FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amerosm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amerosm » 20 nov 2012, 14:41

U svom obraćanju novinarima, menadžer Plavih u svom stilu se osvrnuo i na broj gledalaca koji će sutra prisustvovati revanš susretu četvrtfinala Kupa BiH. "Očekujem rekordan broj od 1200 gledalaca, koji će prisustvovati našem prolasku u polufinale," istakao je Osim i na kraju dodao.
:lol: :lol: Koji kralj....
"My Favorite Ring is Always the Next One"

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 nov 2012, 14:54

Samo malo, jel ovo ne vrijede godišnje sutra?
Zar nije bilo rečeno da će ove godine vrijediti za sve utakmice kupa?

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 nov 2012, 14:56

pinki je napisao/la:Samo malo, jel ovo ne vrijede godišnje sutra?
izgleda da ne vrijede :? Ja koliko znam protiv slavije su vrijedile (1/8 finala)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 nov 2012, 14:58

ZZtop10 je napisao/la:
izgleda da ne vrijede :? Ja koliko znam protiv slavije su vrijedile (1/8 finala)
Pa jesu jer sam ja ušao sa godišnjom, ovo ili je ovaj novinar fulio ili je baš bezobrazan potez kluba...
Nije stvar u tih 5-8 KM, ali ako je rečeno kad su prodavali godišnje da će važiti, onda nije fer mijenjati tu odluku...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 nov 2012, 15:00

pinki je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
Pa jesu jer sam ja ušao sa godišnjom, ovo ili je ovaj novinar fulio ili je baš bezobrazan potez kluba...
Nije stvar u tih 5-8 KM, ali ako je rečeno kad su prodavali godišnje da će važiti, onda nije fer mijenjati tu odluku...
Gdje ste procitali da godisnje ne vaze sutra?? Ja ulazim sa godisnjom 100%.. I pred Slaviju smo ispljuvali klub zbog iste informacije a ispostavilo se da je lazna i da se moglo uci sa sezonskim i polusezonskim kartama..
BUDI ŽELJO !!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 nov 2012, 15:06

Piše na uvaženom portalu s.c.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 nov 2012, 15:09

pinki je napisao/la:Piše na uvaženom portalu s.c.
Vjerovatno se novinar zayebunio u onom "ne" kod "ne vrijede" :mrgreen: Nema nikakve logike da tako bude..
BUDI ŽELJO !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 nov 2012, 15:11

Ako su vazile proslu u kupu vaze i sutra bespotrebna rasprava ;) ;) .

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 nov 2012, 15:13

terabajt je napisao/la:Ako su vazile proslu u kupu vaze i sutra bespotrebna rasprava ;) ;) .
Pa nije baš, jbg radim do pola 5, dok dođem pred stadion biće minuta do 5...
Sad trebam razmišljati hoće li me vratiti sa ulaza da idem kupiti kartu i izgubiti dodatnih 15 minuta...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 nov 2012, 15:16

I na klixu piše da neće važiti!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 nov 2012, 16:15

Pa neces ici na Maltu negdje da kupis kartu pa da ti treba 15 minuta. Ja sam za varijantu da ne vaze godisnje sutra. Toliko smo stete klubu nanijeli mi direktno iskazujuci ljubav prema klubu bakljama, sad je red da se malo iskupimo i kupimo glupe karte. Hocemo sve, a da nista ne dajemo za uzvrat e pa ne ide.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 20 nov 2012, 16:38

jel važe karte od hajduka ? :mrgreen:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 nov 2012, 16:57

Nista,samo protiv modernog fudbala i drzavnih zakona :cry:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 nov 2012, 16:59

važel karte od videotona ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 nov 2012, 17:00

Prije spektakla u nedelju, tekma sutra

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... kup-najava" onclick="window.open(this.href);return false;

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 nov 2012, 17:35

Ma vaze godisnje 100%. Ne znam, vi vise sto pitate uopste to, kada je fino receno kada su se jos kupovale da veze sa kup. Pa se hajka pred Slaviju opet digla, i OPET je receno da vaze za kup ove sezone... Nemojte vise nasjedati na novinarske patke, valjda Zeljo ima zadnju rijec a ne neki novinar/i. ;)

AdidasOldSchool
Kontakt:

Post Postao/la AdidasOldSchool » 20 nov 2012, 17:37

NE VAZE GODISNJE NITI POLUGODISNJE ULAZNICE ZA SUTRASNJU KUP UTAKMICU 100%. TAKO SU PRENIJELI LJUDI KOJI SU BILI PRISUTNI NA DANASNJOJ PRESS KONFERENCIJI U KLUBU.

