prvi gol adilovic?
drugi gol svraka?
treci gol bekric, to sam siguran

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da je Svraka za prva dva gola asistiraojovanmaksimovic je napisao/la:ko su asisteni kod golova? ne mogu da ih prepoznam...![]()
prvi gol adilovic?
drugi gol svraka?
mozda si u pravu... mada mi onaj lik izgleda ko eldinZZtop10 je napisao/la:Mislim da je Svraka za prva dva gola asistiraojovanmaksimovic je napisao/la:ko su asisteni kod golova? ne mogu da ih prepoznam...![]()
prvi gol adilovic?
drugi gol svraka?
e hvala ti punoFerplejko je napisao/la:Prvi gol Bekric je centrirao, ali je Svraka smirio loptu Jamaku
drugi gol - Svraka,
treci gol - Bekric
B. čolić je ušao mjesto selimovića, Tomić mjesto Jamaka, Hodžić mjesto Svrake
Slažem se jarane .SamoZeljo je napisao/la:Opet nismo porazeni u KUPu. Kakva dominacija.
Zaista smo VELIKA ekipa. Mislim, za BiH.
Onaj Amar moze na prste izbrojati tekme koje je izgubio od povratka u Zelju.
Nismo mi jos uvijek svjesni koga imamo. Iako mislimo da jesmo, nismo!
+1SamoZeljo je napisao/la:Opet nismo porazeni u KUPu. Kakva dominacija.
pasa zaboravio si zatvoriti zagradutu i tamo je napisao/la:+1SamoZeljo je napisao/la:Opet nismo porazeni u KUPu. Kakva dominacija.
danas na sjeveru prvo pol. frajer stariji galami Osimu, "Hebo te otac, vodi ove igrace kuci svojoj..."
kontam ja da mu kazem, ...e dabogda otisao, i dosao Simo itd. pa ... joj svasta nesta sam mu imao reci,
al progutam...
i okrenem se trazeci ga pogledom u drugom poluvremenu, nisam ga nasao,... samo da vidim kakav licemjer moras biti da proslavis golove Jamaka(od kojeg je Amar izvukao ono najbolje, ili fantasticne pokusaje Zole kojeg opet Amar fosira, prodore Stane kojeg je Amar trpio evo godinu dana, Svraku, Bekrica, B.Colic,Kvesu...
nije Osim veci od Zelje, nijedan,
ali je nesto najbolje sto mi imamo, stvara Zelju kakvog je on zamislio, a kakvog mi sanjamo.
I nakon duugo vremena ne moramo vise na tribini traziti ono najbolje sto imamo, vec dole na terenu pokraj klupe za rezervne igrace... naslonjen na klupu, onako sanersko-mangupski, ters, arogantan, mimosvijeta, pisa uz vjetar i mnogi kazu u intervjuima da sere ali opet niko nista pametnije ne zna reci, dakle moze mu se.
zar Siroki nije i prosle godine uzeo kup? upssss.... izgubili su u finalu, a vi, tu mislim na postovaoce udbaskog kluba Torpedo, kao i navijaci ostalih klubova koji ne podnose Zeljeznicar jer imaju traume, sto iz rane mladosti, sto sada, pricali ste kako je i prosli kup njihov... sve je nastimano... ja sam se licno kladio sa desetak pitara koji su isto tvrdili da ce i prosle godine Siroku uzet kup... tako da sam trebao biti dobar bio dobar nekih 100 maraka, koje naravno mi nisu isplacene... ja sam im govorio isto da kad su tako sigurni nek stave kuce, auta, plate, tople obroke, regrese, trinaeste plate na Siroki, jer su bili 100% sigurni, ali niko nije ima m.u.d.a da stavi ni petaka, a vjerujem da nisi ni ti... navrati u maju da malo raspredamo od "podjeli trofeja", pa cemo da vidimo ko ce u svoje vitrine stavit pehare, a ko ce stavit vazu da popuni prostor...socrates je napisao/la:pasa zaboravio si zatvoriti zagradutu i tamo je napisao/la:+1SamoZeljo je napisao/la:Opet nismo porazeni u KUPu. Kakva dominacija.
danas na sjeveru prvo pol. frajer stariji galami Osimu, "Hebo te otac, vodi ove igrace kuci svojoj..."
kontam ja da mu kazem, ...e dabogda otisao, i dosao Simo itd. pa ... joj svasta nesta sam mu imao reci,
al progutam...
i okrenem se trazeci ga pogledom u drugom poluvremenu, nisam ga nasao,... samo da vidim kakav licemjer moras biti da proslavis golove Jamaka(od kojeg je Amar izvukao ono najbolje, ili fantasticne pokusaje Zole kojeg opet Amar fosira, prodore Stane kojeg je Amar trpio evo godinu dana, Svraku, Bekrica, B.Colic,Kvesu...
nije Osim veci od Zelje, nijedan,
ali je nesto najbolje sto mi imamo, stvara Zelju kakvog je on zamislio, a kakvog mi sanjamo.
I nakon duugo vremena ne moramo vise na tribini traziti ono najbolje sto imamo, vec dole na terenu pokraj klupe za rezervne igrace... naslonjen na klupu, onako sanersko-mangupski, ters, arogantan, mimosvijeta, pisa uz vjetar i mnogi kazu u intervjuima da sere ali opet niko nista pametnije ne zna reci, dakle moze mu se.![]()
a od nedelje (kad dolazi novi osvajac kupa)vjerovatno opet po starom..drvlje i kamenje...jer ce te ove sezone ucestvovati u raspodjeli trofeja samo tako sto ce ti ih uruciti novim vlasnicima..
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 50 gostiju.