FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 nov 2012, 22:58

ko su asisteni kod golova? ne mogu da ih prepoznam... :lol:

prvi gol adilovic?

drugi gol svraka?

treci gol bekric, to sam siguran :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 21 nov 2012, 23:00

jovanmaksimovic je napisao/la:ko su asisteni kod golova? ne mogu da ih prepoznam... :lol:

prvi gol adilovic?

drugi gol svraka?

Mislim da je Svraka za prva dva gola asistirao
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 nov 2012, 23:03

Opet nismo porazeni u KUPu. Kakva dominacija. :)
Zaista smo VELIKA ekipa. Mislim, za BiH.

Onaj Amar moze na prste izbrojati tekme koje je izgubio od povratka u Zelju.
Nismo mi jos uvijek svjesni koga imamo. Iako mislimo da jesmo, nismo!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 nov 2012, 23:09

ZZtop10 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ko su asisteni kod golova? ne mogu da ih prepoznam... :lol:

prvi gol adilovic?

drugi gol svraka?

Mislim da je Svraka za prva dva gola asistirao
mozda si u pravu... mada mi onaj lik izgleda ko eldin :lol:

elem neise, s obzirom da pravi statistiku sezone, kako su tekle izmjene?

68.minut? b.colic je usao umjesto koga?
76.minut? tomic je usao umjesto koga?
82.minut? hodzic je usao umjesto koga?
FOR PAUL

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 21 nov 2012, 23:15

Prvi gol Bekric je centrirao, ali je Svraka smirio loptu Jamaku
drugi gol - Svraka,
treci gol - Bekric

B. čolić je ušao mjesto selimovića, Tomić mjesto Jamaka, Hodžić mjesto Svrake

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 nov 2012, 23:17

Ferplejko je napisao/la:Prvi gol Bekric je centrirao, ali je Svraka smirio loptu Jamaku
drugi gol - Svraka,
treci gol - Bekric

B. čolić je ušao mjesto selimovića, Tomić mjesto Jamaka, Hodžić mjesto Svrake
e hvala ti puno ;) srce mi je odmah vece :D
FOR PAUL

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 21 nov 2012, 23:26

SamoZeljo je napisao/la:Opet nismo porazeni u KUPu. Kakva dominacija. :)

Slažem se jarane . ;)
AMAR AMAR OSIM OSIM x 10
:D :D :D
Sretan veoma , pozz veliki :) :D :D :D ;)
Laku noć :mrgreen:
Brkica

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 22 nov 2012, 00:07

+1
danas na sjeveru prvo pol. frajer stariji galami Osimu, "Hebo te otac, vodi ove igrace kuci svojoj..."
kontam ja da mu kazem, ...e dabogda otisao, i dosao Simo itd. pa ... joj svasta nesta sam mu imao reci,
al progutam...
i okrenem se trazeci ga pogledom u drugom poluvremenu, nisam ga nasao,... samo da vidim kakav licemjer moras biti da proslavis golove Jamaka(od kojeg je Amar izvukao ono najbolje, ili fantasticne pokusaje Zole kojeg opet Amar fosira, prodore Stane kojeg je Amar trpio evo godinu dana, Svraku, Bekrica, B.Colic,Kvesu...
nije Osim veci od Zelje, nijedan,
ali je nesto najbolje sto mi imamo, stvara Zelju kakvog je on zamislio, a kakvog mi sanjamo.
I nakon duugo vremena ne moramo vise na tribini traziti ono najbolje sto imamo, vec dole na terenu pokraj klupe za rezervne igrace... naslonjen na klupu, onako sanersko-mangupski, ters, arogantan, mimosvijeta, pisa uz vjetar i mnogi kazu u intervjuima da sere ali opet niko nista pametnije ne zna reci, dakle moze mu se.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 nov 2012, 00:58

tu i tamo je napisao/la:

