FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2023, 11:34

Julian Nagelsmann had promised his players Monday and Tuesday off if they beat Gladbach, due to the stress of the past few weeks. After losing the Gladbach game, the team will only have one day off (today) and will resume training tomorrow
@BILD
Odigrali nekoliko utakmica nakon 3 mjeseca pauze i on spominje nekakve napore :urnebes:. Trebao im je dati 5 slobodnih dana, malo je 2. Kakav klovn.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 20 feb 2023, 14:45

Stari lisac Nagelsmann je odmah prepoznao da se igraci nakon ogromnih napora i odlicnih rezultata u Bundesligi moraju malo i odmoriti. Nema veze sto imamo manje poena nego pod Kovacem, rekreacija je ipak najbitnija.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 feb 2023, 14:56

isakovich je napisao/la:
19 feb 2023, 23:45
gerdmuller je napisao/la:
19 feb 2023, 22:57
Saurman je napisao/la:
19 feb 2023, 22:29
Previše drame na temi sve je u našim rukama. :kafa:
Nisam godinama pisao na ovoj temi,samo sam čitao i čudio se pojedincima :D

Od početka sezone igramo najbolji nogomet u Europi,niti jedna ekipa nas nije nadigrala,gazimo sve redom u Ligi prvaka,u prvenstvu držimo sve pod kontrolom i na kraju ćemo drugog ostaviti lagano 5+bodova,u kupu čekamo Freiburg...trostruka kruna se ponovo smiješi :salut:
Nisi ti izgleda ni gledao bayerna u zadnje vrijeme.😄😄
Na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko sam tekmi propustio ove sezone.Nama Psg na domaćem terenu doslovce ne može opucati na gol do 75.minute a ovdje kad čitaš komentare i da ne znaš rezultat mislio bi da gubimo 2:0.

Što se tiče prošle sezone sve pet,osramotili se od Gladbacha u kupu i od Villarreala u Ligi Prvaka ali ove sezone smo brutalni što dokazuju rezultati u Ligi prvaka.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 20 feb 2023, 17:22

20 feb 2023, 14:56
isakovich je napisao/la:
19 feb 2023, 23:45
19 feb 2023, 22:57

Nisam godinama pisao na ovoj temi,samo sam čitao i čudio se pojedincima :D

Od početka sezone igramo najbolji nogomet u Europi,niti jedna ekipa nas nije nadigrala,gazimo sve redom u Ligi prvaka,u prvenstvu držimo sve pod kontrolom i na kraju ćemo drugog ostaviti lagano 5+bodova,u kupu čekamo Freiburg...trostruka kruna se ponovo smiješi :salut:
Nisi ti izgleda ni gledao bayerna u zadnje vrijeme.😄😄
Na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko sam tekmi propustio ove sezone.Nama Psg na domaćem terenu doslovce ne može opucati na gol do 75.minute a ovdje kad čitaš komentare i da ne znaš rezultat mislio bi da gubimo 2:0.

Što se tiče prošle sezone sve pet,osramotili se od Gladbacha u kupu i od Villarreala u Ligi Prvaka ali ove sezone smo brutalni što dokazuju rezultati u Ligi prvaka.
Mjenjaj dilera pod hitno. Taj PSG KOJI SPOMINJES MARSEJ RASPE KO RIŽU. ČIM JE UŠAO FRANZUZ SPAŠAVALI SE NE ZNAJU NI ONI KAKO. ISPADAMO KUCI OD PARIZANA.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 feb 2023, 23:47

Nije samo Psg u pitanju majstore.Pogledaj sta smo Barceloni napravili koja će se prošetati ligom,jednom Eintrachtu zabijemo pet komada na poluvremenu,Leipzigu pet komada u Superkupu...

Ne može Mbappé sam.Prolazimo.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 feb 2023, 23:59

20 feb 2023, 23:47
Na našu veliku žalost on je jedini koji u ovom momentu sam može da te pobijedi, bukvalno.

Pitanje je šta će trener da uradi, da ga sistemski zaustavi, odnosno hoće li znati ?

Svojevremeno su naši zaustavili Messija u prajmu, i pri tome je protiv Bayerna doživio najteže poraze u karijeri. Znači može, a hoćemo li naći recept, vidjećemo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 21 feb 2023, 17:27

Centre forward je napisao/la:
20 feb 2023, 23:59
20 feb 2023, 23:47
Na našu veliku žalost on je jedini koji u ovom momentu sam može da te pobijedi, bukvalno.

Pitanje je šta će trener da uradi, da ga sistemski zaustavi, odnosno hoće li znati ?

Svojevremeno su naši zaustavili Messija u prajmu, i pri tome je protiv Bayerna doživio najteže poraze u karijeri. Znači može, a hoćemo li naći recept, vidjećemo.
Centro@ buraz ma ne moze, ako mu noge polomis ali doslovno :mrgreen: nece moci hodati :mrgreen: uvesti nekog sa klupe da ga dobro potkaci :mrgreen: ,da bude na rubu crvvenog ako bude zuti ko macija guza :mrgreen: odma izmjena :mrgreen:,cilj opravdava sredstvo za sve postoji rijesenje ha ja :mrgreen: . :zviz: :mrgreen:
Fm manager nece moci nista jer ne zna :mrgreen: ,nasi su zaustavili lesija jer smo imali prekaljenog starog vuka na klupi koji je imao nogomet u malom prstu :salut:
Pravda za Tyson Furya

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 feb 2023, 18:04

Da nisi zaboravio koji smajli ubaciti

inSane10
Kontakt:

Post Postao/la inSane10 » 21 feb 2023, 23:08

Bayern-Real finale i to je to!!!!!
I uzmemo taj klempo slavnim putem... - PSG , Dortmund , Napoli , Real.

