smo malo izvan toga,rade pritisak na Ciru vezano za repku,u godinama je ,i mozda skonta da bi mogao jednom u zivotu biti covjek,mada tesko,ali ipak valja probati.
Nadam se da ce se pojaviti neko ko ce postaviti niz pitanja vezano za Sadovica,i ko ce se nadovezati na sve sto se desavalo do sada,i sto se i dalje desava u ,i oko Saveza.
Da se razumijemo,sto se tice Cire,on zna provalit,zna i nasmijat covjeka,zna biti simpatican,ali nasi su interesi iznad toga,iznad satisfakcije slusanja naseg izbornika kako psuje na tv-u.
Licno ,kad gledam nasu repku,pokusavam zatamniti sve sto se lose desava oko nje,citavu kompoziciju ljudi koji su tu,i samo se baziram na rezultat i navijanje,ali da bi mogli konstantno uzivati u igrama,rezultatima,i ostalom,moramo se svi boriti protiv prisutnog zla!
Poseban pozdrav BHF-u!
e bravo care svaka cast za ovaj post!!! nemoze mene ciro zavarati kad kaze **** njih mi smo najaci i tako te stvari nakon koji raja pjeva ciro majstore. pokusavam kao i ti kad gledam repku zaboraviti i ciru i muniba i ilju i sve lopove, ali sve se vrati brzo

Aragorn24
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn24 » 13 avg 2009, 11:32

Ljudi stvarno ovde neki od vas valjaju gluposti...ciro je uradio posao u kvalifikacijama i niko mu do sad ne moze nista reci ...a kakav je on covjek, to neka ide njemu na dusu, a vi BHF mozete se svi meni i ciri qurca napusit,

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 13 avg 2009, 11:34

Virtu4l je napisao/la:Taj progres našeg fudbala krenut će onog dana kad ode kompletna postava uhljupa iz saveza, a ne samo Ćiro. On će i onako uskoro otići, samo nek' nas odvede na SP, jer mislim da on neće dobiti još jedan mandat, jbg, ja mu dajem još 2-3 godine života. Onog dana kad ozloglašena postava napusti prostorije NSBiH, tada će sve krenuti na bolje, podmladak, premijer liga, reprezentacija, saradnja sa fifom i uefom, apsolutno sve...
nemas ti veze sa zivotom........svasta sam procitao na ovom forumu al ovo je vrh......et nekako mogu shvatit da pojedini anonimusi prosipaju pricu o kojekakvim pogresnim taktikama,pogresnim izmjenama i slicnim glupostima al ti covjece ulazis u Bozije........eto ti si se naso dat njemu 2-3 godine zivota........
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 avg 2009, 11:37

Aragorn24 je napisao/la:Ljudi stvarno ovde neki od vas valjaju gluposti...ciro je uradio posao u kvalifikacijama i niko mu do sad ne moze nista reci ...a kakav je on covjek, to neka ide njemu na dusu, a vi BHF mozete se svi meni i ciri qurca napusit,
CIRO JE NAS DIDO KOJI IMA I MUDA I KITU ,,,kao LUIS ARAGONES koji izbaci RAULA I osvoji EURO ,samo da jos da sanse malo STILICU ,,da narod covjeka vidi u dresu vec kad je momak u formi

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 13 avg 2009, 11:38

Aragorn24 je napisao/la:Ljudi stvarno ovde neki od vas valjaju gluposti...ciro je uradio posao u kvalifikacijama i niko mu do sad ne moze nista reci ...a kakav je on covjek, to neka ide njemu na dusu, a vi BHF mozete se svi meni i ciri qurca napusit,
e jesi ti jadan ti ocigledno nemas pojma sa zivotom VAS neke ciro zavara sto kaze **** mater ovim ai onima mi smo najaci. SAVEZ NAPOLJE BHF NIKAD ODUSTAT NECE I ZBOG TOGA IH I VOLIM

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 avg 2009, 11:42

Nas covjek ce ti oprostiti sve osim tvog vlastitog uspjeha... UZAS
Sport je lijek za tijelo i duh.

Aragorn24
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn24 » 13 avg 2009, 11:43

A dobro ja sam jadan...a to sto nisam BHF ne znaci da nisam veci navijac od vas....i nisi me razumio ...ovo je tema o ciri a ne o savezu...procitaj moje postove i vidi jesam negdje branio savez...nego sam i ja napisao savez napolje, a vi BHF ste svi vani i pravite se veci domoljubi od nas, koji smo prozivi sve i svasta i volimo BiH vise od vas sviju

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 avg 2009, 11:44

storm_raider je napisao/la:Nas covjek ce ti oprostiti sve osim tvog vlastitog uspjeha... UZAS
uspjeh je izgubiti 2 gola u 10 minuta? to se ne prasta nikome!!!!!! tako se i stvara luzerski mentalitet i zbog toga smo ovdje gdje jesmo - u p.m
Cuva Bog Zelju svog!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 avg 2009, 11:44

bh_navijac je napisao/la:
e jesi ti jadan ti ocigledno nemas pojma sa zivotom VAS neke ciro zavara sto kaze **** mater ovim ai onima mi smo najaci. SAVEZ NAPOLJE BHF NIKAD ODUSTAT NECE I ZBOG TOGA IH I VOLIM
Mislim da nije bitno vise ko sjedi u savezu tako je nam citavoj drzavi

