BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Kako bi to veliki Safet Susic rijesio jednostavno. Postavi formaciju bez zadnjeg veznog i kraj price, a Mesa amater ce se zamarati mjesec dana trazeci zamjenu Besicu 

I na kraju postaviti Germanijinog pulena. Nije ni Mesa bas uveo neke novosti. Koliko je novih igraca zaigralo uopce u Mese. Svakako nije puno. Srecom ne izmislja pozicije kao prethodnik, ali nije ni onaj prvo vrijeme.mirzatele je napisao/la:Kako bi to veliki Safet Susic rijesio jednostavno. Postavi formaciju bez zadnjeg veznog i kraj price, a Mesa amater ce se zamarati mjesec dana trazeci zamjenu Besicu
Sajo je igro I bez centarfora .Magisstar za fudbal zna sta I kakomirzatele je napisao/la:Kako bi to veliki Safet Susic rijesio jednostavno. Postavi formaciju bez zadnjeg veznog i kraj price, a Mesa amater ce se zamarati mjesec dana trazeci zamjenu Besicu

Pratim ovog Balea već dugo i mogu reći da je prevara od igraca. Ljudi moji, on ako nema dulum prostora oko sebe on nista ne moze s loptom.
Tehnika nula, dribling mu ko u Lulića samo sto on ima snage da pretrci svakog beka.
Flastera da bude uz njega prilikom primanja lopte, i pokusaja suta ( da se de Bruyne ne ponavlja ) i njihova najveca opasnost je neutralizirana.
Da ne spominjem koliko su im bekovi loši ..
Tehnika nula, dribling mu ko u Lulića samo sto on ima snage da pretrci svakog beka.
Flastera da bude uz njega prilikom primanja lopte, i pokusaja suta ( da se de Bruyne ne ponavlja ) i njihova najveca opasnost je neutralizirana.
Da ne spominjem koliko su im bekovi loši ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- DragonGirl
- Kontakt:
Bešiću to nije bio debi, on je već imao neko reprezentativno iskustvo u A timu, a osim toga u pitanju je bila prijateljska utakmica. Ovo je potpuno drugačiji slučaj. U najmanju ruku je neozbiljno jednog debitanta gurnuti u vatru u jednoj tako bitnoj kvalifikacijskoj utakmici, bez minute odigrane sa timom, bez ikakve adaptacije, bez ičega, da pojma nemamo na čemu smo s njim. Nije to samo ući i igrati svoju igru, jer je ovo timski sport i tim treba da je kompaktan i uigran, svaki igrač u njemu. Nisam ni ja najsretnija s Anelom kao rješenjem, ali mislim da nema apsolutno nikakve šanse da će jedan debitant sad banuti i zauzeti mjesto u prvih 11 u tako važnom i delikatnom meču.dubrovnik je napisao/la:Pa tako je i Besa kad je odigrao prvu ozbiljnu utakmicu protiv Mexica mislim bio fenomenalan na terenu. Ovaj koji se priprema za tu poziiju je odigrao puno utakmica u nasoj reprezentaciji i to je nevjerovatan grijeh i neznanje nase struke. Grahovac je mladji, bolji, igra u boljem klubu i bio je kapetan U21. Ne znam uopce koji je razlog da bi Anel bio pretpostavljen ovom igracuDragonGirl je napisao/la:Taj Grahovac kao neko ko do sada nikada nije bio na spisku za A tim, automatski bez minute odigrane sa ekipom, neisproban, da odjednom zaigra u prvoj postavi u najvažnijoj utakmici kvalifikacija, na jednoj od najvažnijih pozicija, u utakmici u kojoj se i najmanja greška skupo plaća, po meni nema apsolutno nikakve šanse tako da zaboravite na to. Em bi bilo prerizično, em nepromišljeno.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Daleko je i Mesa od nekog velikog strucnjaka koji ce taktikom nadmudriti neko vece trenersko ime, ali za sada, i nadam se da ce tako ostati, nije bezobrazan, sto je njegov prethodnik bio i puno puno puno ozbiljnije shvata svoj posao za razliku od doticnog.dubrovnik je napisao/la:I na kraju postaviti Germanijinog pulena. Nije ni Mesa bas uveo neke novosti. Koliko je novih igraca zaigralo uopce u Mese. Svakako nije puno. Srecom ne izmislja pozicije kao prethodnik, ali nije ni onaj prvo vrijeme.mirzatele je napisao/la:Kako bi to veliki Safet Susic rijesio jednostavno. Postavi formaciju bez zadnjeg veznog i kraj price, a Mesa amater ce se zamarati mjesec dana trazeci zamjenu Besicu
Sa Safetom smo nekada imali igru, vrhunsku, dok s Mesom nemamo igre, JOŠ!
DD
- DragonGirl
- Kontakt:
Na to sam i zaboravila. Onda ko zna, možda i ima šanse, mada opet čisto sumnjam.PerryFred je napisao/la:Medunjanin debitirao u baražu protiv Portugala.
Zato je i plaćen 100milkiBadrHari je napisao/la:Pratim ovog Balea već dugo i mogu reći da je prevara od igraca.