+1
danas na sjeveru prvo pol. frajer stariji galami Osimu, "Hebo te otac, vodi ove igrace kuci svojoj..."
kontam ja da mu kazem, ...e dabogda otisao, i dosao Simo itd. pa ... joj svasta nesta sam mu imao reci,
al progutam...
i okrenem se trazeci ga pogledom u drugom poluvremenu, nisam ga nasao,... samo da vidim kakav licemjer moras biti da proslavis golove Jamaka(od kojeg je Amar izvukao ono najbolje, ili fantasticne pokusaje Zole kojeg opet Amar fosira, prodore Stane kojeg je Amar trpio evo godinu dana, Svraku, Bekrica, B.Colic,Kvesu...
ali je nesto najbolje sto mi imamo, stvara Zelju kakvog je on zamislio, a kakvog mi sanjamo.
I nakon duugo vremena ne moramo vise na tribini traziti ono najbolje sto imamo, vec dole na terenu pokraj klupe za rezervne igrace... naslonjen na klupu, onako sanersko-mangupski, ters, arogantan, mimosvijeta, pisa uz vjetar i mnogi kazu u intervjuima da sere ali opet niko nista pametnije ne zna reci, dakle moze mu se.
pasa zaboravio si zatvoriti zagradu :!:
a od nedelje (kad dolazi novi osvajac kupa)vjerovatno opet po starom..drvlje i kamenje...jer ce te ove sezone ucestvovati u raspodjeli trofeja samo tako sto ce ti ih uruciti novim vlasnicima.. 8-)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 nov 2012, 01:33

onaj osjecaj kad pitara natjeras da navija za siroki brijeg

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 nov 2012, 01:37

Zamisli koliki je to onda kreten i paćenik
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 nov 2012, 02:28

Ja fakat ne kontam zasto se neki pale na ove fore, jesenja titula... Kao eto jesenja titula je nesto, pa jeste ako se odmagnes 6+ ili vise pa ti znaci nesto za nastavka. Jebote, pitari ce od ovoga napraviti kao da su osvojili ne znam ti sta. Uostalom, mi smo svoj ciljj odradili a jedino sto smo odigrali kako treba je ovo drugo poluvrijeme veceras, a na drugoj smo pozicji. Ako se vec ne mozes odvojiti od ostalih, bitno je ostati bara, bara sa ovim sa vrha, sto i jesmo.

Dakle, ja razmisljam mozda u drugacijem pravcu nego vecina, jer je po meni je opet bolje za nas da jurimo nekoga tko je bara, bara sa nama, nego da se branimo od istog. Cisto radi morala (derbi smo izgubili jer nismo imali vecu zelju nego oni), jer je ocigledno da posjedujemo kvalitet za titulu, imamo dvije ekipe koje mogu igrati, a ko to zapravo ima jos? Dakle, ovaj dio treba da bude samo prekretnica za sve nas, jer u sljedeci treba da udemo sa VELIKOM ZELJOM, a kada ima zelje, sve je tu moguce, pa ti bio odmaknut na 10-. ;)

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 22 nov 2012, 02:31

amar osim ima svega 49 poraza u 273 zvanicne utakmice u zelji a pobjedio je ukupno 167 puta... :lol:

ovakav omjer nema nijedan trener zelje u istoriji... spomenik da mu se digne u skorije vrijeme... ;)
FOR PAUL

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 22 nov 2012, 06:43

socrates je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:

+1
al progutam...
pasa zaboravio si zatvoriti zagradu :!:
a od nedelje (kad dolazi novi osvajac kupa)vjerovatno opet po starom..drvlje i kamenje...jer ce te ove sezone ucestvovati u raspodjeli trofeja samo tako sto ce ti ih uruciti novim vlasnicima.. 8-)
zar Siroki nije i prosle godine uzeo kup? upssss.... izgubili su u finalu, a vi, tu mislim na postovaoce udbaskog kluba Torpedo, kao i navijaci ostalih klubova koji ne podnose Zeljeznicar jer imaju traume, sto iz rane mladosti, sto sada, pricali ste kako je i prosli kup njihov... sve je nastimano... ja sam se licno kladio sa desetak pitara koji su isto tvrdili da ce i prosle godine Siroku uzet kup... tako da sam trebao biti dobar bio dobar nekih 100 maraka, koje naravno mi nisu isplacene... ja sam im govorio isto da kad su tako sigurni nek stave kuce, auta, plate, tople obroke, regrese, trinaeste plate na Siroki, jer su bili 100% sigurni, ali niko nije ima m.u.d.a da stavi ni petaka, a vjerujem da nisi ni ti... navrati u maju da malo raspredamo od "podjeli trofeja", pa cemo da vidimo ko ce u svoje vitrine stavit pehare, a ko ce stavit vazu da popuni prostor...
i nemoj momku pridikovat o zagradama, jer vi kad nemate sta reci onda trazite gramaticke i pravopisne greske, a tebi je bolje da poradis na cu, ces, ce, cemo, CETE, ce stvarima... pometi, "Klaicu" prvo ispred svoje avlije... pozzzz...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 22 nov 2012, 07:40