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 avg 2009, 11:50

mirzza je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Nas covjek ce ti oprostiti sve osim tvog vlastitog uspjeha... UZAS
uspjeh je izgubiti 2 gola u 10 minuta? to se ne prasta nikome!!!!!! tako se i stvara luzerski mentalitet i zbog toga smo ovdje gdje jesmo - u p.m
Mnogo vece reprezentacije su gubile, pa se nije pravila ovolika frka. Bolje da smo izgubili sinoc, nego da izgubimo protiv Armenije, Turske i Spanije, zar ne ? Ako je sinocnja tekma posluzila da se sloze neke "kockice", neka smo izgubili. Sramota jeste izgubiti na onaj nacin, ali sad u sredini kvalifikacija praviti neku cistku i tjerati Ciru, kad imamo izgledne sanse da se kvalifikujemo na Svjetsko Prvenstvo, je cista glupost. Naravno da cu uvijek biti protiv ovakvog saveza i naravno da sam bio na protestima, ali cista je glupost sad praviti neke drasticne poteze.

Inace, zar si se osjetio prozvanim ovim mojim postom gore ??
Sport je lijek za tijelo i duh.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 avg 2009, 12:00

Jeli to Ciro vama nevalja sto ima rezultate, sto ima odlicnu reprezentaciju, sto smo drugi u grupi sa odlicnim sansama da tu budemo do kraja kvalifikacija i izborimo baraz, sto je napravio odlicnu amosferu, sto smo napredovali na FIFA rang listi, sto nas cijene u svijetu fudbala, sto ga postuju igraci, sto je vratio navijace na stadion uz pomoc igracaJELI VAM NEVALJA RADI TOGA,
Vi pojedinci koji glumite kao neke strucnjake i patriote ili kao vi neki "BHFANATIKOSI" a niste nijedan clan BHfanatikosa, pogledajte i poslusajte utakmive reprezentacije i onda nesto pricajte o Ciri, dovoljno vam je da cujete skandiranje sa tribina CIRO, CIRO, CIRO i sve ce vam ce reci koliko navijaci vole CIru, ( nemojte samo reci da je to manjina kao sto znate reci, vi ste mala mala manjina koja govori protiv CIRE.
Ustvari vi ste veliki kontrasi, da Navijaci nevole CIru onda bi vi rekli Ciro je dobar, zaista smijesno.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Aragorn24
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn24 » 13 avg 2009, 12:02

amir je napisao/la:Jeli to Ciro vama nevalja sto ima rezultate, sto ima odlicnu reprezentaciju, sto smo drugi u grupi sa odlicnim sansama da tu budemo do kraja kvalifikacija i izborimo baraz, sto je napravio odlicnu amosferu, sto smo napredovali na FIFA rang listi, sto nas cijene u svijetu fudbala, sto ga postuju igraci, sto je vratio navijace na stadion uz pomoc igracaJELI VAM NEVALJA RADI TOGA,
Vi pojedinci koji glumite kao neke strucnjake i patriote ili kao vi neki "BHFANATIKOSI" a niste nijedan clan BHfanatikosa, pogledajte i poslusajte utakmive reprezentacije i onda nesto pricajte o Ciri, dovoljno vam je da cujete skandiranje sa tribina CIRO, CIRO, CIRO i sve ce vam ce reci koliko navijaci vole CIru, ( nemojte samo reci da je to manjina kao sto znate reci, vi ste mala mala manjina koja govori protiv CIRE.
Ustvari vi ste veliki kontrasi, da Navijaci nevole CIru onda bi vi rekli Ciro je dobar, zaista smijesno.
ovo potpisujem....kapa dole majstore

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 13 avg 2009, 12:04

S ovakvim sastavom,pravi stručnjak bi bio prvi u grupi.
Ja ovim nisam zadovoljan,koliko god to drugi bili...

ĆIRO NAPOLJE !!!
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 avg 2009, 12:05

amir je napisao/la:Jeli to Ciro vama nevalja sto ima rezultate, sto ima odlicnu reprezentaciju, sto smo drugi u grupi sa odlicnim sansama da tu budemo do kraja kvalifikacija i izborimo baraz, sto je napravio odlicnu amosferu, sto smo napredovali na FIFA rang listi, sto nas cijene u svijetu fudbala, sto ga postuju igraci, sto je vratio navijace na stadion uz pomoc igracaJELI VAM NEVALJA RADI TOGA,
bravo ....odlicano napisano....mislim jedan poraz ...i odma neko dizu usi i otvaraju temu ciro aut..a nece da kazu ciro svaka ti cast napravio si sto niko do sad nije napravio...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2009, 12:08

svaka cast na postu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2009, 12:12

Log Out je napisao/la:S ovakvim sastavom,pravi stručnjak bi bio prvi u grupi.Ja ovim nisam zadovoljan,koliko god to drugi bili...

ĆIRO NAPOLJE !!!
i ja nekad znam izvaliti glupost ali ovo je vrh vrhova :D :D :D ....sa ovakvim sastavom 90 posto njih bi sada bili otpisani i ne bi imali nikakve sanse....kao sto obicno biva kod nas euforija pa letargija,da budes preko spanije koja je eto usput receno prvak europe prva na rang listi,cassilas najbolji golman,xavi i iniesta pogresnog pasa nisu imali od juniorskih dana kao sto robvert rece....boli me **** za ciru gledam nase momke,gledam zlatana kojem su noge u krvi,spahu,dzeku koji zabija li zabija,misketa koji valja sve redom i ostale da ih ne nabrajam....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.