Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Jahic je u Grckoj i Kipru uglavnom igrao zadnjeg veznog
Jahic i ako igra stopera u Turskoj,nemam neko posebno misljenje o njemu bar sto se e pozicije tice..
A Susic je rekao,da mnogi igraci imaju problem s papirologijoj,pasose su haman olako mjenjali...
A ako iko bi trebao dobit poziv onda je to ovaj Zukanovic i Hadzic,...
Cocalic takodje,mada bih dao sansu prije ovoj dvojici,,,,
A Susic je rekao,da mnogi igraci imaju problem s papirologijoj,pasose su haman olako mjenjali...
A ako iko bi trebao dobit poziv onda je to ovaj Zukanovic i Hadzic,...
Cocalic takodje,mada bih dao sansu prije ovoj dvojici,,,,
Koje su sanse da ga otjeramo sa klupe.Ako ga sad popusi a vjerovatno hoce mora se nesto uradit ili ce bit kasno.Mi imamo najbolje navijace ali nas **** trener.Mi navijaci mu to dozvoljavamo.Treba izvrsit pritisak i dokazat mu na tekmi da mi navijaci nismo za Papeta da se to rjesi prije kvalifikacija.
Pa recite mu majstori i vrsni poznavaoci nogometne igre. Evo nek i ne znam nista o lopti, al gotovo svi izvjestaji kazu da nas je na utakmici protiv Iraca kostala fizicka sprema i indolentnost igraca koji su dosli sa odmora...da je takticki bilo dobro postavljeno....Alipasino je napisao/la:Koje su sanse da ga otjeramo sa klupe.Ako ga sad popusi a vjerovatno hoce mora se nesto uradit ili ce bit kasno.Mi imamo najbolje navijace ali nas **** trener.Mi navijaci mu to dozvoljavamo.Treba izvrsit pritisak i dokazat mu na tekmi da mi navijaci nismo za Papeta da se to rjesi prije kvalifikacija.
E sad, poslije bitke svi ste generali.. Nije stimalo u ovoj utakmici, mozda neke stvari nece ni u narednoj, al pustite covjeka da radi.. Pa prosle kvalifikacije igra je isla progresivno, zakljucno sa odlicnom utakmicom u Parizu.
Ma dzaba je pricati, jer izgleda nije dosta sto smo potrosili sijaset selektora za ovo godina kako postojimo....
Sve se izgleda svodi na pricu ZA i PROTIV, a argumenti su manje bitni...Za mene je Pape jos uvijek ok kao selektor i sto se mene tice ne bih ni razmisljao o bilo kakvoj promjeni, vec o tome kako da i Papetu i igracima pruzimo maksimalnu podrsku do kraja kvalifikacija.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dzaba je to drug pricati, kao da kamenu govoris da se pomaknedamir_82 je napisao/la:Pa recite mu majstori i vrsni poznavaoci nogometne igre. Evo nek i ne znam nista o lopti, al gotovo svi izvjestaji kazu da nas je na utakmici protiv Iraca kostala fizicka sprema i indolentnost igraca koji su dosli sa odmora...da je takticki bilo dobro postavljeno....Alipasino je napisao/la:Koje su sanse da ga otjeramo sa klupe.Ako ga sad popusi a vjerovatno hoce mora se nesto uradit ili ce bit kasno.Mi imamo najbolje navijace ali nas **** trener.Mi navijaci mu to dozvoljavamo.Treba izvrsit pritisak i dokazat mu na tekmi da mi navijaci nismo za Papeta da se to rjesi prije kvalifikacija.
E sad, poslije bitke svi ste generali.. Nije stimalo u ovoj utakmici, mozda neke stvari nece ni u narednoj, al pustite covjeka da radi.. Pa prosle kvalifikacije igra je isla progresivno, zakljucno sa odlicnom utakmicom u Parizu.
Ma dzaba je pricati, jer izgleda nije dosta sto smo potrosili sijaset selektora za ovo godina kako postojimo....
Sve se izgleda svodi na pricu ZA i PROTIV, a argumenti su manje bitni...Za mene je Pape jos uvijek ok kao selektor i sto se mene tice ne bih ni razmisljao o bilo kakvoj promjeni, vec o tome kako da i Papetu i igracima pruzimo maksimalnu podrsku do kraja kvalifikacija.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ljudi, nemoj da budemo tako pesimistični, sačekaj te kraj 2013, odnosno kraj kvalifikacija za Svjetsko pa mu onda saspite sve po redu
ja se nadam da će Pjanić sa repkom na nekom velikom takmičenju, pošto je još uvijek mlad

