NBA 2K16
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K16
prva 2 update-a su imala dosta bugova, ovi ostali su popravili dosta stvari i isplati se skinuti ih 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Hajde ako ti nije mrsko sve linkove mi okači, od prvog do zadnjeg updatea? 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
da li moram skidati updateove svaki pojedinacno i instalirati ih, ili odmah mogu skinuti zadnji i instalirat i da radi normala ?
molio bih ako je neko upucen da mi kaze da li postoji neki patch da se moze skinuti rosters, rookie i staff od nba2k16 i ubaciti za original igru nba2k15
hvala.
hvala.
Rosterreeds je napisao/la:molio bih ako je neko upucen da mi kaze da li postoji neki patch da se moze skinuti rosters, rookie i staff od nba2k16 i ubaciti za original igru nba2k15
hvala.
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=159&t=99338
Staff se ne moze mjenjati jer 15ka nema roster editor
Nije loše. Imam na steamu zajedno sa FM ali za razliku od FM slabije igram. Uzeo po malo slabijoj ceni od oko 35-36€.. sra*e da sam dobio kutiju ali ne i sam DVD unutra već samo kod.
Kad su izbacili patch za tastaturu odigrao nešto malo karijeru igrača i onako, nije loš ali ima nedostataka. Priča je gotivna.
Kad su izbacili patch za tastaturu odigrao nešto malo karijeru igrača i onako, nije loš ali ima nedostataka. Priča je gotivna.

-
- Kontakt:
Ljudi kako da zovnem beka na pick and pop, a ne samo visoke igrače?
Tipku za pnr stisnes samo jednom i iznad igraca se pojave ikone, kojeg zelis da pozoves drzis ikonu koja njemu odg.VelaGooner je napisao/la:Ljudi kako da zovnem beka na pick and pop, a ne samo visoke igrače?
-
- Kontakt:
Toliko jednostavno... A ja se peglam 2 mjeseca s playbookom.miki_92 je napisao/la:Tipku za pnr stisnes samo jednom i iznad igraca se pojave ikone, kojeg zelis da pozoves drzis ikonu koja njemu odg.VelaGooner je napisao/la:Ljudi kako da zovnem beka na pick and pop, a ne samo visoke igrače?

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima li ko na ps4 da ovo igra pa da razbacimo koju?
Jel i na PCu ide ovako redoslijed, 3 tekme High school, 4 collège i onda sezona 8 tekmi? Šta i kako dalje, kad će biti normalna sezona?
Jel i na PCu ide ovako redoslijed, 3 tekme High school, 4 collège i onda sezona 8 tekmi? Šta i kako dalje, kad će biti normalna sezona?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Na svim platformama prica je ista, nakon te sezone od 8 tekmi ide normalnaTracy3McGrady je napisao/la:Ima li ko na ps4 da ovo igra pa da razbacimo koju?
Valja li skidati kakve roster ratings update, da li 2K odradjuje neki oficijalni release za to ?
rade skoro svaki dan, ja volim da imam sve up-to-date pa skidamParadajz je napisao/la:Valja li skidati kakve roster ratings update, da li 2K odradjuje neki oficijalni release za to ?
pored ocjena, patika i opreme za igrace dodaju i nove dresove preko roster update-a
na http://www.moddingway.com/# pod 2K16 mods imas roster update
Ma patike i oprema me manje vise ne zanimaju, rating je ono sto me zanima. Takodje sam vidjao update za My GM, tipa situacije gde timovi nude neke smesne ugovore star igracima (najcesce sam video za Drummonda), to su malo uskladili kao i tradeove, ali nisam izvalio je li to 2K odradio, ili ovi obicni developeri.
2K, nije moguce nista raditi sa rosterima(osim in-game editora koji je bezveze),Paradajz je napisao/la:Ma patike i oprema me manje vise ne zanimaju, rating je ono sto me zanima. Takodje sam vidjao update za My GM, tipa situacije gde timovi nude neke smesne ugovore star igracima (najcesce sam video za Drummonda), to su malo uskladili kao i tradeove, ali nisam izvalio je li to 2K odradio, ili ovi obicni developeri.
radi se na eksternom editoru
E to mi je bilo bitno, hvala na linku.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima li kakav roster koji uključuje i update za roster euroligaških timova?
Ovi oficijalni samo rade za NBA timove. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
@miki
Imas li deadeye?
Imas li deadeye?
Nemam rodjak, igram na superstar sim a nekad i na HoF a tu je nemoguce ga zaraditi, najlakse je staviti na Rookie i rokat 10ak tekmi preko ruke, ne znam koliko tacno contested suteva trebas ubaciti da ga dobijes, ima negdje na netu objasnjenje, na mobu sam pa me mrzi trazitialemsa je napisao/la:@miki
Imas li deadeye?
Btw izgubio sam u finalu od Heata 2-4, j3bena klupa svaku tekmu me prodala, izadjem 2. cet oni za 10ak min prospu vodstvo i jos me zavale 10ak poena u minus, midzet Lawson nije ni za qrca, svaku tekmu popije 3-4 blokade
Pa gledo sam na youtube lik govori stavi na allstar i rokaj contested, za2-3 tekme ces ga dobit, kite eo 5 tekmi nista.
Moze se i na rookie jel? Neki govore moze, neki opet kazu ne
Reko da ga nisi dobio pa da mi kazes kako si ti
Moze se i na rookie jel? Neki govore moze, neki opet kazu ne
Reko da ga nisi dobio pa da mi kazes kako si ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.