HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

champions1921

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la champions1921 » 05 apr 2013, 10:14

Svrki je napisao/la:Stvarno nemam namjeru da se raspeavljam s jednim likom koji deset nikova i onda ko kakve dijete brani sam sebe.Lik je obicni kompleksas koji nije iznio svoje misljenje nego da zahebava ljude sto su ispali.Vrlo brzo pokaze pravo lice kakva je to licnost.
Necu vise da repliciram jer ces doci s jos 3 nova nika da branis sam sebe.:D zaobidi nas i ljude koji iskreno pisu i nemaju potrebe za lazima.
PA PA PARANOJA :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 05 apr 2013, 19:26

bekicu ni dzida ti nije iz grada,s goranaca je

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 apr 2013, 13:02

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 apr 2013, 12:05

Ima li mozda neki live stream za utakmicu Zrinjski-Zvijezda.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 apr 2013, 12:35

Bosanski zmaj je napisao/la:Ima li mozda neki live stream za utakmicu Zrinjski-Zvijezda.
Ma nece ti bit, nikad i ne bude..

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 07 apr 2013, 18:29

uvijek ste losi bili,ali kakvi navijaci takav i klub. Lagano ali sigurno prema dole,bolje i ne zasluzujete
Celik u srcu

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 07 apr 2013, 18:31

realno je napisao/la:uvijek ste losi bili,ali kakvi navijaci takav i klub. Lagano ali sigurno prema dole,bolje i ne zasluzujete
+1

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 07 apr 2013, 19:10

realno je napisao/la:uvijek ste losi bili,ali kakvi navijaci takav i klub. Lagano ali sigurno prema dole,bolje i ne zasluzujete
Jel' te iko ista pito ? :?

Solidan rezultat, ocekivao sam nekih 4:0.. :roll: :cry: :o :shock: :oops:

VRATITE NAM ZRINJSKI MOSTAR !

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 apr 2013, 19:19

Komentar na igrace i strucnjake sto su omogucili ovakvim igracima kao sto su Sesar,Radeljic,Markovic,Stojkic,Poredski,Bekic,Zurzinov,Scepanovic,Milicevic,Crnov,Muminovic,Pehar i ostali nogometni amateri ikada budu dio HSK Zrinjskog JESTE SAMO OVAJ----- :lol: ------ :oops: ------

DEFINITVNO 15 -AK NAJGORIH IGRACA U ZADNJIH 15 GODINA POTREFILO U KLUBU ISTU SEZONU!

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 07 apr 2013, 19:21

Što se tiče utakmice ovo ne da je loše, ovo je očajno. Jasno je sada svima da nema nikakve šanse za europu, sreca pa smo u prvom dijelu sezone imali srece i osvojili onoliko bodova pa se nemoramo boriti za opstanak. Treba sada dati nekim mladima šansu ionako nemamo šta izgubiti.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 07 apr 2013, 19:31

bekicu dobro te je vise sad i stojkic nevalja

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 07 apr 2013, 19:31

Ma bježi ne valja niko manekani treba sa svima ugovor raskinut.,

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 07 apr 2013, 19:32

Pa dodju i Sarajlije u Celikovu temu pa vredjaju kad Celik izgubi... to nema nikakve veze sa medjunacionalom prepucavanjem, vec je realnost BiH nogometa... ali kad covjek vakve komentare procita onda da se raduje vasem porazu i ako mu je svejedno za vama.

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 07 apr 2013, 19:35

Vrati se par stranica unazad pa procitaj sta su o nama pisali u ovoj grupi, pa onda razmisli radi cega ovaki komentari

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 apr 2013, 19:36

rexxona je napisao/la:Ne ubacujem ja baklje, niti sam ikada ubacio nemam potrebe. I opet dokazujete kolko ste jadni i dolazite u našu temu.Slobodno pišite i dalje nemam namjeru se sa vama prepirati.

Što se tiče utakmice ovo ne da je loše, ovo je očajno. Jasno je sada svima da nema nikakve šanse za europu, sreca pa smo u prvom dijelu sezone imali srece i osvojili onoliko bodova pa se nemoramo boriti za opstanak. Treba sada dati nekim mladima šansu ionako nemamo šta izgubiti.

Eto tko jos misli da su Milicevic i Redaljic dva kloca od 2m visine za prvih 11 u euro Zrinjskom neka se dobro glavom u zid zaleti,mozda bi njih dvojica dosla do izrazaja kada bi uz sebe imali Pepea-Iniestu i Ronalda,ovako ce obadvojica najdalje otici do nk CIma!
Sramota je da ovo jadno izgleda de ne moze jadnije,najgore ekipe poput Travnika i Zvijede koje su pri dnu tablice odnesu bodove bez po muke,onda zamislite koji kvalitet trenutno posjeduje ovih nasih 16,17 igraca!
Nego lagano se sviju rijesiti mozda ostaviti Jurinu i Gligorova jer se nisu niti imali kada pokazati !
Melher nebi mogao braniti u Branitelja,Markovic je tu radi zene azdaje koja ga kontrolikra,lafo tetovaze ,momcina a pizdina dosla u Zrinjski samo radi nje,ovaj Radeljic kada mu vidim facu i konstukciju to je kao da Crouch igra odbranu,pa lik ne zna gdje je ,ravnoteza mu je kao u pijanog rusa sa 3 promila alkohola u sebi,ovaj Crnov nekakva balerina noge mu se sudaraju,lika nisu naucili trcati kako Bog zapovjeda,Milicevic je reprezetativac koji se vrti u 10 m osi ,niti ga nema naprijed niti pozadi,puuu jeb... ti 20 ti godina nemas kondicije,Zurzinov vise psihicki bolesnik koji je proveo vremena na CUMU nego na treninzima,ovaj Preederski boga mi mog ako ga negdje u drvima nisu nasli i doveli mendazeri mocnom SULI koji je postenjacina zesca,sve Covicevi pijuni,Raspudic i Maric glavonje koje se razumiju u nogomet ocigledno naveliko pa su im ovo ta ciljana pojacanja,takodjer spomenuo bi ovom prilikom i malog Bekica koji je postigao lani 7 golova pa se umislio da je za Barcelone ,protiv Pehara necu nista pisati jer momak je i sam rekao kakav je Zrinjski kad ja mogu igrati u prvih 11!
Scepanovic,Djuric,Arezina kockar su istrosena i spora te troma roba!
Kad se rijese ovih nabrojanih pede.ra koji sramote dres svetinje mozda opet odem na utakmicu do tada ****.i na travnjaku me ne zanimaju!

