Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 02 dec 2010, 15:33

haman boluje neku tesku bolest :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 dec 2010, 16:06

LBJ MVP je napisao/la: brnjoo jbg malo zabave pred tekmu u većini stvari su upravu jedino nisi da je Xavi bolji od Alonsa.Alonso je slabašnog Liverpoola dvaput dovodio do finala LP
izvinite, ovo je zadnji put da vam pisem po temi vezano za el clasico, ali nemogu da vjerujem u ovo sto sam upravo procitao :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 dec 2010, 16:11

Hoću Džeku

btw Ronaldo spreman za Valenciu...Carvaljo,Ramos i Higuain neče konkurirati za sastav
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 dec 2010, 17:41

...hahahahahah...Xavi nije bolji od Alonsa,mora da se salis... pa xavi je najbolji vezni igrac na svijetu u ovom trenutku i boljeg od njega nema.... :|

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 dec 2010, 18:24

enobarca je napisao/la:...hahahahahah...Xavi nije bolji od Alonsa,mora da se salis... pa xavi je najbolji vezni igrac na svijetu u ovom trenutku i boljeg od njega nema.... :|
Ima Xabi Alonso 8-)
Ako je vama jedna tekma mjerilo za igrača onda ja ne znam.Btw tekmakoju on nije nešto loše odigrao već je cijela ekipa loše odigrala :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 02 dec 2010, 18:31

LBJ MVP je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...hahahahahah...Xavi nije bolji od Alonsa,mora da se salis... pa xavi je najbolji vezni igrac na svijetu u ovom trenutku i boljeg od njega nema.... :|
Ima Xabi Alonso 8-)
Ako je vama jedna tekma mjerilo za igrača onda ja ne znam.Btw tekmakoju on nije nešto loše odigrao već je cijela ekipa loše odigrala :mrgreen:
Ma kralju i ja Realove igrače više gotivim samo zato što su Realovi :P, al Xavi je vrh što se tiče njegove pozicije i treba ga poštivat..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 dec 2010, 18:36

LBJ ne pretjerujr ... Xavi je najbolji vezni igrac svijeta(mozda i svih vremena ,uz Zidana) , ali me zanima Iniesta tj. kako bi on igrao bez Xavija ...to bi volio viditi ... Xabi je bolji od inieste s obzirom da zna igrati i odbranu i napad , ali od Xavija nema sanse... Na SPu smo se uvjerili da Messi teze igra bez Xavija... Prednost ove Barcelone nad ovim Realom je uigranost ili kako Mou voli da kaze Barca je gotov proizvod , Real ce svoj vrhunac dozivjeti 2012...Da nam je igrac sa lucidnosti Zizua mi bi vec ove godine mogli pricati o 2-3 trofeja... Ona usporedba Zidana i Dani Alvesa takodjer ne moze se jasno iskazati , da je Mou prosle godine dosao u Real Marcelo bi dosad bio najbolji lijevi bek na svijetu... Vidjelo se i prosle godine da Marcelo posjeduje ogroman talenat , ali Pellegrini nije trener za velike igrace i timove ... Za njega je Villareal vrh ...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 02 dec 2010, 18:38

Harrison je napisao/la:
bparena je napisao/la:Dobro rece jedan novinar. Barselona mozda nece osvojiti titulu, ali je neku noc osvojila svijet.
Kad Real osvoji tituli niko nece pricati o Farsi, vec o Realu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: čuj farsa,pet mi komada nisi dobar :roll:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 dec 2010, 19:49

[youtube][/youtube]
Vrijedi pogledati, normalni Ronaldo i onaj Ronaldo kojega novinari predstavljaju djecurliji i ispodprosjecno iteligentnim osobama su sasvim nesto drugo!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 dec 2010, 19:55

LBJ MVP je napisao/la:
Ima Xabi Alonso 8-)
jedna utakmica? :lol: daj nemoj se prosipat vise molim te.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 dec 2010, 21:29