Ne mogu da vjerujem na šta smo ih natjerali, pa navijaju za Lišticu :!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 22 nov 2012, 08:06

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 nov 2012, 08:50

Ma kad dodju da provociraju samo im date ovo da pociste vitrine:

slika
Sport je lijek za tijelo i duh.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 nov 2012, 09:52

Poslije dugo vremena odoh kuci prezadovoljan.Stvarno smo odigrali makar to drugo poluvrijeme na nivou,kakav nam je potreban i kako se ocekuje.U prvom poluvremenu su svi bili u onom standardnom ovosezonskom izdanju.Svi ispod prosjeka,osim standardnih Antolovica,Kvesica i Zole.Jamak je zasluzeno izvizdan u prvom poluvremenu,stvarno je bio najlosiji od onih losih.Ko muha bez glave,trcao sa loptom u aut,nesto nigdje veze.I ostali kao da su se bazirali vise da ga ne primimo.Ali drugo poluvrijeme je bilo sjajno i drago mi je da je Jamak proigrao i na kraju senzacionalno pogodio taj drugi gol.Sve je stimalo,bili rastrcani i ono sto me je najvise obradovalo su bili sutevi sa distance.Imali su nasi igraci suteva sa dvadesetak metara i to su radili odlicno.Vise puta su pokusali tako da poentiraju nego sto su to uradili ukupno za cijelu polusezonu.Valjda im ovo otvori oci,jer kada nasi igraju ovim tempom i kada se vidi da ima motiva,onda im niko u ovoj ligi ne moze ni blizu.Raja je pozeljela malo igre konacno,pa da ovako igraju,bilo bi mnogo vise publike.Sinoc je drugo poluvrijeme bilo odlucno,atraktivno,napadacki,lijepo za oko,sa dosta dobrih suteva i organizovanih akcija.Sve je stimalo i ono je bio Zeljo koji uvijek treba da bude.Kada igras na ovaj nacin u stanju si da postignes za poluvrijeme tri gola i da propustis jos nekoliko dobrih prilika.Za jedno poluvrijeme je mogla da se napuni mreza tako solidne ekipe kao sto je Olimpic.Mozemo mi kada hocemo.Dobra uvertira pred zadnju utakmicu sa Sirokim ,koji je isto dobio krila.Bice jako zanimljivo,a nasim igracima ostaje samo da probaju igrati na ovom nivou bar jedno poluvrijeme,pa neka i izgube,ali da igraju ovako,jer oni to mogu.Svaka cast za jucerasnju utakmicu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 nov 2012, 10:00

Ljudi samo kazem fala bogu pa imamo naseg Amara vjerujte mi on ce sigurno izvesti Zelju na pravi put samo jos malo sabura slazem se da nismo odigrali utakmice kako treba evo citavu polusezonu ali smo kao takvi drugi sa puno tezim rasporedom ali to nije ni bitno nego jedna druga stvar imamo kvalitet mali Zola polako postaje klasa pa on ima samo 19 godina sinoc dosta poteza u stilu Zidanea,Kvesic momak igra mozgom svaka cast,stanic ima sve da postane igracina ali nema ono sto Kvesic(mozga), Hodzic ono sto sam vidio nije slucajnost sto ga je kupio Liverpool,Svraka zna igrati lopte jos samo da ima muda, Bekric zna lopte ali nikako da se vrati u formu,Tomic me ugodno iznenadi svaki put kad udje,namjerno sam ostavio Adilovic i Jamaka za kraj ti momci ne zasluzuju da im se zvizdi jer svaki put odigraju 100% u svetom dresu i samim tim imaju moju podrsku SVAKA CAST pa kako god odigrali
Jos nesto da dodam najveci posao koji je Amar napravio da imamo 20 kvalitetnih igraca koji mogu igrati na razlicitim pozicijama tako da na ovoj polusezoni mozemo prodati Svraku i Zebu i opet cemo imati uigranu ekipu znaci za sve igrace postoji zamjena osim za Adilovica i Kvesica

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 nov 2012, 11:26

Sinoc je bilo dosta suteva iz daljine? Slucajnost ili ne? Mislim da je bila namjera jer se bunkr mora nekako probit. Uglavnom drugo poluvrijeme je bilo jako dobro " onclick="window.open(this.href);return false; a komentator me nasmijao samo tako na 2:46.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 50 gostiju.