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 07 apr 2013, 19:38

Ulazi Arežina deru se dva penzionera, veca manja kasa. :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 apr 2013, 19:43

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Jurjev.....................

Nusret,,,,Margeta.....Anicic.........Lizde

Tiki Skoko..I.Musa....Baka.......Ivankovic

..........Leon Buhic.....N.Juric.................

Vrati ove veterane i neka se igraju barem cemo neki potez na utakmici viditi ! :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 apr 2013, 19:48

bekicamir je napisao/la:
rexxona je napisao/la:Ne ubacujem ja baklje, niti sam ikada ubacio nemam potrebe. I opet dokazujete kolko ste jadni i dolazite u našu temu.Slobodno pišite i dalje nemam namjeru se sa vama prepirati.

Eto tko jos misli da su Milicevic i Redaljic dva kloca od 2m visine za prvih 11 u euro Zrinjskom neka se dobro glavom u zid zaleti,mozda bi njih dvojica dosla do izrazaja kada bi uz sebe imali Pepea-Iniestu i Ronalda,ovako ce obadvojica najdalje otici do nk CIma!
Sramota je da ovo jadno izgleda de ne moze jadnije,najgore ekipe poput Travnika i Zvijede koje su pri dnu tablice odnesu bodove bez po muke,onda zamislite koji kvalitet trenutno posjeduje ovih nasih 16,17 igraca!
Nego lagano se sviju rijesiti mozda ostaviti Jurinu i Gligorova jer se nisu niti imali kada pokazati !
Melher nebi mogao braniti u Branitelja,Markovic je tu radi zene azdaje koja ga kontrolikra,lafo tetovaze ,momcina a pizdina dosla u Zrinjski samo radi nje,ovaj Radeljic kada mu vidim facu i konstukciju to je kao da Crouch igra odbranu,pa lik ne zna gdje je ,ravnoteza mu je kao u pijanog rusa sa 3 promila alkohola u sebi,ovaj Crnov nekakva balerina noge mu se sudaraju,lika nisu naucili trcati kako Bog zapovjeda,Milicevic je reprezetativac koji se vrti u 10 m osi ,niti ga nema naprijed niti pozadi,puuu jeb... ti 20 ti godina nemas kondicije,Zurzinov vise psihicki bolesnik koji je proveo vremena na CUMU nego na treninzima,ovaj Preederski boga mi mog ako ga negdje u drvima nisu nasli i doveli mendazeri mocnom SULI koji je postenjacina zesca,sve Covicevi pijuni,Raspudic i Maric glavonje koje se razumiju u nogomet ocigledno naveliko pa su im ovo ta ciljana pojacanja,takodjer spomenuo bi ovom prilikom i malog Bekica koji je postigao lani 7 golova pa se umislio da je za Barcelone ,protiv Pehara necu nista pisati jer momak je i sam rekao kakav je Zrinjski kad ja mogu igrati u prvih 11!
Scepanovic,Djuric,Arezina kockar su istrosena i spora te troma roba!
Kad se rijese ovih nabrojanih pede.ra koji sramote dres svetinje mozda opet odem na utakmicu do tada ****.i na travnjaku me ne zanimaju!
Ako su Travnik i Zvijezda najgore ekipe i vas dobiju kakvi ste onda tek vi...... jesenji dio prvenstva ste isto igrali ovako i na cistu srecu ste dobili neke utakmice sto ste i vi sami znali, bilo je samo pitanje dana kad ce ta sreca da vam okrene ledja, sad odose kola nizbrdo valja trcat za njima a nemas sa kim

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 apr 2013, 20:01

jbem ti sve :!:

jos nam ne trebaju ovi na temi. dođu provocirat i kakav klub takvi navijaci - pa jbem ti sta bi mi trebali reci na to?? dakako da bi ga trebalo poslat znate vec gdje, ali necu da ne popijem ban...

inace igra uzasna kao i sve. izmoren sam vise sa svime. nikad nismo bili ovako losi. stvarno je tesko doci na stadion i onda gledati uvijek iste stvari ovo proljece. ali zato smo tu. i lijepo je sto ima jos ljudi koji dolaze jer stvarno je ovo mucno gledat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 apr 2013, 21:21

A sad protiv Zelje na pobjedu! :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.