Nemogu se Xavi i Xabi poredit :roll:
Rođen s tobom da budem

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 dec 2010, 22:21

LBJ MVP je napisao/la:
Ima Xabi Alonso 8-)
hahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahhahahahahah

ti gledas fudbal od 29.11.2010. il se salis ?
ser del barça es el millor que hi ha !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 dec 2010, 22:24

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vrijedi pogledati, normalni Ronaldo i onaj Ronaldo kojega novinari predstavljaju djecurliji i ispodprosjecno iteligentnim osobama su sasvim nesto drugo!
gledo sam ovo davno i momak je ovdje sasvim normalan... al niko normalan na svijetu nece platitit 10M da mu neka nepoznata zena rodi dijete :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 dec 2010, 22:54

[youtube][/youtube]
Barcina igra :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 dec 2010, 23:16

Daj bre portillo ne seri više ubili su nas i šta sad,a Xabi je najbolji def veznjak u zadnjoj deceniji 8-)
Nego ne mogu da vjerujem naš najbolji igrač Pipita se povrijedio i sad bi ko trebali dovest nekog napadača neće Benzema da se prosipa još se i Ronaldo povrijedio nije moglo nikako gore :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 dec 2010, 02:25

LBJ MVP je napisao/la:Daj bre portillo ne seri više ubili su nas i šta sad,a Xabi je najbolji def veznjak u zadnjoj deceniji 8-)
Nego ne mogu da vjerujem naš najbolji igrač Pipita se povrijedio i sad bi ko trebali dovest nekog napadača neće Benzema da se prosipa još se i Ronaldo povrijedio nije moglo nikako gore :roll:
Cega najbolji zadnji vezni ????? Pa bolan moze bit protiv Osasune i Sociedada, gdje je na velkim tekmama.... Nebudi komican , taj je odlican ali ni top 3 !Njabolji zadnji vezni trenutno daleko je Essien jer taj covjek je isuvise kompletan , moze igrat sve a zadnji vezni je boq...

Mislim poredit Xavija i Xabija je kao da poredis Instituciju i invalidsko drustvo....Xabi je odlican igrac i ja ga gotivim pravo , ali Xavi , pa taj covjke je najbolji centralni vezni ikad, on i Zidane su ista klasa , samo je razlika u pozicijama, jer Zidane je Igrao Ofanzivnog veznog i bio je cesce strelac , dok primaran cilj Xavija je da kreira igru , cak i da ne asisitira nego da proigraava krila itd....
Iniesta je igrac koji ce biti bolji i od Xavija, taj covjek ima najbolju kontrolu lopte na planeti , poredit ga sa Xabijem je nehumano jer neigraju istu poziciju a Iniesta je Madzijonicar i covjek koji izgubi loptu svake prestupne godine....
Sredina Barce i sredina Reala i ostalih ekipa je najveca prednost Barce , jer tu ima sva najveca virtuoza na sviejtu !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 dec 2010, 12:20

Scof1eld je napisao/la:
Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
gledo sam ovo davno i momak je ovdje sasvim normalan... al niko normalan na svijetu nece platitit 10M da mu neka nepoznata zena rodi dijete :roll:
:lol:
Ti se šališ jelde ? To je postala pa može se reći uobičajena praksa u svijetu, doduše za one parove koje ne mogu dobiti djecu, ali po pitanju ovog razumijem C.R.-a koliko god da ga ne volim.
Izvinjavam se za offtopic.

Edit:
Isto mu ščene ko u mene, labrador. Što ga frknu u bazen :mrgreen: , mogo sam i ja svog samo ja nemam bazen.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 dec 2010, 14:09

Wolverine je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Ima Xabi Alonso 8-)
jedna utakmica? :lol: daj nemoj se prosipat vise molim te.
e upravo tako ;) jedna utakmica?????????pa xavi je u skoro svakoj utakmici na vrhuncu...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 dec 2010, 15:58

Harrison je napisao/la:Jao sto ovi farsovci puno provode vremena na Realovoj temi, ne bi oni, ali ruke same idu....
Fino napisano - dobar text - sjedi 5 :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 dec 2010, 17:10

...GIVE ME FIVE... :D :D :D :D :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.