FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Komsije puno srece u izboru pravih ljudi,otjerajte mufljuze na vrijeme pa da vam ako Bog da bolje krene.Samo vi i mi mozemo od BH-a fudbala napraviti nesto.Mene najvise nervira kao navijaca sto ivama i nama u uprave dolaze ljudi koji se ubise da su tu samo iz ljubavi prema klubovima i da ih licni profit ne zanima(sto je cista laz).Ja kao navijac bit cu najsrecniji kada u upravu Zelje dodje covjek koji ce javno reci da je tu poslovno i da za svaku ulozenu marku zeli da zaradi tri i da zeli stvoriti klub koji ce donositi profit(pa u citavom svijetu je tako).Kada takvi ljudi budu ulagali i dolazili u Zelju i Sarajevo onda mozemo i mi i vi ocekivati bolja vremena.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
bekrija1990 je napisao/la:Blekic je navijac Zelje ili je nedavno promijenio dres, sto se svodi na isto - prodana dusa i smrad. Dolazio je na Grbavicu i pokusavao je uci u Zelju prije par godina i nije prosao, a sada to pokusava u komsijskom klubu. Isto tako je Faruk Telebecirevic, inace navijac Sarajeva, pokusao uci u upravu Sarajeva pocetkom 2000-te, pa je nakon tog propalog pokusaja uspio to u Zelji. Rezultate smo vidjeli - samo ga je interesovala pobjeda u derbiju kako bi kontrirao onima koji su bili protiv njega dok je pokusavao uci u Sarajevo.
Mene boli briga ko ce uci u upravu Sarajeva, ali me nerviraju ljudi koji nemaju veze sa loptom, a ocito ih interesuju neke druge stvari. Nek vam je sa srecom.
Ti ocito izmisljas stvari da bi zakuhao,ili pojma nemas da je Blekic veci Pitar od vecine nas na forumu,a da je pokusavao uci u Zelju to je presmjeno,jer on da je to htio vi bi ga objerucke prihvatili,jer je covjek pun ko brod.Ovo pisem jer ga licno poznajem tako da je smijesno ovo sto pises i pokusavas lazima ocrniti covjeka da li namjerno ,ili iz neznanja pojma nemam.

-
21.06.2010 !
Biti ili ne biti !
UPRAVA NAPOLJE!
Biti ili ne biti !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA CAO YEBEMO VAM SVERespektiva je napisao/la:21.06.2010 !
Biti ili ne biti !
UPRAVA NAPOLJE!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
Sto bih vam kuhao, kada se kod vas se ne moze vise zakuhati nego sto ste vec sami sebi zakuhalicena je napisao/la:Ti ocito izmisljas stvari da bi zakuhao,ili pojma nemas da je Blekic veci Pitar od vecine nas na forumu,a da je pokusavao uci u Zelju to je presmjeno,jer on da je to htio vi bi ga objerucke prihvatili,jer je covjek pun ko brod.Ovo pisem jer ga licno poznajem tako da je smijesno ovo sto pises i pokusavas lazima ocrniti covjeka da li namjerno ,ili iz neznanja pojma nemam.bekrija1990 je napisao/la:Blekic je navijac Zelje ili je nedavno promijenio dres, sto se svodi na isto - prodana dusa i smrad. Dolazio je na Grbavicu i pokusavao je uci u Zelju prije par godina i nije prosao, a sada to pokusava u komsijskom klubu. Isto tako je Faruk Telebecirevic, inace navijac Sarajeva, pokusao uci u upravu Sarajeva pocetkom 2000-te, pa je nakon tog propalog pokusaja uspio to u Zelji. Rezultate smo vidjeli - samo ga je interesovala pobjeda u derbiju kako bi kontrirao onima koji su bili protiv njega dok je pokusavao uci u Sarajevo.
Mene boli briga ko ce uci u upravu Sarajeva, ali me nerviraju ljudi koji nemaju veze sa loptom, a ocito ih interesuju neke druge stvari. Nek vam je sa srecom.

Samo jedno pitanje iz mog neznanja: Kada je vec tako "veliki pitar" i pun kao brod, gdje je bio taj Blekic u posljednjih 10 godina?
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Skupština u ponedjeljak mi je važnija od izbora ove godine !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- nikad_izvini
- Kontakt:
Slažemo se, šta misliš koga bi mogli izvući i proćiRespektiva je napisao/la:21.06.2010 !
Biti ili ne biti !

Znači, raspad sistema kod komšinica. Lijepo.
PS Blekićevo ime se vuklo i često spominjalo na 60 minuta, Slobodnoj Bosni

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
Kad se vrate komšije , o njima će se praviti emisije..nikad_izvini je napisao/la:Slažemo se, šta misliš koga bi mogli izvući i proćiRespektiva je napisao/la:21.06.2010 !
Biti ili ne biti !![]()
Adnan Hadzimuratovic -predsjednik skupstine sve gore od goreg :S
Respektiva je napisao/la:Kad se vrate komšije , o njima će se praviti emisije..nikad_izvini je napisao/la:Slažemo se, šta misliš koga bi mogli izvući i proćiRespektiva je napisao/la:21.06.2010 !
Biti ili ne biti !![]()
Adnan Hadzimuratovic -predsjednik skupstine sve gore od goreg :S
Odkud ti ta informacija i nije mi jasno doktor u klubu pedsjednik skupstine.Ma neka tako nam i treba kad nam ne valja niko ,onda neko mora fujjjjj.
-
Informacije neke , ali ne treba ništa pričat o skupštini i o mogucim ljudima..
Sačekamo ko ljudi 21.6 i onda komentarišemo

Respektiva je napisao/la:Informacije neke , ali ne treba ništa pričat o skupštini i o mogucim ljudima..
Slazem se da ne treba pricti,ali ovde ima vise lupetanja nego tacni informacija,pa niko tome i ne daje neku posbnu paznju spominjanjem nekih imena kao kanditata za predsjednika kluba.
ma ljud treba razmisljati pozitivno,tesko da moze bilo ko biti gori od sadasnje trojke
ZAVRSICE SE I OVA NASA BITKA I NAS CE SJEVER OPET BITI NAJACI

Ma nek bude promjena ,a i ovo sto pise u Avazu o kandidatima ti ljudi imaju lovu sto je jako bitno,jer se sad fudbal igra samo radi novca.I jako je bitno da obecavaju ulaganje i kupvinu igraca kao i borbu za titulu sto prije nije bio slucaj uvjek se trazio neki razlog ako neuspiju da je neko drugi kriv.Hairlija je napisao/la:ma ljud treba razmisljati pozitivno,tesko da moze bilo ko biti gori od sadasnje trojke
NAKON SUTRASNJE SJEDNICE NISTA VISE NECE BITI KAO PRIJE..........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cuvajte se vi lopovi iz kluba sutra ce doci i vas kraj!
Zazelite nam srecu sutra
Zazelite nam srecu sutra
moderatori sto mi izbrisaste post,sta ako sam stavio pjesmu koja je upucena protiv uprave
UPRAVA CAO

UPRAVA CAO

-
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:moderatori sto mi izbrisaste post,sta ako sam stavio pjesmu koja je upucena protiv uprave![]()
UPRAVA CAO
Uvijek je administracija bila protiv nas al enma veze ! znam iz iskustva

klipovi navijanja se uklanjaju sa foruma. ovo nije tifo forum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.