AdidasOldSchool je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:AdidasOldSchool je napisao/la:NE VAZE GODISNJE NITI POLUGODISNJE ULAZNICE ZA SUTRASNJU KUP UTAKMICU 100%. TAKO SU PRENIJELI LJUDI KOJI SU BILI PRISUTNI NA DANASNJOJ PRESS KONFERENCIJI U KLUBU.
Bezveze se raspravljate, informacija je zvanicna.
Je li Zeljo izasao sa tom obavijesti u javnost? Ja koliko znam nije, tako dok FK Zeljeznicar ne objavi u javnosti tu informaciju, pustite se supljih...
Naravno, i da objave sta ce postici sa tim. Mi svi koji imamo godisnje ulaznice smo ih kupili tako da vaze i za kup takme. Dakle, opet se dovodi u pitanje blacenje navijaca.
Dobro drug, ti dodji s godisnjom do ulaza na tribinu, pa to objasni onim zastitarima na ulazu. Rekoh maloprije, bezveze se raspravljate i pisete dezinformacije, na pocetku sezone je receno da ce godisnje vaziti i za kup, ali su odlucili da za ovu tekmu to nece biti slucaj i to je to. I meni je krivo, jer ispada neprofesionalno i mozda pomalo bezobrazno, al' sta ces.
Ma ne znam prijatelju sta da ti odgovorim sada. Ti djelujes tako ubjedeno, a ja ne mogu sebi u glavu da ubacim, sta opet rade. Eto kako sto kazes, ako su vec tako odluci, mogli su u javnost izaci sa nekim izvinjenjem svojim navijacima.. Zar ne?
EDIT: Ovo se moglo sve fino izbjeci. Oni su zeljeli da privuku sto vise raje, tako sto ce ove godine dati dzabe ulaz za kup tekme ovim sa godisnjim, a na samim godisnjim kartama pise da ne vaze sa kup. Po ovom prvom se vidi da se radilo o nekoj zajebanciji. Dobro, ajde u praksi je bilo drugacije, pa necemo sada u detalje.
Po meni su trebali fino, dati od ove godine godisnja za jug 65KM ili 70 KM sa mogocnosti pracenja kupa. U slucaju ispadanja, navijacima ce biti ulaz nadoknaden u prijateljskim tekmama. TO je to. ako se to radi, a ne obecati navijacima, pa slagati.
Opet ponavljam, vjerovatno je sve suplja jer nisam jos vidio javno objasnjenje naseg kluba kao sto je i do sada bila, ali opet sa druge strane ti djelujes tako ubjedeno...