Jamak kao ofansivni veznjak

PS. gdje su Bekric i Zeba...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fali 1 igrač odnosno Bekrić?MrAmani96 je napisao/la:FK Željezničar: Antolović, Kvesić, Bogičević, Zolotić, Adilović, Stanić, Selimović, Vasilić, Svraka, Jamak.
Jamak kao ofansivni veznjak
PS. gdje su Bekric i Zeba...
pa jarane informisite se malo, znate vi bolje i od mene kad ima zeljo na tv, kad nema, nego vam dusa napisati "jel ima na tv-u? "[/quote]ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Drug, nemam nista protiv tebe ali stvarno malo pretjerujes sa tim postovima. nije prvi put a sigurno nazalost ni zadnji. Zeljovci imaju preko cjelog svijeta kao sto znas i ne samo u glavnom gradu BiH.
Nema prenosa.terabajt je napisao/la:Nema mi onog programa na moja tv jel to znaci da nema prenosa ili je do mene????.
Aha hvala.Plavetnilo je napisao/la:Nema prenosa.terabajt je napisao/la:Nema mi onog programa na moja tv jel to znaci da nema prenosa ili je do mene????.
takvih i nemateMirsad94 je napisao/la:Kod nas alkoholicari zabijaju rijetko vidjene pogotke na nasim terenima,a sta tek rade "muslimani"![]()
![]()
![]()
e vi ih imate prvo prebroj kod sebe pa onda piseHZ1987GP je napisao/la:takvih i nemateMirsad94 je napisao/la:Kod nas alkoholicari zabijaju rijetko vidjene pogotke na nasim terenima,a sta tek rade "muslimani"![]()
![]()
![]()
Pitaru šta tebe interesuje kakve mi igrače imamo? Razligu sa teme.HZ1987GP je napisao/la:takvih i nemateMirsad94 je napisao/la:Kod nas alkoholicari zabijaju rijetko vidjene pogotke na nasim terenima,a sta tek rade "muslimani"![]()
![]()
![]()
Mislim da malo grijesis drug..nakon jucerasnje presice,portali su prenijeli vijest da godisnje nece vaziti za danasnju tekmu..a o tome ih nije mogao obavjestiti niko drugi osim ljudi iz kluba.amerosm je napisao/la:Nije problem sto ne vaze godisnje nego je problem da niko nema mu.da da to zvanicno kaze navijacima, nego to navijaci saznaju na ulazu na stadion ili na blagajnoj...![]()
![]()
![]()
Oni koji misle da kritikujem klub, nek se vrate godinu unazad gdje sam lijepo objasnio kako se novci mogu ustedijeti za godisnju kartu i karte za kup utakmice.
Mene nervira sto Muharemovic, Bisecevic ili neko drugi nije jucer fino na press-konferenciji rekao da ne vaze godisnje karte i time bi za mene bio rijesen problem. Nego ono bas hinjski se usutili i prepustili navijace da preko osoba koje nemaju veze sa klubom saznaju odredjene informacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.