Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
http://tinypic.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
choose file - file:///C:/Users/Husa/Downloads/treninguratu%20-%20Copy.jpg (tj. gdje se nalazi slika na racunaru)- upload now(ispunis pitanje)-kopiras link iz IMG Code for Forums & Message Boards i samo zalijepis ovdje ili kopiras link iz Direct Link for Layoutsi zalijepis izmedju [img]link[/img] ili samo postavi link.
choose file - file:///C:/Users/Husa/Downloads/treninguratu%20-%20Copy.jpg (tj. gdje se nalazi slika na racunaru)- upload now(ispunis pitanje)-kopiras link iz IMG Code for Forums & Message Boards i samo zalijepis ovdje ili kopiras link iz Direct Link for Layoutsi zalijepis izmedju [img]link[/img] ili samo postavi link.
Ako je istina to da je Djelmic sad iznenada otisao Zelji(a ja sam se nadao da nece biti toliki supak), i ne treba nam takav prevarant.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@lazar Ima na ovoj temi ta fotografija od ranije pa ću potražiti. U svakom slučaju hvala na uputama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jeli nam ovo Faruk Brković ponovo došao? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
lakovic je napisao/la:
http://www.olimpic.ba/cms/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala sto si je postavio
Pravo fina slika

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lupuse šta nam je sa Smajićem, jeli se povrijedio ili nije?
Ned'o Bog
Koji su to svi bili prisutni na prozivci osim Stefana i Cristiana?
Ja pokusavam sa slikama da sastavim ekipu

Koji su to svi bili prisutni na prozivci osim Stefana i Cristiana?
Ja pokusavam sa slikama da sastavim ekipu

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Treba provjeriti.
@lupuse, mokroguz Ima li kakvih novosti? Ni na portalu ništa novo nema. 

I ja trazim, debela tisina svugdje
Citao sam na stranici oslobodjenja intervju Ledete:
EDIT:
Juniori izgubise dvaput prijateljske protiv pitara, jednom protiv kadeta, jednom protiv juniora, isti rezultat: 2-0.

Ne sjecam se dali sam negdje citao da ce biti koja prijateljska uskoro ili ne. Mora da ce biti u Antaliji.Iskusni veznjak vukova osvrnuo se i na četiri pojačanja koja je klub doveo u proteklih nekoliko sedmica (Alves, Stefan, Boateng i Osmanagić).
- Teško je išta reći, ali ako je suditi po onome što sam vidio u ovih nekoliko dana koliko treniramo zajedno, vidi se da momci znaju s loptom i da nisu tu slučajno. Dobro je što su dovedena pojačanja na više pozicija. Ipak, pripreme i utakmice će tek pokazati koliko će nam ovi igrači pomoći u borbi za mjesto koje vodi u Evropu, koja će biti žestoka na proljeće. Mislim da smo na dobro putu da to ostvarimo, mišljenja je Muharemović.
Ponajbolji igrač Olimpica u posljednjih nekoliko godina osvrnuo se na rivale koji su, kao i tim sa Otoke, manje ili više trgovali igračima tokom jauara.
- Sarajevo je nastavilo tamo gdje je stalo pred početak sezone. Najviše su trgovali i realno imaju najjači igrački kadar. Glavni konkurenti za titulu će im i dalje biti Široki Brijeg i Zrinjski. Mi ćemo kao i jesenas biti njihovi "vjerni pratioci", bit ćemo strpljivi i čekat ćemo svoju priliku koja se negdje mora ukazati, dodao kapiten Olimpica.
EDIT:
Juniori izgubise dvaput prijateljske protiv pitara, jednom protiv kadeta, jednom protiv juniora, isti rezultat: 2-0.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮

Odose nam heroji na pripreme u Stanisicima

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nisam znao da ima/ju tamo fudbalski teren/i.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 23 jan 2015, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Uglavnom u Bijeljini, pise u s c sport da ce tamo biti sedam dana. Mozda ce biti u Stanisicima a trenirati negdje u okolini.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Postoje dva terena,jedan sa vjestackom travom,posljednja generacija neznatna razlika od prave i drugi sa normalnom travom.U svakom slucaju prelijepo mjesto za nastavak priprema. 

Šta ovo lupuse opet "mute" u savezu? 

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 23 jan 2015, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Od pocetka da se radilo ispravno ne bi do ovoga doslo.Uglavnom nista novo u divljem Savezu. 

Jesu li Faruk Brkovic i Varesanovic potpisali ili su samo na probi ili slicno?
I sto Nukic i Lede nisu igrali?
U srijedu protiv Mladosti V.O.
I sto Nukic i Lede nisu igrali?
U srijedu protiv Mladosti V.O.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lede je bio pošteđen jučer.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.