Pape je izmislio Zahirovica kad nam je bilo najpotrebnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Koji je uvijek dobro odigrao i koji se napokon ustabilio u svom klubu (1. Liga izraela).Virtu4l je napisao/la:Pape je izmislio Zahirovica kad nam je bilo najpotrebnije.
Spoiler je za one koji imaju nijjet da pocnu srati po izraelskoj ligi..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- AndreWilliams
- Kontakt:
Vlado ga je izmislio, a Pape ga posudio za Bjelorusiju, ali mora mu se odati priznanje za hrabrost. Po tome su najblizi Modic, Hadziahmetovic i Radovac da zaigraju protiv Velsa.Virtu4l je napisao/la:Pape je izmislio Zahirovica kad nam je bilo najpotrebnije.
Zahirovic je i dalje najbolje rjesenje poslije Besica, nikad nije zakazao u reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zahirovic je kao Muslimovic, za repku uvijek koristan. Zahirovic ce sigurno pokriti teren i obaviti prvljavi posao bolje od Kolasinca, Medunjanina, Salihovica ili kakvog debitanta. Bez obzira sam misljenja da nam treba Salihovic nazad, svakako je bolji od Hadzica/amidzica, a moze obe pozicije pokriti.Virtu4l je napisao/la:Zahirovic je i dalje najbolje rjesenje poslije Besica, nikad nije zakazao u reprezentaciji.
Tako je.DragonGirl je napisao/la:Taj Grahovac kao neko ko do sada nikada nije bio na spisku za A tim, automatski bez minute odigrane sa ekipom, neisproban, da odjednom zaigra u prvoj postavi u najvažnijoj utakmici kvalifikacija, na jednoj od najvažnijih pozicija, u utakmici u kojoj se i najmanja greška skupo plaća, po meni nema apsolutno nikakve šanse tako da zaboravite na to. Em bi bilo prerizično, em nepromišljeno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH
Onaj Zahirovic od prije 3 godine, da. Od ovog sada nema apsolutno nikakve koristi, dzaba sve sto je srcan i pametan igrac, unistilo ga je neigranje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakav crni Zahirovic, zar se jos bavi fudbalom?.... Pa bolje da neko iz nase lige zaigra
Da se razumijemo, momak je uvijek igrao korektno za reprezentaciju, ali to su neka davna vremena.
Tekme:
Wales- u odbrani kompaktni, u napadu- one man team. Zaustavis im Balea i utakmica sigurno zavrsava 0:0- desilo se nama, desilo se Izraelu. S tim da mi moramo zabiti, a bice tesko... Jako tesko. Ocekujem 60+% posjeda na nasoj strani, i pokusaje Walesa da nam napravi stetu iz kontra napada. Kad bi zabili prvi, pobjeda bi bila skoro pa zagarantovana. Da je Besic u kombinaciji puno bi se manje bojao Balea jer su se vec 'upoznali' i on bi sigurno pokazao odredjeni respekt prema Besicu. Ovako, ocekujem da divlja po terenu jer ima ovlasti da radi sta hoce.... Ko ce ga cuvati i koliko ce u tome uspjeti- boga pitaj!
Ipak, zamisao da ovaj Wales zavrsi kvale sa 0 poraza (zadnje kolo Andora) mi izgleda kao SF. Zato, 1:0 za nas.... Ko ih yebe!
Kipar- vec sam na onoj temi napisao da puno toga zavisi od toga kako ce zavrsiti tekma Izrael. Kipar, tj. hoce li Kipar imati sanse za baraz. Ako ne budu imali, ocekujem revijalnu utakmicu domacina (mentalitet, yebiga) i nasu rutinsku pobjedu, a u slucaju da imali sanse onda ce dole da bude svasta. Igrace bunker i nadati se nekoj ludoj kontri, ali i tu ima kvaka: ako Kipar dobije Izrael, a mi Vels, onda nam treba samo bod dole uz pobjedu Belgije nad Izraelom....
summa summarum: Safete, yebem ti pleme!

