Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

dzenan01
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la dzenan01 » 16 avg 2011, 16:06

juventus 0244 je napisao/la:Meni je bezveze da dovedemo Vargasa, previse uzimamo igrace koji su 27+ godine, jeste da su sad u najboljim godinama, ali po meni je bolje, npr. Vargas košta 15 mil, dodaš još 8-10 miliona i dobiješ igrača koji bi mogao odigrati još 10 sezona ( a na njemu možeš i zaraditi, ako zatreba ;) ), a ne ovako 15 mil i onda kasnije problemi kao sa Amurijem, Iaquintom, Martinezom i kompanijom ( daleko od toga da je Vragas loš igrač, naprotiv dobar je, ali ipak teba malo dugoročnije gledati). Jer previše smo igrača u ovom prelaznom roku stariji doveli, treba nekog i mlađeg dovesti!
Ovo ja sve vrijeme pričam. Ako dovedeš Vargasa sa 28 godina, on na vrhunskom nivou može odigrati max. 3 sezone i onda ga dati za siću ili ga se uopšte ne možeš otarasiti.
Dok npr. Mata koji ima 23 godine može igrati još bar 10-ak sezona za Juve, a i ako ti zatrebaju repa, možeš ga prodati. A razlika u cijenu između ove dvojice nije više od 7-8 miliona.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 avg 2011, 16:13

Upravo to, jer ova kupovina dođe kao ono: "haj neka je meni danas dobro, a za poslije ćemo vidjeti :D", uredu je kupiti nekoliko iskusniji igrača, ali baš na ovoj poziciji krila je dobro imati jedno mlado krilo, koje će svojim potezima donositi prevagu u ekipi, dosta je više Krasića, nije uopšte loš igrač, ali je ograničen strašno!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 16 avg 2011, 16:38

Jel ovo Marotta otiso na godisnji dok se nista nedesava??
citam da je Sevilla zaitresovna za Iaqintu..cijena bi mogla biti 5 e... ma samo nek prodaju
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 16:44

Ma da, i ja to govorim, nek samo ode i on i Amauri...

Eno i L'pool želi Vargasa, možda daju Aquilanija za njega...

Dobro bi bilo kad bi izgubili Vargasa, onda bi barem došao neki mlađi igrač na kojeg ćemo se moći nasloniti u budućnosti...

Bilo Carlos Eduardo, bilo Ramirez...meni je svejedno... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 16 avg 2011, 16:55

SoloJuve26 je napisao/la:Jel ovo Marotta otiso na godisnji dok se nista nedesava??
citam da je Sevilla zaitresovna za Iaqintu..cijena bi mogla biti 5 e... ma samo nek prodaju
Ovo je zatisje pred buru, sigurno se nesto kuha ukusno u Marottinom loncu,pa jedva cekam da vidim sta je...

Ocekujem dva igraca u zadanjim danima prelaznog roka, mozda nekog ko i nije bio u nasim prvobitnim planovima.

Jaquinta je veci borac od Amaurija i nekako mi je drazi, pa mu zelim sve najbolje u nekom drugom klubu...npr. Sevilla :)

Forza JUVENUS!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 16 avg 2011, 17:15

http://www.football-italia.net/aug16q.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci pokusali smo dva put dovesti Bastosa..al cekali smo previse.. :?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 avg 2011, 17:28

ma cekali smo jer znamo da ima i boljih i jeftinijih, Bastos je okay igrac ali Lyon je trazio malo previse.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 avg 2011, 19:37

citam da Quag jos uvijek osjeti bolove u koljenu :( a spominje se i Barnetta kao moguce pojacanje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 19:47

Imamo dovoljno rješenja u napadu...

Quagliarelli treba dati dovoljno vremena da se oporavi i ništa ne prepuštati slučaju, Juventsu još jednom treba da pokaže svu svoju veličinu da bude uz igrača kad mu je najteže a ne da ga šalje u neki drugi klub...
Ž '21!

