Ako izvučemo Holanđanke, ovaj poraz je odličan. Igra se za 2 dana ponovo, a one su nas dobile i to pošto smo se vratili i pokazali da možemo. I sve to bez Brankice.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
ja sam to znao i ranije, al zaboravio. cak sam pisao ovde da bi to bilo dobro primjeniti i na košarku. al ako kina dobije ameriku 3-1 ili 3-0, onda mislim srbija 4alan_kardec je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:poraz 2-3![]()
al ovaj komentator je definitivno pijan biokao ne ubacuje mihajlović jer je maltene nebitna utakmica, a direktno se odlučuje hoćeš li ići na koreju/japan ili brazil/rusiju
promjenio terzić sve živo u ekipi osim Mihajlović, e sad jel povreda ili je nešto skrivila valjda se sazna
U pravu je komentator sa rtrs-a, jer po sistemu takmičenja, u 1/4 finalu se sastaju A1-B4 i B1-A4, a ostala dva para se biraju žrijebanjem (nisam ni ja ovo znao do maloprije). Pošto ni Srbija ni Holandija nisu imale šanse za prvo mjesto, u suštini ova današnja tekma i jest beznačajna i zato mogu da shvati ta neka eksperimentisanja Terzića.
ja mislim da ne može sa ovim iz grupe, znači samo koreja ili poraženi brazil/rusijaTexi je napisao/la:Žreb ljudi, žreb. Nisam ni ja baš 100% upoznat i nisam ispratio šta i kako, ali mislim da kao trećeplasirani možemo igrati sa svakom ekipom - Holandija, Koreja, Rusija verovatno. Ako grešim, onda samo sa drugoplasiranim iz naše ili druge grupe, što znači Holandija ili Rusija (mislim da će to Brazil dobiti bez problema).
Ako izvučemo Holanđanke, ovaj poraz je odličan. Igra se za 2 dana ponovo, a one su nas dobile i to pošto smo se vratili i pokazali da možemo. I sve to bez Brankice.
Ne može Srbija biti četvrta, jer evo gledam na wikipediji, oni su već u onom kosturu na poziciju B4 ubacili Kinu. To je sad-zasad jedino poznato, bar ako je vjerovati wikipediji.Admir_Sa je napisao/la:ja sam to znao i ranije, al zaboravio. cak sam pisao ovde da bi to bilo dobro primjeniti i na košarku. al ako kina dobije ameriku 3-1 ili 3-0, onda mislim srbija 4
ali eto dobijamo ih u zadnje vrijeme ko zna. samo da terzić ne stavi opet nikolić na prijemalan_kardec je napisao/la:Teško do medalje, jako teško.
U ostalim parovima četvrtfinala se sastaju Brazil-Kina, SAD-Japan i J.Koreja-Holandija.
daj neke prognozejestamaji je napisao/la:gledao sam upravo intervju sa martinom lacigom, kaže čovjek ovo je najbolji beach volleyball turnir ikad, bez dvojbe. i on kaže da su kubanci najviše pokazali, ali sumnja da će osvojiti, zbog nedostatka iskustva, i veli upravo to iskustvo je jedini razlig zašto su larisa i talita dobile četvrtfinale
danas muško četvrtfinale, highlight dana!
laciga nije ništa više od toga rekaobranimir85 je napisao/la:daj neke prognozejestamaji je napisao/la:gledao sam upravo intervju sa martinom lacigom, kaže čovjek ovo je najbolji beach volleyball turnir ikad, bez dvojbe. i on kaže da su kubanci najviše pokazali, ali sumnja da će osvojiti, zbog nedostatka iskustva, i veli upravo to iskustvo je jedini razlig zašto su larisa i talita dobile četvrtfinale
danas muško četvrtfinale, highlight dana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.