Moj najveci san je Bayern-Real da igraju u finalu i da ih dobijemo brutalno.Da znaju da se Minhenski Bayern popisao na sve sto su osvoili.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 22 feb 2023, 00:22

Politika glavesina da se odustane od juznoamerickog trzista je potpuno pogresna. Toliko talenata, i top igraca je doslo zadnjih godina a nijedan nikada da zavrsi u Bayernu.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 feb 2023, 09:06

Kako meni ovaj Ancelotti nije jasan kao trener, gledam sinoć Real, pa uporedim s njegovom epizodom u Bayernu i to u njegovom takmičenju LP, 5 poraza u 12 utakmica, s kim kod je igro od jačih timova gubio je, Atletico, PSG i Real...

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 22 feb 2023, 10:54

Gdje su ovi sto prizivaju presing,i napad konstantno.
Upravo ova utakmica sinoc pokazuje sta se zeli izbjeci i kako treba igrati.
Bez rizika,pametno i na kvalitet,timsku igru.
Dzaba ti presing i trka ako ti protivnik zabija golove pametno igrom i psihicki je jaci od tebe.
Odlicno se vidjelo sinoc.Jeste liverpool los ove sezone ali onako izgubiti,odlicno znamo kako je to,dozivjeli smo slicne situacije i mi.Zato mislim da je ova igra nagelsmana bez srljanja pametno i polako apsolutno ispravna.
Svaka cast realu i njihovoj pobjedi ali sam siguran da bi mi dobili sinoc da smo igrali protiv njih.
I iskreno se nadam finalu s njima,i naplati dugova koji se skupljaju godinama,posebno ono sudjenje u Madridu prije wara,kada nas je sudija unistio.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 22 feb 2023, 12:37

Oliver Kahn:"Uprava stoji 100% iza Nagelsmana, igraci moraju pokazati ko je Bayern München!"

Iz uprave su svi izjavili i Kahn i Hasan i Hainer, da Nagelsman uziva nedodirljivo povjerenje!

Evo za sve one koji se nadaju otkazu! Od te ljubavi nema nista! Bez obzira na ishod ove sezone, jedino da ispadnu iz LP, kupa i da budu maksimalno peti u bundesligi. Al takav scenarij je nemoguc!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 feb 2023, 18:59

Nubel proda gol Leverkusenu, drugi u dvomecu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 feb 2023, 19:13

Kako Real ubada s Južnoamerikancima, kad ćemo opet posjetiti to, "nesretno" tržište za nas.

Bilo je tu odličnih igrača, Ze Robert, Elber, Sergio, Pizarro, Demichelis i meni daleko najdraži stub odbrane, Lucio.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 24 feb 2023, 06:58

Koliko god se ovdje govorilo da je Wirtz nepotreban jer se ima Musiala, mišljenja sam da se ne smije ni pod koju cijenu propustiti, a nadam se da tako i u klubu misle. Njih dvojica u nekim varijantama mogu zajedno igrati na terenu bilo to kao Musiala više na krilu, a ovaj iza napadača, bilo kao Wirtz na 8ici a Musiala iza napadača. Rekao bih da nijemci nisu iznjedrili tehnički profinjenijeg talenta ihahaj godina od Wirtza, kontrola lopte, pas, dribling, u dosta toga podsjeća na Iniestu. Ne bih žalio centa na njega, jer bi vrlo lahko moglo biti žaljenje za njim u budućnosti ako ode negdje drugo. Nismo žalili za Havertzom, vidjelo se da nije taj, ovaj mali je daleko ispred njega po talentu. Ne bi iznenadilo da City krene po njega i mazne ga, ionako im okosnice KDB, Gündo su pri kraju i u godinama su, Gündi i ističe ugovor, Bernardo možda napusti klub. On je idealna i logična opcija za Pepa.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 24 feb 2023, 08:14

Wirtz sa 19 godina ima pas u prostor koji mnogo starijih fudbalera nemaju. Musiala npr.to nema, kao što Wirtz nije neki pretjerano dobar finišer ili dribler, ali mogli bi se napodunjavati. Odlazak u EPL bi svakako bio kiks za Wirtza, al to ću ostavit Hansiju Flicku da mu objasni.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 24 feb 2023, 09:39

Wirtz bi bio strasno pojacanje i velika stavr za klub,ali ako se na kjeto bude islo po top napadaca tesko cemo imati novac i za Wirtza.
A realno trenutno nam je potrebniji napadac mada se ja iskreno nadam Wirtzu.

Sta mislite hoceli Mane startati protiv PSG,i da li bi Choupo mogao preseliti na klupu a Mane u vrh napada.
Nekako povratkom Manea na krilima.zaista postaje guzva.
Coman,Sane,Ganabry,Mane,plus tu dodaj Daviesa i Cancela ako se igra sa trojicom nazad.
Realno na ljeto mislim da bi neko mogao definitivno otici,mozda bas da financira dolazak Wirtza

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 24 feb 2023, 10:43

Wirtz je 90% novi igrac Bayerna, samo se ceka pravi trenutak za transfer. On i novi Kaka ce biti nosioci Bayernove igre u narednih 10-15 godina. Kaka vol. 2 ce vjerovatno na LW a Wirtz na OM.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 feb 2023, 11:04

Wirtz i Musiala mogu igrati zajedno ako se igra sa 3 nazad, pa onda Kimmich iza njih bude, u sredini. Inace, u 4231 i ne mogu zajedno...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.