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 16 avg 2011, 19:48

Na početku sve vas poozdravljam navijače jedinstvenog i nedostižnog Juventusa.Volim ovaj klub i drago mi je što ću ovdje pisati o klubu koji mi se sviđa i kojeg stalno pratim.Prije godinu dana kupio sam orginalan dres Juventusa i nosio sam ga svega jedanput jer se bojim da se nebi poderao čuvam ga kao najveće blago malo sam smješan ali volim taj sveti dres i nemogu si pomoći ;) Što još reći nismo krenuli sa prvenstvom tek 28.8 krećemo i to protiv teškog protivnika u gostima kod Udinesea moramo se dobro psihički i fizički pripremiti za taj susret kako ne bi nedaj Bože izgubili što bi za mene bilo veliko razočaranje na početku sezone u kojoj se možemo upustiti u borbu za prva tri mjesta koja vode u ligu prvaka dok titula ove sezone realno još ne jer nemamo momčad koja bi mogla konstantno pobjeđivati jedino možda ako bi doveli još dva-tri jaka svjetska imena koji zaslužuju da igraju za nas a ne neki kreteni koji uzimaju pare samo.Ja da igram u Juventusu igrao bi 1000% za svoj omiljeni klub trčao bi na sve strane,borio se kao lav a ne kao ovi današnji igrači koji su kreteni i neshvaćaju za kakav veliki klub igraju osim iznimaka kao što su Del Piero,Buffon...
Ukratko to je bilo od mene i još vas jednom poozdravljam i nadam se da ćete me prihvatiti kao člana ovog foruma i nemojte mi mnogo zamjerati ako budem griješio u pravopisu ili tako nešto pošto sam možda i najmlađi član na ovome forumu na temi Juventusa .
Hvala svima koji ovo što sam napisao čitate i koji će me prihvatiti kao kolegu,prijatelja na ovome forumu...
FORZA JUVE!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 19:53

Još jedan juventino! Pa gdje nam je kraj! :D

Svaka vam čast momci i dobro došli!

Ovo je 4. ili 5. novi forumaš u 10-tak dana...

Zahvaljujući vama, novim pridošlicama, jedna smo od najaktivnijih tema na ss.ba forumu.

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!

Sad sam pročitao na calciomecato.it jedan kritički osvrt na Marottinu transfer politiku. Prvo su se spominjala imena Nanija, Vargasa i Elie, da bi se jučer pojavilo novi ime Ramirez i danas Carlos Eduardo. Mislim da je vrijeme da ove neke nejasnoć Marotta pojasni prije svega Conteu koji traži to lijevo krilo.

Hajd odoh se iftarit! :lol:
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 16 avg 2011, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 avg 2011, 19:54

[youtube][/youtube]

Da se podsjetimo prvog hat-tricka jednog igraca u 1/2 finalu LP... ;)

[youtube][/youtube]

Revans i ona golcina...ali gledajte ovoga igraca (KOnjic??) kako potrca za Alexom nakon gola hahhaa..ko hoce da ga udari, sta li... :lol: Obratite paznju hahaha

@Wild

Dobro dosao...

Tako se voli Juventus ;)

FORZA JUVE - AMORE DI TUTTA LA VITA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 16 avg 2011, 19:56

Bianconeri1988 je napisao/la:Još jedan juventino! Pa gdje nam je kraj! :D

Zahvaljujući vama, novim pridošlicama, jedna smo od najaktivnijih tema na ss.ba forumu.

Sad sam pročitao na calciomecato.it jedan kritički osvrt na Marottinu transfer politiku. Prvo su se spominjala imena Nanija, Vargasa i Elie, da bi se jučer pojavilo novi ime Ramirez i danas Carlos Eduardo. Mislim da je vrijeme da ove neke nejasnoć Marotta pojasni prije svega Conteu koji traži to lijevo krilo.

Hvala prijatelju na dobrodošlici.
Što se tiče pojačanja ja bih odma doveo Nanija ali sumnjam da će ga SAF pustiti jer mu je potreban.
Između Vargasa i Elie bi se odlučio za Eliu razlog zato što je Vargas preskup a Elia je brži,mlađi i jeftinija varijanta.
FORZA JUVE!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 avg 2011, 19:59

