emirzlaTu je napisao/la:Ti si teski kontras,sta sad ti pokusavas objasnit ne razumijem!?Koga libo ko igra ako se ode u Europu,ja kazem,ako uzme Europu nemas potrebe nikakve statistike izvlacit u odnosu na Husrefa,to je cinjenica...kad usporedis uslove Vlade i uslove Husrefa.Husref je ispo "obicni" trener koji je imo uslove ko nijedan trener u PL!!!
Pa i napisao sam to isto jbg ti,Da smo mu **** sve bas zbog toga,imao je sto zine,i vecina nas je rekla da bi voljeli,gledajuci iz ove perspektive,da Vlado bio tada....Sa onim parama,i igracima,jednu titulu bi uzeo garant....
Vlado izvlaci maksimum iz ekipe koju ima,ali sam ju je selektirao....
Ja generalno ne govorim nista ni za Vladu ni vecinu igraca,nego ovom frantiziranom objasnjavam neke stvari....
Ljudi poput frante mi djeluju poput podrumasa,samo neka je pljuvati bilo koga ko drugacije misli...
Ja sam bio tu,cijeli zivot,od prvog finala kupa,do zadnjeg,ispadanja,federalne,i svega sto smo prosli,i ne treba niko da mi objasnjava da li ja volim svoj klub i kako da ga volim,,kao sto on i komunista konstantno pljuju ljude ovdje i zele da im nametnu misljenje,..Ja to ne zelim nikome,neka svako misli kako hoce,a ako se ne slazemo raspravicemo......Kritikovacu kada god mogu,jer kritika moze biti samo dobra,nikako losa....Ukazivati na greske,makar i mizerne bile,treba uvjek,i teziti ka boljem....
I sto je najgore,govori raja da se pljuje opet,a niko nije direktno rekao da Vlado je los trener,ili da pljuje igrace....dobro,jesmo tandaru