Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
De Rossi se naravno neće buniti, ali on ne može odigrati na stoperu kao na svojoj prirodnoj poziciji.
Jedan Schweinsteiger je bio polovnjak na krilu i kao ofanzivni vezni, sve dok nije počeo igrati na svojoj prirodnoj poziciji gdje je postao jedan od najboljih igrača na svijetu.Stavi jednog Xabi Alonsa kao ofanzivnog veznog, na što bi to ličilo (ne uspoređujem igrače, nego pozicije).
Dakle, Miralem je na svojoj poziciji maestralan, a ovo večeras je greška Sušića. I u ovoj utakmici je imao par odličnih poteza.
Jedan Schweinsteiger je bio polovnjak na krilu i kao ofanzivni vezni, sve dok nije počeo igrati na svojoj prirodnoj poziciji gdje je postao jedan od najboljih igrača na svijetu.Stavi jednog Xabi Alonsa kao ofanzivnog veznog, na što bi to ličilo (ne uspoređujem igrače, nego pozicije).
Dakle, Miralem je na svojoj poziciji maestralan, a ovo večeras je greška Sušića. I u ovoj utakmici je imao par odličnih poteza.
- Consigliere
- Kontakt:
Kako te nije stid braniti Susica u ovim momentima? Pjanic je buducnost ove ekipe, Susic ce biti ruzna proslost vrlo skoro. Cuj Pjanic kriv sto nam Kipar baca kontre po Bilinom k'o maloj djeciSabinho je napisao/la:
Ma da ga je na lijevog bocnog stavio nema izgovora za to da bude NEVIDLJIV 96 minuta. Sto je najgore, bio je jos blizi golu, a kako ga mnogi oslovljavaju najboljim suterom, igraca sa prefinjenim osjecajem za prazan prostor i idealnim tajmingom za pas nije li cudno da nista nije napravio?

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kriv je zato sto nije u stanju napraviti visak protiv Kipra, Susic je kriv zbog izbora pojedinih igraca.Consigliere je napisao/la:Kako te nije stid braniti Susica u ovim momentima? Pjanic je buducnost ove ekipe, Susic ce biti ruzna proslost vrlo skoro. Cuj Pjanic kriv sto nam Kipar baca kontre po Bilinom k'o maloj djeciSabinho je napisao/la:
Ma da ga je na lijevog bocnog stavio nema izgovora za to da bude NEVIDLJIV 96 minuta. Sto je najgore, bio je jos blizi golu, a kako ga mnogi oslovljavaju najboljim suterom, igraca sa prefinjenim osjecajem za prazan prostor i idealnim tajmingom za pas nije li cudno da nista nije napravio?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prijatelju ti si toliko kontra Susica da sve greske koje igraci naprave na terenu pripisujes njemu. Sto nije logicno i racionalno razmisljanje.Consigliere je napisao/la:Kako te nije stid braniti Susica u ovim momentima? Pjanic je buducnost ove ekipe, Susic ce biti ruzna proslost vrlo skoro. Cuj Pjanic kriv sto nam Kipar baca kontre po Bilinom k'o maloj djeciSabinho je napisao/la:
Ti navalio da braniš Pjanića i svi drugi krivi samo on dobarConsigliere je napisao/la:Kako te nije stid braniti Susica u ovim momentima? Pjanic je buducnost ove ekipe, Susic ce biti ruzna proslost vrlo skoro. Cuj Pjanic kriv sto nam Kipar baca kontre po Bilinom k'o maloj djeciSabinho je napisao/la:

Svi vi ovdje ste udarali priču kako Pjanić mora bit desetka u ekipi jer je Miske citiram "igrač manje na terenu" i Sušić danas tog istog Pjanića stavi na 10. i ovaj ne zna gdje se nalazi.Nakon katastrofalne partije vi njega branite i pravdate to nekakvom "žrtvom taktike" a isti onaj debeli Miske je igrao krilo i nije se gubio kao ova balerina.Igrao je muški, nije se bojao uzeti loptu i stvar u svoje ruke za razliku od Pjanića koji nikada neće biti lider na terenu i koji je stvoren da igra 8.
- Consigliere
- Kontakt:
Da je Pjanic veceras igrao u paru sa Besicem na sredini terena, ne bi Papetu rijec rekao u vezi njega. Isto kao sto Papetu ne mogu prigovoriti za Sunjica ili Bicacica veceras. Ali ga mogu optuziti za igru i poraz kad PET igraca ne igra na pozicijama koje igraju u timu, medju njima je i Pjaniccalcio je napisao/la: Prijatelju ti si toliko kontra Susica da sve greske koje igraci naprave na terenu pripisujes njemu. Sto nije logicno i racionalno razmisljanje.