Tekme:
Wales- u odbrani kompaktni, u napadu- one man team. Zaustavis im Balea i utakmica sigurno zavrsava 0:0- desilo se nama, desilo se Izraelu. S tim da mi moramo zabiti, a bice tesko... Jako tesko. Ocekujem 60+% posjeda na nasoj strani, i pokusaje Walesa da nam napravi stetu iz kontra napada. Kad bi zabili prvi, pobjeda bi bila skoro pa zagarantovana. Da je Besic u kombinaciji puno bi se manje bojao Balea jer su se vec 'upoznali' i on bi sigurno pokazao odredjeni respekt prema Besicu. Ovako, ocekujem da divlja po terenu jer ima ovlasti da radi sta hoce.... Ko ce ga cuvati i koliko ce u tome uspjeti- boga pitaj!

Ipak, zamisao da ovaj Wales zavrsi kvale sa 0 poraza (zadnje kolo Andora) mi izgleda kao SF. Zato, 1:0 za nas.... Ko ih yebe!
Kipar- vec sam na onoj temi napisao da puno toga zavisi od toga kako ce zavrsiti tekma Izrael. Kipar, tj. hoce li Kipar imati sanse za baraz. Ako ne budu imali, ocekujem revijalnu utakmicu domacina (mentalitet, yebiga) i nasu rutinsku pobjedu, a u slucaju da imali sanse onda ce dole da bude svasta. Igrace bunker i nadati se nekoj ludoj kontri, ali i tu ima kvaka: ako Kipar dobije Izrael, a mi Vels, onda nam treba samo bod dole uz pobjedu Belgije nad Izraelom....

summa summarum: Safete, yebem ti pleme!
-
- Kontakt:
armin je napisao/la:Imao si osjecaj i da cemo mlatnuti Belgiju pa vidjeli smo kako prodje, ako cemo strahovati od Velsa kod kuce bez obzira sto su ispred nas na tabeli i ne trebamo u baraz.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:gotovo je momci,imam veliki osjecaj da ce vels dobiti u zenici, pobjedice nas 1-0 ili 2-1........gotovo je
valja opet gledati prvenstvo na ekranu i navijati za njemacku ili austriju
Ja opet vjerujem u 6 bodova do kraja i kiks Izraela mozda cak i protiv Kipra, a ako ne Belgija ce ih mlatnuti, jer je svemirski brod za njih.
ma nema prijatelju moj, propast ziva.....gotovo je......neka mi muka kad vidim da su Sj.Irska, Albanija, Slovenija, Madjarska, Norveska, i tkd. skoro pa na EP

Nalozit ce se raja. Jos ako bude Velsana kao sto ih je bilo na Kipru ima da pakao krene.tuzlak1987 je napisao/la:Ovo bilo nekad davno kad je bio Ciro.. Sada vecinu utakmice muk i tisinaslobodnjak je napisao/la: i pakao Zenice
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.