Damir Mulaomerović
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Damir Mulaomerović
Otkaz i njemu i ljudima koji su ga doveli. U ostalom i ovaj portal je imao hajku na Haruna i Konakovića.... Čak su se trajno banovali članovi foruma bliski informacijama kao neno4...
A evo prozivam Admina i Nermina moderatora ne da ih provociram nego znam da vole reprezentaciju ali ovaj portal je uticajan šta misle o svemu o radu Saveza ispadanju svih selekcija i ovakvoj atmosferi....
Svi trebamo da se sagnem i molimo Haruna i Dinu da se vrate....
A evo prozivam Admina i Nermina moderatora ne da ih provociram nego znam da vole reprezentaciju ali ovaj portal je uticajan šta misle o svemu o radu Saveza ispadanju svih selekcija i ovakvoj atmosferi....
- Evolution87
- Kontakt:
I tebi se matere prisjetim bjednice jedan. mrs tamo gdje si i igrao sve ti ****
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
E cuj jada jadnog"Velika hajka je na mene, posebno od sarajevskih novinara. Velika negativa je oko ekipe. Niko neće da kaže ništa pozitivno. Nisam ja problem, ako ne uspijemo, ja ću prvi otići. Neke stvari koje su se dešavale, preuzimam ja odgovornost", istakao je Mulaomerović.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odlazi smradu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Marš iz repke i povedi onog glavonju sa sobom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tobe jarabi ublehe i "selektora"
Bogara, a djeca gledaju utakmicu 

taj ti pada u trans zato sto je reprezentacija ispala, ne voli on BiH nego haruna i radi profita koji je imaoKobe Bryant je napisao/la:Otkaz i njemu i ljudima koji su ga doveli. U ostalom i ovaj portal je imao hajku na Haruna i Konakovića.... Čak su se trajno banovali članovi foruma bliski informacijama kao neno4...
A ja sam javno rekao Sejo Bukva je postavio mulaomerovica kako bi sto vise musa igrao (a vidjeli smo da je zasluzio) jer ce imati procenat od daljnje prodaje i nadam se da ce mu zbog toga u daljnjem zivotu isto ici kao kosarkaskoj reprezentaciji i mislim da je gnjida zbog presedana koji je napravio sa izdajnikom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Dobro je Firić za njega rekao :
Obična hinja."Ne mogu nijednim načinom opravdati Mulaomerovića koji je za mene jednostavno izdajnik. I ne znam kakav čovjek moze biti on sam pa da preuzme našu repku, kazem našu, ne njegovu, naše zemlje, ne njegove... jer kada je bio dobar košarkaš taman toliko koliko je sada loš trener, igrao je za njih. Što hoće reći, kada je vrijedio išao je u Hrvatsku, sad kada ne vrijedi vratio se ovdje... a mi bi ga kao trebali prihvatili ili ?".
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mula je kralj, čuj ovoga kretena njihovu- Čovjek je izabrao tako, Mula je još jednom legenda
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Sramota je što je Firketov utjecaj u BH košarci nikakav. Ovaj cirkus s izdajnikom i nije zaslužio bolji završetak.Saurman je napisao/la:Dobro je Firić za njega rekao :
Obična hinja."Ne mogu nijednim načinom opravdati Mulaomerovića koji je za mene jednostavno izdajnik. I ne znam kakav čovjek moze biti on sam pa da preuzme našu repku, kazem našu, ne njegovu, naše zemlje, ne njegove... jer kada je bio dobar košarkaš taman toliko koliko je sada loš trener, igrao je za njih. Što hoće reći, kada je vrijedio išao je u Hrvatsku, sad kada ne vrijedi vratio se ovdje... a mi bi ga kao trebali prihvatili ili ?".
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Najmanji krivac ovog fijaska.
Saurman je napisao/la:Dobro je Firić za njega rekao :
gdje si to procitao

Nije on kriv, kriv je onaj ko ga je postavio za selektora. Od početka se znalo da ne umije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne umije i ne zna.Virtu4l je napisao/la:Nije on kriv, kriv je onaj ko ga je postavio za selektora. Od početka se znalo da ne umije.
Glupi ujko,sta ces vise
lezVe do bagro
- Evolution87
- Kontakt:
krivi su sarajevski mediji 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Incognito87
- Kontakt:
ustaška p1čkica
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.