Koga bi ti stavio na poziciju lijevog bocnog?Consigliere je napisao/la:Da je Pjanic veceras igrao u paru sa Besicem na sredini terena, ne bi Papetu rijec rekao u vezi njega. Isto kao sto Papetu ne mogu prigovoriti za Sunjica ili Bicacica veceras. Ali ga mogu optuziti za igru i poraz kad PET igraca ne igra na pozicijama koje igraju u timu, medju njima je i Pjaniccalcio je napisao/la: Prijatelju ti si toliko kontra Susica da sve greske koje igraci naprave na terenu pripisujes njemu. Sto nije logicno i racionalno razmisljanje.
- Consigliere
- Kontakt:
Moj post od danashaver je napisao/la: Ti navalio da braniš Pjanića i svi drugi krivi samo on dobar
Svi vi ovdje ste udarali priču kako Pjanić mora bit desetka u ekipi jer je Miske citiram "igrač manje na terenu" i Sušić danas tog istog Pjanića stavi na 10. i ovaj ne zna gdje se nalazi.Nakon katastrofalne partije vi njega branite i pravdate to nekakvom "žrtvom taktike" a isti onaj debeli Miske je igrao krilo i nije se gubio kao ova balerina.Igrao je muški, nije se bojao uzeti loptu i stvar u svoje ruke za razliku od Pjanića koji nikada neće biti lider na terenu i koji je stvoren da igra 8.

Ovo je preofanzivno za Pjanica![]()
Po meni...
..................Begovic...................
Mujdza....Sunjic.....Bicakcic....Salihovic
...................Besic.......................
........Medunjanin.......Pjanic............
.....Lulic........................Ibisevic......
..................Dzeko........................
Evo ti gore moje formacije, koja bi uz malo prave motivacije u svlacionici nabila Kipar 5:0Sabinho je napisao/la:
Koga bi ti stavio na poziciju lijevog bocnog?

I opet teletove ulizice blate naše igrače, nebi li opravdali svog idola i njegove taktičke inovacije.
Ta će Spaha, ta će Džeko, ta će Pjanke itd itd itd
Ta će Spaha, ta će Džeko, ta će Pjanke itd itd itd
Ok ali opet si na poziciju lijevog bocnog stavio igraca kojem to nije prirodna pozicija. Ibisevic je mislim vidjelo se beskoristan dalje od 16m, on je car samo u 16m i na strani nema koristi od njega. I smatram da bi i ovdje Medunjanin ugusio Pjanica te da cekam Papetov odgovor zbog cega je Mujdza na klupi uprkos tome sto je Avdija odigrao solidno. 

@Neutral
Naravno da ne moze to se podrazumjeva ali moze odigrati poprilicno dobro da ne zavali ekipu hajmo tako reci.Lik se prilagodi svemu,moras to inace neces nikada biti takav igrac za kakvog Pjanica smatraju.Znam ja da ovo nije njegova pozicija ali je morao da odigra ako nista barem solidno,nije niko ocekivao da sad ima dvije asistencije i dva gola al svi su ocekivali da ce on biti motor ekipe.E taj motor je u ovo tekmi stao,valjda nije navikao da mora odradjivati veci dio posla,do sad je bio Miske to radio al sad ga nema.Bas me zanima kako ce igrati u sljedecim tekmama.Pravi igrac se navikne na sve.Pa kod Zemana je odigrao par tekmi na lijevom krilu pa je rasturio,tad niko nista nije govorio.E kad moze tu moze i onda ofanzivnog veznog.Pa Totti se kune u njega,sta kad Totti ode a Pjanic ako ostane,ko ce ga zamjeniti,morat ce on igrati tu poziciju ako mu narede,sta ce tad govoriti.Hoce li se opet gusiti.
Naravno da ne moze to se podrazumjeva ali moze odigrati poprilicno dobro da ne zavali ekipu hajmo tako reci.Lik se prilagodi svemu,moras to inace neces nikada biti takav igrac za kakvog Pjanica smatraju.Znam ja da ovo nije njegova pozicija ali je morao da odigra ako nista barem solidno,nije niko ocekivao da sad ima dvije asistencije i dva gola al svi su ocekivali da ce on biti motor ekipe.E taj motor je u ovo tekmi stao,valjda nije navikao da mora odradjivati veci dio posla,do sad je bio Miske to radio al sad ga nema.Bas me zanima kako ce igrati u sljedecim tekmama.Pravi igrac se navikne na sve.Pa kod Zemana je odigrao par tekmi na lijevom krilu pa je rasturio,tad niko nista nije govorio.E kad moze tu moze i onda ofanzivnog veznog.Pa Totti se kune u njega,sta kad Totti ode a Pjanic ako ostane,ko ce ga zamjeniti,morat ce on igrati tu poziciju ako mu narede,sta ce tad govoriti.Hoce li se opet gusiti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ajde da nađemo postove dok je Miske bio u reprezentaciji 
Svaki drugi je bio u fazonu kako Misimović tuši Pjanića i kako bi Pjana bio bolji na 10.
Sušić mi uopšte nije idol brate niti ga smatram za dobrog trenera ali niti je samo problem u Sušiću niti u Avdiji niti samo u Tini a ovdje je glavna ta priča.Džeko odigra loše kriv Avdija što nije uradio to ovako i ovako i onda bi Džeko bio bolji.
Istini treba pogledat u oči i priznati sam sebi da nikad nismo bili neka top Evropska repka nego obična tj prosječna reprezentacija koja je imala i trenutno ima dobru generaciju fudbalera.Ali...

