rexxona je napisao/la:Ne ubacujem ja baklje, niti sam ikada ubacio nemam potrebe. I opet dokazujete kolko ste jadni i dolazite u našu temu.Slobodno pišite i dalje nemam namjeru se sa vama prepirati.
Što se tiče utakmice ovo ne da je loše, ovo je očajno. Jasno je sada svima da nema nikakve šanse za europu, sreca pa smo u prvom dijelu sezone imali srece i osvojili onoliko bodova pa se nemoramo boriti za opstanak. Treba sada dati nekim mladima šansu ionako nemamo šta izgubiti.
Eto tko jos misli da su Milicevic i Redaljic dva kloca od 2m visine za prvih 11 u euro Zrinjskom neka se dobro glavom u zid zaleti,mozda bi njih dvojica dosla do izrazaja kada bi uz sebe imali Pepea-Iniestu i Ronalda,ovako ce obadvojica najdalje otici do nk CIma!
Sramota je da ovo jadno izgleda de ne moze jadnije,najgore ekipe poput Travnika i Zvijede koje su pri dnu tablice odnesu bodove bez po muke,onda zamislite koji kvalitet trenutno posjeduje ovih nasih 16,17 igraca!
Nego lagano se sviju rijesiti mozda ostaviti Jurinu i Gligorova jer se nisu niti imali kada pokazati !
Melher nebi mogao braniti u Branitelja,Markovic je tu radi zene azdaje koja ga kontrolikra,lafo tetovaze ,momcina a pizdina dosla u Zrinjski samo radi nje,ovaj Radeljic kada mu vidim facu i konstukciju to je kao da Crouch igra odbranu,pa lik ne zna gdje je ,ravnoteza mu je kao u pijanog rusa sa 3 promila alkohola u sebi,ovaj Crnov nekakva balerina noge mu se sudaraju,lika nisu naucili trcati kako Bog zapovjeda,Milicevic je reprezetativac koji se vrti u 10 m osi ,niti ga nema naprijed niti pozadi,puuu jeb... ti 20 ti godina nemas kondicije,Zurzinov vise psihicki bolesnik koji je proveo vremena na CUMU nego na treninzima,ovaj Preederski boga mi mog ako ga negdje u drvima nisu nasli i doveli mendazeri mocnom SULI koji je postenjacina zesca,sve Covicevi pijuni,Raspudic i Maric glavonje koje se razumiju u nogomet ocigledno naveliko pa su im ovo ta ciljana pojacanja,takodjer spomenuo bi ovom prilikom i malog Bekica koji je postigao lani 7 golova pa se umislio da je za Barcelone ,protiv Pehara necu nista pisati jer momak je i sam rekao kakav je Zrinjski kad ja mogu igrati u prvih 11!
Scepanovic,Djuric,Arezina kockar su istrosena i spora te troma roba!
Kad se rijese ovih nabrojanih pede.ra koji sramote dres svetinje mozda opet odem na utakmicu do tada ****.i na travnjaku me ne zanimaju!