Bezveze se raspravljate, informacija je zvanicna.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 nov 2012, 17:58

AdidasOldSchool je napisao/la:NE VAZE GODISNJE NITI POLUGODISNJE ULAZNICE ZA SUTRASNJU KUP UTAKMICU 100%. TAKO SU PRENIJELI LJUDI KOJI SU BILI PRISUTNI NA DANASNJOJ PRESS KONFERENCIJI U KLUBU.

Je li Zeljo izasao sa tom obavijesti u javnost? Ja koliko znam nije, tako dok FK Zeljeznicar ne objavi u javnosti tu informaciju, pustite se supljih...

Naravno, i da objave sta ce postici sa tim. Mi svi koji imamo godisnje ulaznice smo ih kupili tako da vaze i za kup takme. Dakle, opet se dovodi u pitanje blacenje navijaca.

AdidasOldSchool
Kontakt:

Post Postao/la AdidasOldSchool » 20 nov 2012, 18:01

DzoleZeljo je napisao/la:
AdidasOldSchool je napisao/la:NE VAZE GODISNJE NITI POLUGODISNJE ULAZNICE ZA SUTRASNJU KUP UTAKMICU 100%. TAKO SU PRENIJELI LJUDI KOJI SU BILI PRISUTNI NA DANASNJOJ PRESS KONFERENCIJI U KLUBU.

Je li Zeljo izasao sa tom obavijesti u javnost? Ja koliko znam nije, tako dok FK Zeljeznicar ne objavi u javnosti tu informaciju, pustite se supljih...

Naravno, i da objave sta ce postici sa tim. Mi svi koji imamo godisnje ulaznice smo ih kupili tako da vaze i za kup takme. Dakle, opet se dovodi u pitanje blacenje navijaca.
Dobro drug, ti dodji s godisnjom do ulaza na tribinu, pa to objasni onim zastitarima na ulazu. Rekoh maloprije, bezveze se raspravljate i pisete dezinformacije, na pocetku sezone je receno da ce godisnje vaziti i za kup, ali su odlucili da za ovu tekmu to nece biti slucaj i to je to. I meni je krivo, jer ispada neprofesionalno i mozda pomalo bezobrazno, al' sta ces.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 nov 2012, 18:11

AdidasOldSchool je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:

Dobro drug, ti dodji s godisnjom do ulaza na tribinu, pa to objasni onim zastitarima na ulazu. Rekoh maloprije, bezveze se raspravljate i pisete dezinformacije, na pocetku sezone je receno da ce godisnje vaziti i za kup, ali su odlucili da za ovu tekmu to nece biti slucaj i to je to. I meni je krivo, jer ispada neprofesionalno i mozda pomalo bezobrazno, al' sta ces.
Ma ne znam prijatelju sta da ti odgovorim sada. Ti djelujes tako ubjedeno, a ja ne mogu sebi u glavu da ubacim, sta opet rade. Eto kako sto kazes, ako su vec tako odluci, mogli su u javnost izaci sa nekim izvinjenjem svojim navijacima.. Zar ne?

EDIT: Ovo se moglo sve fino izbjeci. Oni su zeljeli da privuku sto vise raje, tako sto ce ove godine dati dzabe ulaz za kup tekme ovim sa godisnjim, a na samim godisnjim kartama pise da ne vaze sa kup. Po ovom prvom se vidi da se radilo o nekoj zajebanciji. Dobro, ajde u praksi je bilo drugacije, pa necemo sada u detalje.

Po meni su trebali fino, dati od ove godine godisnja za jug 65KM ili 70 KM sa mogocnosti pracenja kupa. U slucaju ispadanja, navijacima ce biti ulaz nadoknaden u prijateljskim tekmama. TO je to. ako se to radi, a ne obecati navijacima, pa slagati.

Opet ponavljam, vjerovatno je sve suplja jer nisam jos vidio javno objasnjenje naseg kluba kao sto je i do sada bila, ali opet sa druge strane ti djelujes tako ubjedeno...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, sassari i 27 gostiju.