Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
I onda se cudimo zasto je sve manje i manje djevojki na forumu.... 
- DragonGirl
- Kontakt:
Pa i nije i naravno da ne želim, jer da želim davno sam mogla staviti sliku na avatar, ili opis profila u potpis...HariTz je napisao/la:Ma mislim da tome i nije baš mjesto ovdje, jer pretpostavljam da ne želiš da to i ostali vide, ali hajde, prihvatila si sa šalomDragonGirl je napisao/la:A šta misliš tek kako je meni, malo je reći da nisam to očekivala...
Napisao nam je svima da te čuva samo za sebe, da ne traži niko džabaDragonGirl je napisao/la:Pa i nije i naravno da ne želim, jer da želim davno sam mogla staviti sliku na avatar, ili opis profila u potpis...HariTz je napisao/la:Ma mislim da tome i nije baš mjesto ovdje, jer pretpostavljam da ne želiš da to i ostali vide, ali hajde, prihvatila si sa šalomDragonGirl je napisao/la:A šta misliš tek kako je meni, malo je reći da nisam to očekivala...
Ali eto šta mogu sad, nadam se da će me @KK_Bosna ispoštovati i to ne širiti dalje...
Nego, što se tiče Vedada, ima li ko kakvih slika sa treninga i to, ja samo vidio jednu, poželjan bi bio i snimak ali bilo šta dolazi u obzir.
UpravoGoalgetter je napisao/la:I onda se cudimo zasto je sve manje i manje djevojki na forumu....
Djevojka se više nikad nije ni logovala..
- Goalgetter
- Kontakt:
Poznata mi je situacija.HariTz je napisao/la:UpravoGoalgetter je napisao/la:I onda se cudimo zasto je sve manje i manje djevojki na forumu....Ne znam na čijoj je temi bilo, ali kada se otkrilo da je jedan forumaš ustvari djevojka, jedan je napisao ( da ga ne imenujem
) "Đes mala oš bonbon"..
Djevojka se više nikad nije ni logovala..
Ne dirajte dragonsicu, uz BaDu jedina aktivna na ovom podforumu.
Nego, da ne idemo u offtopic vise, evo video od Vedada:
[youtube][/youtube]
I to ''Skoljka'' kao muzika u videu.
@Goalgetter hvala na videu
Odlično mu stoji ovaj dres. 
Jao, školjka.. pa ova mi se pjesma da ne kažem gdje popela. Na Mundijalu mi je udarila u glavu.. Pa svaaaako poluvrijeme
Jao, školjka.. pa ova mi se pjesma da ne kažem gdje popela. Na Mundijalu mi je udarila u glavu.. Pa svaaaako poluvrijeme
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha može čuvati za sebe jedino moj profilHariTz je napisao/la:Napisao nam je svima da te čuva samo za sebe, da ne traži niko džaba![]()
Nego da ne idemo više u off, stvarno mi je neprijatno...
Evo s treninga galerija:
http://www.herthabsc.de/de/teams/erstes ... 5-45-.html
Prvi gol
[youtube][/youtube]
Press konferencija
[youtube][/youtube]
@DragonGirl hvala ti..
Uh kako ga fino zavuče, pa nek je makar i na treningu
Moram počet učit Njemački, ne razumijem apsolutno ništa. Znam samo psovat na Njemačkom i brojat do 10
Uh kako ga fino zavuče, pa nek je makar i na treningu
Moram počet učit Njemački, ne razumijem apsolutno ništa. Znam samo psovat na Njemačkom i brojat do 10
- DragonGirl
- Kontakt:
Razumiješ: Vedad, Hertha, Stuttgart i Tor valjda..HariTz je napisao/la:@DragonGirl hvala ti..![]()
Uh kako ga fino zavuče, pa nek je makar i na treningu![]()
Od svih ovih svjetskih top jezika, njemački mi je ubjedljivo najružniji...i za učenje i za slušanje...
Vidi off-a, k'o u stara dobra vremena
Jbt, radujemo se Vedadovom golu na treningu, zar je dotle došlo
Jbt, radujemo se Vedadovom golu na treningu, zar je dotle došlo

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
vidi forumašica, mene niko ne zove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko ne razumije, u par tacki sve kad se stavi (koliko sam zapamtio):

- Ne zeli da prica o proslosti i Stuttgartu
- Motivisan je, dobro se osjeca
- Raspitao se prije o klubu iz Berlina (svidja mu se). Imao je dobar razgovor sa menadzerom i trenerom
- Zna da ima konkurenciju, ali je najvaznije sta je najbolje za tim (koga god da menadzer izabere da igra)
- Ne zeli da se preopterecuje i da stavlja neke prevelike ciljeve, jednostavno treba da pokaze i uradi posao na travnjaku
- Ako bude razloga za slavlje u subotu i ako on bude dao gol, ne zna kako ce to izgledati
- Porodica nije jos u Berlinu, kad uhvati vremena, trazit ce stan
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Vedo hemeroidi nastavljaju zadebljavat.
Klupa danas.
Klupa danas.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ne znam sta je tu cudno, ja nisam ni pomislio da bi Vedo mogao pocet ovu utakmicu.
Vedo se sprema da udje cini mi se
EDIT: Usao
EDIT: Usao
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 12 sep 2015, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Hajmo sad Vedade! Dosta je bilo zayebancije! 
Coronados de gloria vivamos,
Evo Vedada,Bismilom Vedo.
Eh taman drugo poluvrijeme da se odgleda. Sunjicu pusti mu koji gol 
This time next year we'll be millionaires.
Ima li neko normalan link, svaki mi štopa. A nisam uspio da nađem nijedan sopcast ili ace link ??
http://live.realstreamunited.com/stream ... 31691.htmlIbizevic je napisao/la:Ima li neko normalan link, svaki mi štopa. A nisam uspio da nađem nijedan sopcast ili ace link ??
Meni je dobar..
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.