emireee ?
brat bratu sve je ok. al trebalo bi probat s tandirom na klupi... ne pljujem, nako samo kajem da probamo...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
istinaVolimTz je napisao/la:Nakon previranja u Slobodi, promjene uprave, odlaska igraca, ocekivao sam grcevitu borbu za opstanak. Sve ovo sto se sada je pozitivno iznenadjenje, pa makar ostali na 5 ili 6 poziciji.
joj mojne to,otad im je i krenulo nizbrdoRollingPaper je napisao/la:Dobrodošli na Tusanj, izvolite se braniti
Ne mozes ispasti tako brzo, sacekaj malo da se razidje sve sto je dobro bilo i krene u sezonu sa 0 bodova.VolimTz je napisao/la:Nakon previranja u Slobodi, promjene uprave, odlaska igraca, ocekivao sam grcevitu borbu za opstanak. Sve ovo sto se sada je pozitivno iznenadjenje, pa makar ostali na 5 ili 6 poziciji.
To je zato sto momci koji su nosili dres nisu crnjacili kao i vi i svaku su tekmu davali sve od sebe dok su navijaci pisali da igrace boli qurac za klubom i da se uopste ne trude. Kad bi neko potrcao to bi bilo da se moze ispaliti u bolji klub na zimu, logicno.VolimTz je napisao/la:Nakon previranja u Slobodi, promjene uprave, odlaska igraca, ocekivao sam grcevitu borbu za opstanak. Sve ovo sto se sada je pozitivno iznenadjenje, pa makar ostali na 5 ili 6 poziciji.
Svako ko je bio u dobroj vezi, zna koliko drustvo i okolina pokusavaju "razebati" tu vezu. Jednostavno to je takvo pravilo u svijetu, nije Tuzla izuzetak. Da je ta veza bila iskrena, kako se predstavlja, onda ne bi ni pukla. Ocigledno da je bila kvarna na obje stranetuzlak1987 je napisao/la:Ako vec poredis veze onda objasni i zasto u Tuzli uvijek losa veza funkcionise, a dobru vezu neko gleda da razebe?
Da to sve nisu odradili domaci izdajnici i otjerali ga ja bih davno prebolio to, ali posto je bio cilj da se tjera necu nikada o tome prestati pricati neka se zna. Posto nam ne ide niti u rukometu, niti u odbojci, u kosarci onako, u fudbalu onako treba se pricati posto je sada stav da treba pozitivno, a prosle godine nece niko da dodje na Drinu i onda nakon toga se pljuje sto nismo titulu uzeli. Odjednom treba biti pozitivan ..FrantoBauzek je napisao/la:
Jel mozemo to vise prebolitiIpak je izvjesno vrijeme proslo, vrijeme je da prihvatimo novu realnost i izvucemo od nje maksimum.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 16 gostiju.