Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

eno-barca
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la eno-barca » 06 avg 2009, 15:50

gledaj jarane,necu da se svadjam s tobom,neznam koliko je ljudi nosilo taj transparent,ali vjerujem da ih je bilo vise od jednog,i rekao sam da su ljudi koji su nosili taj transparent seljaci a ne cjeli stadion :D

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 06 avg 2009, 15:54

eno-barca je napisao/la:gledaj jarane,necu da se svadjam s tobom,neznam koliko je ljudi nosilo taj transparent,ali vjerujem da ih je bilo vise od jednog,i rekao sam da su ljudi koji su nosili taj transparent seljaci a ne cjeli stadion :D
Necu ni ja s tobom....Misandrstendnuli smo se... :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2009, 16:11

Neko ko je takav bio, ostaje zauvijek takav.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 06 avg 2009, 16:21

bilalinho2 je napisao/la:
GoRaN je napisao/la:@bilalinho2
Premocan tekst....
Zadnjih 10 minuta cijeli stadion pjeva "Daj gol,daj gol,samo gol,nas je bog,zivot dajemo za gol, i pevamo daj gol....."
a ovi ni naopako osim one precke...Patnja za gledati...Tacno se vidjelo kako onaj trener nema veze s vezom... :evil:
Moreiri svaka cast!!!! :!:
ma gledo sam brate tekmu i stvarno mi zao sto nisu prosli ni oni ni dinamo al stvarno nisu mogli nista protiv apoela reko kad su dali prvi go u 3 minuti reko evoga proci ce al jest **** nista do kraja nisu pokazalli cccccccccccccccccccccccccc
Treba sto prije zaboraviti i skoncentrisati se na Evropsku ligu...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2009, 18:15

GoRaN je napisao/la: Treba sto prije zaboraviti i skoncentrisati se na Evropsku ligu...
Tako je, ali ipak se sticao dojam da ce Partizan ovu prepreku proci...izgleda da su im (Srbima) Ciprani ukleti :mrgreen:
Sad slijedi rasprodaja igraca, naravno po mnogo manjoj cijeni.
Mozda bude jos...Jokane odlazi :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 07 avg 2009, 00:15

geronimo je napisao/la:
GoRaN je napisao/la: Treba sto prije zaboraviti i skoncentrisati se na Evropsku ligu...
Tako je, ali ipak se sticao dojam da ce Partizan ovu prepreku proci...izgleda da su im (Srbima) Ciprani ukleti :mrgreen:
Meni se cini da ipak svi malo podcjenjuju kiprane....Danas APOP prosao Austriju iz Beca na penale...(Pogodio na kladi :mrgreen: )
A Partizan i sad ima dosta kvalitetnih igraca a para se ima tako da uz jos 2-3 prava pojacanja osiguravaju titulu....
Jokan sprema kofere....Navijaci su mu dali jos jednu sansu....Obruka se....Cao... :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 avg 2009, 01:54

GoRaN je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Meni se cini da ipak svi malo podcjenjuju kiprane....Danas APOP prosao Austriju iz Beca na penale...(Pogodio na kladi :mrgreen: )
A Partizan i sad ima dosta kvalitetnih igraca a para se ima tako da uz jos 2-3 prava pojacanja osiguravaju titulu....
Jokan sprema kofere....Navijaci su mu dali jos jednu sansu....Obruka se....Cao... :mrgreen:
APOP je prosao Rapid iz Beca a Austrija je izbacila 2 srpski klub Vojvodinu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 07 avg 2009, 04:08

Jbg....lapsus... :oops:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 13:52

Partizan-Žilina hahahah, da je Hajduk prošao gledali bi strašnu utakmicu, ovako Partizan ide lagano dalje ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2009, 14:03

Ko zna nije ni Zilina za bacit, ustvari to su i pokazali protiv Hajduka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 07 avg 2009, 14:04

Sad ce Partizan da osveti Hajduka... :P

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 07 avg 2009, 14:05

Rz88 je napisao/la:Partizan-Žilina hahahah, da je Hajduk prošao gledali bi strašnu utakmicu, ovako Partizan ide lagano dalje ;)
ne znam što tako misliš po meni hajduk nije ništa slabiji od partizana ipak oni imaju pandzu i ibrakadabru, i žilina je ubjedljivo najslabiji protivnik koji je došao klubovima sa balkana