Svaki drugi je bio u fazonu kako Misimović tuši Pjanića i kako bi Pjana bio bolji na 10.
Sušić mi uopšte nije idol brate niti ga smatram za dobrog trenera ali niti je samo problem u Sušiću niti u Avdiji niti samo u Tini a ovdje je glavna ta priča.Džeko odigra loše kriv Avdija što nije uradio to ovako i ovako i onda bi Džeko bio bolji.
Istini treba pogledat u oči i priznati sam sebi da nikad nismo bili neka top Evropska repka nego obična tj prosječna reprezentacija koja je imala i trenutno ima dobru generaciju fudbalera.Ali...
haver je napisao/la:Ajde da nađemo postove dok je Miske bio u reprezentaciji

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- invincible1921
- Kontakt:
Da se razumijemo ja sam protiv susica od slovacke i da se mene pitalo taj fraer ne bi vidio brazila....
=\_1921_/=
Nijedan vezni igrac nije uopste znao sta igra,osim Bešića.Sudarali su se,zbunjivali jedan drugog,nismo imali nikakvu strategiju ni organizaciju.Samo je jedan krivac za to, priuceni zavidovicki strateg.
Pjanic je centralni vezni,organizator igre,to treba da igra i tacka.Misimovica niko ne treba a niko i ne moze zamijeniti,ne moramo ni igrati sa klasicnom desetkom,pogotovo kad igramo sa dva napadaca.
Napadate momka bezveze,niko u vecerasnjoj strategiji priucenog ne bi mogao odigrati nista.Kraj price.
Pjanic je centralni vezni,organizator igre,to treba da igra i tacka.Misimovica niko ne treba a niko i ne moze zamijeniti,ne moramo ni igrati sa klasicnom desetkom,pogotovo kad igramo sa dva napadaca.
Napadate momka bezveze,niko u vecerasnjoj strategiji priucenog ne bi mogao odigrati nista.Kraj price.
- RezervniGolman
- Kontakt:
E jesi ga opalio Pjana
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Da nije Pjana poceo ko nekada braco,za klub gine a za repke nista,niente,nada,zero. 

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
objasnio.Evil Genius II je napisao/la: naravno da mu smeta. pa fudbalska igra je sah, taktika koja zahtjeva figure poslagane tako da funkcionisu najbolje sto mogu odnosno nadopunjavaju se tj svaka svojim prednostima pokriva nedostatke druge i obratno, a mi to veceras nismo imali i nije slucajnost sto su i tino i prcic i pjanic odigrali katastrofalno. jednostavno isti su tip igraca, tri ista veznjaka koji su smetali jedan drugom u kaosu gdje se nije znalo ciji je koji zadatak.
gledajuci svaku pjanicevu tekmu u posljednjih par godina dajem si za pravo da povjerujem kako je vecerasnji performans rezultat neuspjele taktike, a ne nedostatak liderskih kvaliteta, gubljenje pod pritiskom ili jos gore da je ovo zapravo njegov standard koji smo mi slijepi vidjeti kroz nase navijacke naocare
- AlfredBorden
- Kontakt:
Evil Genius II je napisao/la:naravno da mu smeta. pa fudbalska igra je sah, taktika koja zahtjeva figure poslagane tako da funkcionisu najbolje sto mogu odnosno nadopunjavaju se tj svaka svojim prednostima pokriva nedostatke druge i obratno, a mi to veceras nismo imali i nije slucajnost sto su i tino i prcic i pjanic odigrali katastrofalno. jednostavno isti su tip igraca, tri ista veznjaka koji su smetali jedan drugom u kaosu gdje se nije znalo ciji je koji zadatak.Sabinho je napisao/la:Pa da, sad mu Tino smeta. Samo nastavite, samo potvrdjujte ono sto sam rekao.
gledajuci svaku pjanicevu tekmu u posljednjih par godina dajem si za pravo da povjerujem kako je vecerasnji performans rezultat neuspjele taktike, a ne nedostatak liderskih kvaliteta, gubljenje pod pritiskom ili jos gore da je ovo zapravo njegov standard koji smo mi slijepi vidjeti kroz nase navijacke naocare

stari moj nemoguce je to dokazat skupini papetovih papagaja zato cuvaj zivce
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Principatus
- Kontakt:
Kako ce pronaci u tom haosu poziciju? Pjanic bar kao i nasi ostali igraci ima obraz pa preuzima odgovornost, za razliku od selektora koji kaze da su igraci krivi.''Teško je bilo šta reći. Ovo je moja najlošija utakmica od kako igram za reprezentaciju. Ne kažem to samo zbog promašenog penala, nego zbog kompletne večerašnje igre. Jednostavno nisam mogao naći pravu poziciju na terenu. Krećem od sebe i preuzimam odgovornost za večerašnju lošu igru. Žao mi je zbog saigrača i publike. Prva je utakmica loše smo startovali, i sada moramo tražiti bodove na strani. Ponavljam, žao mi je razočaran sam, prvo svojom igrom, a zatim i kompletnog tima jer nismo uspjeli da pronađemo pravu igru'' rekao je Miralem Pjanić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.