Wild Boy je napisao/la:Na početku sve vas poozdravljam navijače jedinstvenog i nedostižnog Juventusa.Volim ovaj klub i drago mi je što ću ovdje pisati o klubu koji mi se sviđa i kojeg stalno pratim.Prije godinu dana kupio sam orginalan dres Juventusa i nosio sam ga svega jedanput jer se bojim da se nebi poderao čuvam ga kao najveće blago malo sam smješan ali volim taj sveti dres i nemogu si pomoći ;) Što još reći nismo krenuli sa prvenstvom tek 28.8 krećemo i to protiv teškog protivnika u gostima kod Udinesea moramo se dobro psihički i fizički pripremiti za taj susret kako ne bi nedaj Bože izgubili što bi za mene bilo veliko razočaranje na početku sezone u kojoj se možemo upustiti u borbu za prva tri mjesta koja vode u ligu prvaka dok titula ove sezone realno još ne jer nemamo momčad koja bi mogla konstantno pobjeđivati jedino možda ako bi doveli još dva-tri jaka svjetska imena koji zaslužuju da igraju za nas a ne neki kreteni koji uzimaju pare samo.Ja da igram u Juventusu igrao bi 1000% za svoj omiljeni klub trčao bi na sve strane,borio se kao lav a ne kao ovi današnji igrači koji su kreteni i neshvaćaju za kakav veliki klub igraju osim iznimaka kao što su Del Piero,Buffon...
Ukratko to je bilo od mene i još vas jednom poozdravljam i nadam se da ćete me prihvatiti kao člana ovog foruma i nemojte mi mnogo zamjerati ako budem griješio u pravopisu ili tako nešto pošto sam možda i najmlađi član na ovome forumu na temi Juventusa .
Hvala svima koji ovo što sam napisao čitate i koji će me prihvatiti kao kolegu,prijatelja na ovome forumu...
welcome, ti isti kao i ja, kupio dres davno, dugo vremena ga nisam htio ni nosit da se slucajno ne bi pocjepao ili sta tako :) to mora da je ljubav. 8-)

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 16 avg 2011, 19:59

@sarajlija
Mnogo hvala na dobrodošlici prijatelju.

@JuveSissoko
Izgleda da imamo ponešto zajedničkog.To se zove ljubav prema klubu care :!:
Forza Juve :!: 8-)
FORZA JUVE!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 avg 2011, 20:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Još jedan juventino! Pa gdje nam je kraj! :D

Marottina transfer politika ti je ovog ljeta u velikoj mjeri odredjena Conteovim zeljama, malo i Marotta pritisak sa sebe skida, recimo Pastorea smo mogli kupit, ali Conte to nije htio, jer ima svoje dvije formacije 4-2-4, te 4-3-3 gdje mu se Pastore nikako ne uklapa po njegovim zamislima, sto se mene tice, nek Marotta kupi igrace koje on i Conte zele, sve dok su talentovani i mladi, ja sam za tu opciju.

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 16 avg 2011, 20:14

Svi klubovi su nitko i ništa naspram nas :!:
Mi smo najbolji klub u svijetu kojeg su proteklih godina kvarili loši igrači i loša uprava no nadam se da je sada tomu svemu došao kraj :!: Ponovno ćemo osvajati trofeje u narednim sezonama vidi se da je krenulo nabolje.

FORZA JUVE :!: :!:
FORZA JUVE!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 avg 2011, 20:17

Wild Boy je napisao/la:@sarajlija
Mnogo hvala na dobrodošlici prijatelju.

@JuveSissoko
Izgleda da imamo ponešto zajedničkog.To se zove ljubav prema klubu care :!:
Forza Juve :!: 8-)
I od mene ti dobrodoslica... Nadam se da ces biti redovan na ovoj temi... Mi ne gledamo gram. greske, vec je nama bitno da nas ima sto vise JUVENTINA i da svi volimo taj klub...

Nosite te dresove obavezno da po mahali promovisete JUVE sto vise... Ja svoj BOGami nosim kada god idem na termin ili onako malo lezernije kada s jaranima setam po gradu Iako oni svi mrze JUVE a ja ih samo saljem u pm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kada sta kazu protiv naseg kluba a da sam ja tu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 16 avg 2011, 20:20

Hvala @Arongantni na tvojoj dobrodošlici hvala svima.

FORZA JUVE :!:
FORZA JUVE!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 20:21

Gledam ja pravopis :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Ja baš nešto kontam, koliko nas ima ovdje juventina i brojim u sebi, kad @Arogantni došao na red i baš ostavio post :lol: :lol:

@JuveSissoko, Marotta je tako radio i prošlo ljeto sa Delnerijem, e sad je pitanje da li je Conte taj koji je neodlučan ili je Marotta kako da kažem nesposoban da dovede nekog od tih igrača ili jednostavno igrači ne žele u Juventus.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.