U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
niste bas fer, iskren da budem. kritikujete hadzica koji igra za sturm a prizeljkujete grahovca u prvih 11 koji se tek mora probiti u rapidu (ja mu to od srca zelim!) koji je u 5 "deka" sa sturmom. anel je samo 3 godine stariji od grahovca i ima skoro 190 (!!!) utakmica u austrijskoj ligi u nogama, to grahovac tek mora da to uspije. hadzica jedino malo kopa, sto je sad u za njega samo prosjecnoj formi.
PS: igrac kojeg smo (isto kao i besica) zaboravili a MORAMO ga aBd vratiti u repku je goran galesic (nedavno proglasen u najbolju postavu slovenske lige). ko je gledao mladu repku prije znat ce kakav je mali igrac, kako dribla i koliko je agilan u sredini terena.
znaci ako Bog da insaAllah nakon SP-a isprobati u A-repci: Galesica, M. Vrancica, Prcica i Arslanagica, a zbog nedostanka visokih igraca u odbrani vratiti Bunozu. (Stevanovic i Zahirovic ako odu u klub u kojem ce igrati treba isto da budu makar na prosirenom spisku).
PS: Hodzica nebih zvao makar jos godinu, mali se je (po mom misljenju) malo uzdigao i glumi zvijezdu (vidjelo se na utakmici sa A-repkom). Neka u glavi dodje sebi, skonta devizu "rad i samo rad", i onda neka se isproba. Da ima talenta u to naravno niko nesumnja!
PS: igrac kojeg smo (isto kao i besica) zaboravili a MORAMO ga aBd vratiti u repku je goran galesic (nedavno proglasen u najbolju postavu slovenske lige). ko je gledao mladu repku prije znat ce kakav je mali igrac, kako dribla i koliko je agilan u sredini terena.
znaci ako Bog da insaAllah nakon SP-a isprobati u A-repci: Galesica, M. Vrancica, Prcica i Arslanagica, a zbog nedostanka visokih igraca u odbrani vratiti Bunozu. (Stevanovic i Zahirovic ako odu u klub u kojem ce igrati treba isto da budu makar na prosirenom spisku).
PS: Hodzica nebih zvao makar jos godinu, mali se je (po mom misljenju) malo uzdigao i glumi zvijezdu (vidjelo se na utakmici sa A-repkom). Neka u glavi dodje sebi, skonta devizu "rad i samo rad", i onda neka se isproba. Da ima talenta u to naravno niko nesumnja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Rapid i Sturm nikako nisu u 5 deka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Raif Husic potpisao za Werder Bremen. Nastupace za U23 tim Werder Bremena, i putovace sa prvom ekipom na ljetni trening kamp. Ugovor traje 3 godine, i Bayern je sebi osigurao u ugovoru otkupnu klauzlu, da ga mogu kupiti nazad.
Njemci ga vide kao ogromnog talenta, i da ce napraviti slican nogometni put kao npr. Bernd Leno.
Njemci ga vide kao ogromnog talenta, i da ce napraviti slican nogometni put kao npr. Bernd Leno.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
PerryFred je napisao/la:@edinjo-bih
Igracu iz Slovenske lige nije mjesto u reprezentaciji.
Jest zato igracima iz Hrvatske lige ...

- Nerminovic
- Kontakt:
http://www.bavarianfootballworks.com/20 ... raif-husic" onclick="window.open(this.href);return false;
Husic igrac Bremena
Husic igrac Bremena
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pozitivna stvar za Husića. Sigurno će u Werderu imati više prostora za napredak.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Neki dan pregledavam sastave U-21 reprezentacije kroz sve cikluse od kvalifikacija za Euro 2000, pa do ovih posljednjih. Najbolji nogomet je igrala generacija Stevanović, Višća, Đurić, Bilbija, Kvesić, Zahirović, Bešić, Grahovac, Sušić. Najbolji rezultat ostvarila generacija Baotić, Pandža, Ibričić, Salihović, Ibišević, Džeko, Vršajević, Smajić. Meni najdraža generacija je Avdukić, Berberović, Trivunović, Jahić, Blatnjak, Grujić, Muslimović, Terkeš, Pelak, Mirvić. Najgora svih vremena je ekipa koju je vodio Nikola Nikić, a igrali Burić, Pandža, Cocalić, Jelić, Purić, Aganović, Štilić, Zec, Vršajević. Dobar nogomet, ali bez rezultata, osim remija sa Balotellievom Italijom, je igrala generacija Šehić, Vranješ, Bunoza, Subašić, Sesar, Galešić, Haurdić, Džafić, Bilbija.
Ove tri boldane generacije danas čine kostur reprezentacije i zato je jako važno šta će i kako će Jagodić složiti u sljedećem ciklusu, jer je pitanje vremena kada će dijaspora prestati igrati za BiH. Dovoljni su primjeri Seferovića, Gudelja, Tankovića, Halilovića, Kovačića. Mislim da u sljedećog generaciji kostur trebaju biti Kenan Pirić, Jozo Špikić, Rade Krunić, Boban Lazić, Deni Milošević, Andrej Modić, Amer Gojak i Armin Hodžić. Sigurno će iskočiti još nekoliko imena iz PL, a nekoliko iz dijaspore.
