Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lišticaanonimus je napisao/la:Sta vi Listicani pricate, da rata nije bilo nebi ljudi znali gdje je to selo!
autoru ovoga clanka je teze palo formiranje gradskog kluba nego smrt i majke i oca. Ma mi vas razumijemo u potpunosti, hebeno je biti u necijoj sjeni, a tog nekakvog joška je trebalo izdegeneciti. Da je znao lopte i on bi presao al levatina neka garant i poslije se kao khurchio nece on u sarajevo.
To bi onda bila posljednja ekipa sa kojom Zeljo nije igrao a trebao je iliti posljednja ekipa koja je doputovala u Sarajevo da igra na Grbavici.Schlager je napisao/la:Ako je to razlog,trebali su zvati Rad...bilo bi mnogo vise simbolike.
Jedino da das Amaru taj prijedlog pa neka on razmisli o tome ...Schlager je napisao/la:Pa zato i kazem....sjecam se da su ih tada svi nagovarali da ne idu u Sarajevo,da se vec puca i padaju granate,a oni su ipak doputovali i jedva se uz Zeljeznicarovu pomoc izvukli iz grada....mislim da bi tu bilo dosta vise simbolike nego sa Osijekom,da se utakmica koja se tada nije mogla odigrati,odigra sada....
Ali,kad malo razmislim,mozda je i bolje,jer bi bilo problema sa navijacima,posto su navijaci Rada poznati kao najradikalniji u Ex-Yu,bolje je ovako,Osijek i mirna Bosna....
To se zove ljubav i ponos, sitne duse to ne razumiju, npr Vule jedan od vasjunuz23 je napisao/la:autoru ovoga clanka je teze palo formiranje gradskog kluba nego smrt i majke i oca. Ma mi vas razumijemo u potpunosti, hebeno je biti u necijoj sjeni, a tog nekakvog joška je trebalo izdegeneciti. Da je znao lopte i on bi presao al levatina neka garant i poslije se kao khurchio nece on u sarajevo.
Nisam htio da pisem da ne idemo u raspravu a odmah sam pomislio na ovo ...pile87 je napisao/la:To se zove ljubav i ponos, sitne duse to ne razumiju, npr Vule jedan od vasjunuz23 je napisao/la:autoru ovoga clanka je teze palo formiranje gradskog kluba nego smrt i majke i oca. Ma mi vas razumijemo u potpunosti, hebeno je biti u necijoj sjeni, a tog nekakvog joška je trebalo izdegeneciti. Da je znao lopte i on bi presao al levatina neka garant i poslije se kao khurchio nece on u sarajevo.
jel ih to izradio?pile87 je napisao/la: To se zove ljubav i ponos, sitne duse to ne razumiju, npr Vule jedan od vas
Ma jasta, potpisao za Borac na godinu i po.Seyo_TM je napisao/la:jel ih to izradio?pile87 je napisao/la: To se zove ljubav i ponos, sitne duse to ne razumiju, npr Vule jedan od vas
Pa nije bas izradio, slicno kao u zivotu samo sto to neki ne mogu da shvate, covjek ode u firmu gdje mu je veca plata i gdje je firma veca i stabilnija u borcu su mu ponudili pravo dobre uslove, koje mu nisu mogli dati u sarajevu.Seyo_TM je napisao/la:jel ih to izradio?pile87 je napisao/la: To se zove ljubav i ponos, sitne duse to ne razumiju, npr Vule jedan od vas
Mogli su...imaju oni love sada, samo sto nisu htjelipile87 je napisao/la:Pa nije bas izradio, slicno kao u zivotu samo sto to neki ne mogu da shvate, covjek ode u firmu gdje mu je veca plata i gdje je firma veca i stabilnija u borcu su mu ponudili pravo dobre uslove, koje mu nisu mogli dati u sarajevu.Seyo_TM je napisao/la:jel ih to izradio?pile87 je napisao/la: To se zove ljubav i ponos, sitne duse to ne razumiju, npr Vule jedan od vas
Kako ti kazes cjenjeni kolega...Seyo_TM je napisao/la:Mogli su...imaju oni love sada, samo sto nisu htjeli![]()
al necemo zagovnavati nas pdf
Ma ne bih ja igrao sa Radom, nekako mi previse jugonostalgicarski zvuci, sa Osjekom se igra iz drugih pobuda, nakdasnji veliki sportski prijatelj sa kojim dugo nije bilo nikakvog kontakta.boccaccio je napisao/la:Nemaju oni love nikako Seyo,njihovi dugovi su duplo veci od nasih,tako da ovo sto su dobili od evrope mogu da pokrpe samo neki mali krnjavi dio,daju plate igracima,cisto da se kaze kako su dobri u placanju svog kadra,a istina je sasvim suprotna,pa i ovaj prelazni rok govori sve,spali su na 13 igraca ove godine,jer to mogu isplacivati,uopste nije bilo dileme gdje ce Vule zavrsiti...hebo njiha,ajmo o nama...drago mi je ako se ostvari ovo sa osijekom,mada je i slager u pravu za ovo sa radom,bilo bi simbolicnije,neka se pravi saradnja sa tim klubovima,nikad ne znas zasto jeto dobro...