http://www.werder.de/en/aktuell/news/49811.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
lista sobe..odredili cimere ovi u rapidu:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Rapid danas igrao testnu utakmicu protiv jednog austrijskog nizeligasa i pobijedio ih sa visokih 20-0. Jedan od tih golova je postigao Srđan Grahovac!
i spojili ovu dvojicu, Grahovca i Marića iz ŠirokogZum Abschluss haben wir noch, wie bei jedem Trainingslager, die eigentlich schon obligatorische Zimmerliste unserer Spieler:
Thomas Schrammel/Jan Novota
Stefan Schwab/Christopher Dibon
Mario Pavelic/Tobias Knoflach
Lukas Grozurek/Louis Schaub
Marko Maric/Srdjan Grahovac
Deni Alar/Max Hofmann
Thanos Petsos/Terrence Boyd
Dominik Wydra/Dominik Starkl
Philipp Prosenik/Ferdinand Weinwurm
Brian Behrendt/Stefan Stangl
Andreas Kuen/Philipp Schobesberger
Steffen Hofmann/Mario Sonnleitner
Nije to Maric iz Sirokog. To je neki mladi golman (18 godina) koji je kod njih ponikao, tj. iz Post Wien Jugend dosao kad mu je 8 godina bilo.Kevin je napisao/la:lista sobe..odredili cimere ovi u rapidu:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Rapid danas igrao testnu utakmicu protiv jednog austrijskog nizeligasa i pobijedio ih sa visokih 20-0. Jedan od tih golova je postigao Srđan Grahovac!
i spojili ovu dvojicu, Grahovca i Marića iz ŠirokogZum Abschluss haben wir noch, wie bei jedem Trainingslager, die eigentlich schon obligatorische Zimmerliste unserer Spieler:
Deni Alar/Max Hofmann
Steffen Hofmann/Mario Sonnleitner![]()
ko je ovaj Mario Pavelić?
čuj nije iz Širokog..ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nije to Maric iz Sirokog. To je neki mladi golman (18 godina) koji je kod njih ponikao, tj. iz Post Wien Jugend dosao kad mu je 8 godina bilo.Kevin je napisao/la:lista sobe..odredili cimere ovi u rapidu:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Rapid danas igrao testnu utakmicu protiv jednog austrijskog nizeligasa i pobijedio ih sa visokih 20-0. Jedan od tih golova je postigao Srđan Grahovac!
Deni Alar/Max Hofmann
Steffen Hofmann/Mario Sonnleitner![]()
ko je ovaj Mario Pavelić?
Edit: Evo na oficijelnoj stranici vidim da su napisali da je to Grahovcu prva utakmica bila i da je dobar utisak ostavio.
NesporazumKevin je napisao/la:čuj nije iz Širokog..ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nije to Maric iz Sirokog. To je neki mladi golman (18 godina) koji je kod njih ponikao, tj. iz Post Wien Jugend dosao kad mu je 8 godina bilo.
Edit: Evo na oficijelnoj stranici vidim da su napisali da je to Grahovcu prva utakmica bila i da je dobar utisak ostavio.
bola nije to Mirko Marić nego Marko Marić, iz Širokog dečko..golman, pisao sam ovdje ima 5 godina za njega na ovoj temi da bi savez trebao pokušat da ga za repku privuku jer je sa 17 god bio treći vratar Rapida ali su Hrvati prije reagirali..ali ni sad nije kasno jer meščini nije pozivan u zadnje vrijeme jer vjerojatno talovi rade po hr repkama i menadžeri..
http://www.abcportal.info/clanak/marko- ... u-karijeru" onclick="window.open(this.href);return false;
top mladih 40 golmana svijeta, evo ga na 6. mjestu:
http://footballyouthtalents.wordpress.c ... n-in-1996/" onclick="window.open(this.href);return false;
Saberi se.imperator10 je napisao/la:Varaš se. Četvrta liga Njemačke je za koplje bolja od naše. Ako tu budu standardni, treba ih probat
Sabro,davno. Colak iz Nurnberga je iz cetvrte lige bio najbolji igrac U19-U20 reprezentacije Hrvatske. A sta bi Bayern II,Schalke II ili Wolfsburg II uradili našim kandidatima za titulu, neću o tome. Zreo si, sam možeš skontat.Sabinho je napisao/la:Saberi se.imperator10 je napisao/la:Varaš se. Četvrta liga Njemačke je za koplje bolja od naše. Ako tu budu standardni, treba ih probat
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz, jasmin10 i 30 gostiju.