Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Gdje gledas? jel gotovo?branimir85 je napisao/la:Samsonov dobio 3.set 19-17![]()
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiASD je napisao/la:Gdje gledas? jel gotovo?branimir85 je napisao/la:Samsonov dobio 3.set 19-17![]()
Ako za ikoga želim medalju to je on,ali bit će teškoASD je napisao/la:Koji gospodin!
ako ti može pomoći,iako ni ja nisam stručnjakAdmir_Sa je napisao/la:danas na hrt2 gledao 10minuta jedrenje i ništa živo nisam skontao![]()
aha, al onde meni nikakve staze nema, sve nešto raštrkano po onom moru. onaj britanac neki zadnji tamo iza u pm, a komentatori kao ne brijemo se mi za njega, doći će on gdje trebabranimir85 je napisao/la:ako ti može pomoći,iako ni ja nisam stručnjakAdmir_Sa je napisao/la:danas na hrt2 gledao 10minuta jedrenje i ništa živo nisam skontao![]()
10 plovova, cilj je imati što manje bodova. 1. u plovu dobiva 1bod, drugi dva ,treći 3..ako si 18 dobivaš 18,,,itd,bodovi se zbrajaju i mislim da se najlošiji plov briše
u 11. finalni plov ulazi mislim 10 najboljih gdje bodovi vrijede duplo.
meni nije jasno kako mi ne mozemo naci kakav sport gdje bi bili uspjesni, koji bi nam garantovao medalju.Unofficialpage je napisao/la:Tek na OI igrama vidiš koliko sportova ne pratiš.
Moramo kakav sport patentirat.Mokes je napisao/la:meni nije jasno kako mi ne mozemo naci kakav sport gdje bi bili uspjesni, koji bi nam garantovao medalju.Unofficialpage je napisao/la:Tek na OI igrama vidiš koliko sportova ne pratiš.
Zato sto se svakim sportom moras baviti 24/7 da bi bio u vrhu, a u BiH se mozes najesti hljeba samo sa fudbalom i u endemskim slucajevima sa nekim drugom sportom.Mokes je napisao/la:meni nije jasno kako mi ne mozemo naci kakav sport gdje bi bili uspjesni, koji bi nam garantovao medalju.Unofficialpage je napisao/la:Tek na OI igrama vidiš koliko sportova ne pratiš.
2 najbolja boksera u Italiji zadnjih x godina Cammarelle i Russo su policajci, donijeli im brdo medalja sa raznih takmicenja, a predstavnik Njemacke u boksu je vojni oficir.tuzlak1987 je napisao/la:Zato sto se svakim sportom moras baviti 24/7 da bi bio u vrhu, a u BiH se mozes najesti hljeba samo sa fudbalom i u endemskim slucajevima sa nekim drugom sportom.Mokes je napisao/la:meni nije jasno kako mi ne mozemo naci kakav sport gdje bi bili uspjesni, koji bi nam garantovao medalju.Unofficialpage je napisao/la:Tek na OI igrama vidiš koliko sportova ne pratiš.
Dok u inostranstvu zivis ko car ako npr surfas na valovima. U Bosni surfaj na valovima do 25 i onda idi radi do kraja zivota za 400-500 KM. Zapad se moze preseravat sa ovim sportovima ili ove nepoznate zemlje gdje su ljudi siromasni pa drzava u internate odvede djecu i pravi od njih drzavne projekte, po 4 godine trening i odvojenosr od familije kako bi drzava dobila medalju.
Znaci sa 95% sportova u BiH se mozes baviti samo rekreativno jer nemas pomoc drzave i sa 18-19 se moras prestati tim baviti i studirati ili traziti posao te se odreci ozbiljnog sporta.
Ja znam curu koja je vec par godina najbolja u Tz kantonu sportistkinja ali cura ide na to da radi kao inzinjer, a opet je najbolja u kantonu gdje zivi 500 hiljada ljudi i u drzavi u tom sportu. A bavi se manje vise rekreativno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.