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 07 avg 2009, 14:08

fk zeljeznicar je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Partizan-Žilina hahahah, da je Hajduk prošao gledali bi strašnu utakmicu, ovako Partizan ide lagano dalje ;)
ne znam što tako misliš po meni hajduk nije ništa slabiji od partizana ipak oni imaju pandzu i ibrakadabru, i žilina je ubjedljivo najslabiji protivnik koji je došao klubovima sa balkana
najslabiji protivnik koji je dosao klubu sa balkana je sarajevo ;)
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 07 avg 2009, 14:11

respo je napisao/la:
fk zeljeznicar je napisao/la:
najslabiji protivnik koji je dosao klubu sa balkana je sarajevo ;)

nisi shvatio, najslabiji KOJI JE DOSAO KLUBOVIMA SA BALKANA, A NE KOJI JE OTISAO SA BALKANA

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 07 avg 2009, 14:26

ne znam što tako misliš po meni hajduk nije ništa slabiji od partizana ipak oni imaju pandzu i ibrakadabru, i žilina je ubjedljivo najslabiji protivnik koji je došao klubovima sa balkana[/quote]
najslabiji protivnik koji je dosao klubu sa balkana je sarajevo ;)[/quote]

nisi shvatio, najslabiji KOJI JE DOSAO KLUBOVIMA SA BALKANA, A NE KOJI JE OTISAO SA BALKANA[/quote]

ma on je mislio na to da i cluj spada u balkanske klubove, zato što se i rumunija smatra kao dio balkana

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 07 avg 2009, 14:40

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:

nisi shvatio, najslabiji KOJI JE DOSAO KLUBOVIMA SA BALKANA, A NE KOJI JE OTISAO SA BALKANA
razmisli odakle je cluj i gdje se nalazi rumunija ;)
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 avg 2009, 00:48

Suska se da bi mogao ponovo biti trener Partizana "unsere lodar" :o

Navodno, po pisanju beogradske "Borbe" Marko Vjetrovic je vodio razgovore sa Lothar Matthäus-om, s kojim je inace dobar prijatelj.

Bolje nek' ostane Jokan :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Tarantula
Kontakt:

Post Postao/la Tarantula » 16 avg 2009, 14:42

PARTIZAN 5:0 BORAC Č. (Ljajić,Diarra3 i Kleo)

Super start u prvenstvu,dabogda do kraja ostali na poziciji na kojoj su sada(što je veoma realno).
Žao mi je zbog velikog kiksa protiv Apoela(nikad se ne ponovilo),ali sad se moraju usredotočiti prema Evro ligi i Žilini,neka naprave super rezultat i Grobari će im oprostiti.

Mediji nagovještavaju da će Diarra nakon utakmice sa Žilinom u četvrtak pregovarati sa Espanyolom o njegovom transferu u taj klub,spominje se cifra od 3 miliona.
To Partizan nikako ni smije dopustiti, da proda jednog od najbolji igrača,pa da im u prvom sastavu igra onaj levat Vašington što je svoje "kvalitete" pokazao protiv APOEL-a. :twisted: :twisted: :D
-VOLIM PARTIZAN CRNO BELE BOJE,VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-

tax
Kontakt:

Re: AFC Ajax

Post Postao/la tax » 16 avg 2009, 15:21

U DERBI utakmici nizozemskog nogometnog prvenstva, ogledu 3. kola, PSV je u Eindhovenu pobijedio velikog suparnika iz Amsterdama, Ajax, sa 4-3.

Premda su gosti iz Ajaxa vodili od 1. minute, te nakon toga i 2-1, domaća momčad je bila spremna u svakom trenutku loviti zaostatak, a ponajviše zahvaljujući dvostrukim strijelcima, Dzsudzsaku i Bakkalu.

Na drugoj strani je nezaustavljiv bio Urugvajac Luis Suarez koji je postigao prva dva pogotka za Ajax, ali to nije bilo dovoljno niti za bod. Suarez nakon tri kola već ima pet pogodaka na svom kontu.

Dario Cvitanić, argentinski nogometaš hrvatskih korijena, u igru je ušao u 83. minuti umjesto Rommedahla, ali nije stigao promijeniti rezultat koji je stajao na semaforu od 74. minute (4-3).

Eredivisie, 3. kolo:

PSV Eindhoven - Ajax 4-3 (Dzsudzsak 37, 54, Bakkal 50, 74 / Suarez 1, 39, Emanuelson 58)

Redoslijed: 1. Twente 7, 2. AZ Alkmaar 6, 3. Ajax 6, 4. Utrecht 6 (-1), 5. PSV Eindhoven 5...
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

el-fighter
Kontakt:

Re: Royal Antwerp FC

Post Postao/la el-fighter » 19 avg 2009, 23:49

Ev sad naletih na ovaj klub. Pobijedili su danas nekog Standarda 2:1.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.