Ove tri boldane generacije danas čine kostur reprezentacije i zato je jako važno šta će i kako će Jagodić složiti u sljedećem ciklusu, jer je pitanje vremena kada će dijaspora prestati igrati za BiH. Dovoljni su primjeri Seferovića, Gudelja, Tankovića, Halilovića, Kovačića. Mislim da u sljedećog generaciji kostur trebaju biti Kenan Pirić, Jozo Špikić, Rade Krunić, Boban Lazić, Deni Milošević, Andrej Modić, Amer Gojak i Armin Hodžić. Sigurno će iskočiti još nekoliko imena iz PL, a nekoliko iz dijaspore.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Mislim da se Spikic zahvalio Jagodicu i stavio na raspolaganje Hrvatskoj.
Nevjerujem dok ne pročitam njegovu izjavu. Nije valjda glup kao Marić. Ovaj idiot je prešao u ekipu koja ima Rebića, Pericu, Mišića i Pašalića u napadu i sada nema mjesto ni na klupi, a u BiH je igrao za kadetsku, juniorsku, mladu i mediteransku reprezentaciju.dubrovnik je napisao/la:Mislim da se Spikic zahvalio Jagodicu i stavio na raspolaganje Hrvatskoj.
Begović, Burić, Stanković
koji bola pašalić?Pauleta je napisao/la:Nevjerujem dok ne pročitam njegovu izjavu. Nije valjda glup kao Marić. Ovaj idiot je prešao u ekipu koja ima Rebića, Pericu, Mišića i Pašalića u napadu i sada nema mjesto ni na klupi, a u BiH je igrao za kadetsku, juniorsku, mladu i mediteransku reprezentaciju.dubrovnik je napisao/la:Mislim da se Spikic zahvalio Jagodicu i stavio na raspolaganje Hrvatskoj.
rebić je dvije godine stariji od marića..
a špikić ništa nije izjavio
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ukoliko je tocno ono sto je Jagodic izjavio da mu se Spikic nije javio na telefon slijedit ce Besicev primjer.Cini mi se da je Jagodic striktan sto se toga tice. Iako mi nije jasno sve ovo, mi smo jedina repka gdje radi mobitela svako malo netko izleti. Zar se poziv ne salje sluzbenim putem u klub a isti se duzan ocitovati o navedenom. Daj boze da Spikic nije out, ali Jagodicu ne zamjeram sto ne zeli moliti nikog.Kevin je napisao/la:koji bola pašalić?Pauleta je napisao/la:Nevjerujem dok ne pročitam njegovu izjavu. Nije valjda glup kao Marić. Ovaj idiot je prešao u ekipu koja ima Rebića, Pericu, Mišića i Pašalića u napadu i sada nema mjesto ni na klupi, a u BiH je igrao za kadetsku, juniorsku, mladu i mediteransku reprezentaciju.dubrovnik je napisao/la:Mislim da se Spikic zahvalio Jagodicu i stavio na raspolaganje Hrvatskoj.
rebić je dvije godine stariji od marića..
a špikić ništa nije izjavio
Pa Jagodić ga je i zvao nakon što se nije pojavio na okupljanju ako se ne varam.
Spikic bi trebao biti posljednji igrac iz Skutorije koji je prevario BiH.
To je to licemjerje hrvata, posalju sve sto vrijedi u hrvatsku, onda kmece kako nema hrvata u a timu. Bolesno.
To je to licemjerje hrvata, posalju sve sto vrijedi u hrvatsku, onda kmece kako nema hrvata u a timu. Bolesno.
lijepo su te odgojili,nema štafloyd je napisao/la:Spikic bi trebao biti posljednji igrac iz Skutorije koji je prevario BiH.

- rob do bagro
- Kontakt:
Je li sta pogresno rekao ?jozinho je napisao/la:lijepo su te odgojili,nema štafloyd je napisao/la:Spikic bi trebao biti posljednji igrac iz Skutorije koji je prevario BiH.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
pravo da ti kazem, nisi! Ali ne treba generalizirati, ima i pozitivnih primjera, npr. Nikola Prce.. Uglavnom, ko ovu drzavu ne osjeca svojom, ne treba ni igrati za nas, mi samo hocemo srce na teren, nacionalnost nam tu uopce nije bitna, barem ja sam na to tako gledam..rob do bagro je napisao/la:Je li sta pogresno rekao ?jozinho je napisao/la:lijepo su te odgojili,nema štafloyd je napisao/la:Spikic bi trebao biti posljednji igrac iz Skutorije koji je prevario BiH.
Volim te Bosno!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa ne smeta ni meni, da igraju komotno svi Srbi, ali hocu srcanu igru i zalganje, nista vise, medjutim ako mu je to neki preduvjet da simpatise BiH onda nemamo sta dalje pricati.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Iskreno, ne ocekujem previse od Grahovca i Zolotica nakon ovih transfera. Volio bih da me razuvjere no sumnjam da ce imati jacu karijeru od recimo Zahirovica koji ce tesko ikada biti u prvoj postavi A-reprezentacije.