FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da hoće malo i mediji barem jednom, ovi naši tuzlanski, malo pogurati ovo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bravo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
E ovo je za pohvalu, što je dobro mora se pohvaliti 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sve je na mjestu osim navodnog igranja rukom, po meni ga nije bilo.

-
- Kontakt:

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ovdje se treba medijski presing uraditi kao sto je bilo i onomad za komentatore samoprozvane za kup utakmicu.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
S obzirom kakvo je svirao igranje rukom Tandira ovo je bilo za zuti.NKMramor je napisao/la:Sve je na mjestu osim navodnog igranja rukom, po meni ga nije bilo.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad napunimo stadion, puno teze ce neko suditi tendenciozno. Dosta toga je i na nama da animiramo ljude da dodju na utakmicu jer izgleda da i nije sve tako crno,ima malo i crvene hahaha jako malo ali nazire se
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jel to ipak nocna sa Sarajevom???
Vidim upaljeni reflektori

Zlatan Nalić sin tuzlanski
ultrasstyle_tz je napisao/la:kad napunimo stadion, puno teze ce neko suditi tendenciozno. Dosta toga je i na nama da animiramo ljude da dodju na utakmicu jer izgleda da i nije sve tako crno,ima malo i crvene hahaha jako malo ali nazire se

& $ ?
- NedostatakZnanja
- Kontakt:
Dobro je je dosadila napokon svima depresivna spika. Ljudi nas krafu, a mi izbjegavamo svoj stadion. Valja nam se boriti za Slobodu protiv svih 

STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda
#SamoSloboda
Pola 5emirzlaTu je napisao/la:Jel to ipak nocna sa Sarajevom???
Niko, niko, samo Sloboda
Znam,mozda vrse pripreme za sljedecu domacukatarakta je napisao/la:Pola 5emirzlaTu je napisao/la:Jel to ipak nocna sa Sarajevom???

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- zlatnakoka
- Kontakt:
Nemojte ni pretjerivati, ni ja ih ne podržavam zasad, ali polako, čekamo kraj sezone.Probisvjet je napisao/la:Ima za prigovoriti, a to je napadac. Tandir nije sposoban istrcati kontru na strani. Ovdje i nekako kada pritiscemo. Ne znaci da ne moze postati dobar igrac i centarfor. Vlado mora izvrsiti pritisak na njega, jer on manje trci i bori se u odnosu na Krpu bar duplo i vise, a manjehule_barca je napisao/la:Da budem iskren, mislim da Vlado izvlači skoro maksimum iz ove ekipe. Nema mu se šta puno prigovoriti. Mogu samo zamisliti šta bi radio sa ekipom od prošle sezone..
Za njih sve se znalo da su "macak u vreci", dvojica su odlicni, jedan nije fudbaler, i Hairlahovic jos treba da se pokaze.
Tandir je taj što nije fudbaler, ali desilo se i šta sad, jedino što zamjerim Vladi je što ga non stop gura a momak je antitalenat. Isto zamjerim guranje Grahe u stranu. Po meni bi trebalo Kalezić-Grahovac, a ispred Ordagić sa Subom i Zilkom na krilima, a Zeko u špic.
@tuzlak1987
Vlado jeste odobrio srozavanje kvalitete, ali bolje da igra Kalezić nego Fatić, a i primanja su dosta manja.
Takodje nisu rekli da idu na titulu nego imaju taj plan na tri godine, i ne treba pretjerivati. Kažem ni ja nisam njihov fan, mislim DK i SM, ali s obzirom da je JI lutkar, možda povuče dobre poteze jer su sljedeće godine izbori.
Bilo bi dobro da se igraju u noćnom terminu, sigurno bi više ljudi došlo, a i kad ugrije lakše bi bilo i igračima i navijačima 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Sta kazu necemo mi vidit Tusnja pod reflektorima zadugoNKMramor je napisao/la:![]()
![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vec 2 debela sata rade.... Secer na aparatimaNKMramor je napisao/la:![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Na tusnju pod reflektorima svaka ekipa pada
Razlika je igrati utakmicu u 16H i 19

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
I ja sam cuo da bi neka tekma trebala nocna. Protiv Zrinjskog znaci. Glavni razlog sto se cesto ne igra je uzasna potrosnja sijalica
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.