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Svako ima pravo na svoje misljenje, ali mnogi ce proci preko svojih rijeci.aleksandar_veliki je napisao/la:Zar ima jos oni koji misle da sa Papetom mozemo na veliko takmicenje, neko rece mozemo na Eurosong, nasmijah se pravo, ali lijepo receno.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- skyisthelimit
Svi ovi koji ne podrzavaju selektora samim time ne podrzavaju, ni reprezentaciju, ni igrace niti ovu drzavu..
I ovo je konstantno ista prica da se desava na forumu od konstantno istih likova koji valjda misle da ce se njihov glas cuti pa nastavljaju trolati i pljuvati..
Tako ce biti i kad se plasiramo..Svima ne mozes ugoditi i to je tako..Ili te vole ili te mrze..Nema trece opcije
I ovo je konstantno ista prica da se desava na forumu od konstantno istih likova koji valjda misle da ce se njihov glas cuti pa nastavljaju trolati i pljuvati..
Tako ce biti i kad se plasiramo..Svima ne mozes ugoditi i to je tako..Ili te vole ili te mrze..Nema trece opcije
15.10 - 15.06 ...
cuj ne podrzavas selektora, ne podrzavas repku..wow..koja logikaskyisthelimit je napisao/la:Svi ovi koji ne podrzavaju selektora samim time ne podrzavaju, ni reprezentaciju, ni igrace niti ovu drzavu..
Unica grande amore
Kakve su sad to gluposti? Isto da kazes da svi koji ne podrzavaju Bakira Izetbegovica, ne podrzavaju ni drzavu. Ciste gluposti. Ne podrzavam Susica jer mislim da bi i Bajevic i Osim bili bolji, ali to ne znaci da ne navijam za reprezentaciju. To sigurno vazi i za ostale sto kritikuju Susica. Najdraze bi mi bilo da Susic svima pokaze da je odlican trener i da uzme prvo mjesto ispred Grcke. I ovako ocekujem drugo mjesto jer grupa nam je mizerna.skyisthelimit je napisao/la:Svi ovi koji ne podrzavaju selektora samim time ne podrzavaju, ni reprezentaciju, ni igrace niti ovu drzavu..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- 30Scudetta
- Kontakt:
Svako ko ima imalo mozga ne podrzaje Safeta, taj svega mi nije dobar sam sa sobom a ne sta drugo ....AllAbout je napisao/la:cuj ne podrzavas selektora, ne podrzavas repku..wow..koja logikaskyisthelimit je napisao/la:Svi ovi koji ne podrzavaju selektora samim time ne podrzavaju, ni reprezentaciju, ni igrace niti ovu drzavu..
Teleci pogled sto prije treba da dobije pedalu....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Upravo tako, slažem se sa Cartmanom, ja bih volio više od svega, da me Pape opovrgne, al teško

Baš se pitam koliko ste mi vi lijepi, kad je Pape teleći pogled. 
Pričajte šta hoćete, još uvijek je jedino njegov glas taj, kojeg kamera može da zabilježi i kojeg će bar dio naroda shvatiti ozbiljno. A sve ankete su rekle da je taj dio naroda apsolutna većina.

Pričajte šta hoćete, još uvijek je jedino njegov glas taj, kojeg kamera može da zabilježi i kojeg će bar dio naroda shvatiti ozbiljno. A sve ankete su rekle da je taj dio naroda apsolutna većina.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- skyisthelimit
Ako zelite dobro reprezentaciji koju volite morate je podrzati sve od igraca do trenera..Znam da su vam neki trn u stopalu, kao npr selektor ali zar treba covjeka koji vodi jedan od najvaznijih poslova za drzavu pljuvati ? Poredjenje sa ublehasima u foteljama nema smislaCartman je napisao/la:Kakve su sad to gluposti? Isto da kazes da svi koji ne podrzavaju Bakira Izetbegovica, ne podrzavaju ni drzavu. Ciste gluposti. Ne podrzavam Susica jer mislim da bi i Bajevic i Osim bili bolji, ali to ne znaci da ne navijam za reprezentaciju. To sigurno vazi i za ostale sto kritikuju Susica. Najdraze bi mi bilo da Susic svima pokaze da je odlican trener i da uzme prvo mjesto ispred Grcke. I ovako ocekujem drugo mjesto jer grupa nam je mizerna.skyisthelimit je napisao/la:Svi ovi koji ne podrzavaju selektora samim time ne podrzavaju, ni reprezentaciju, ni igrace niti ovu drzavu..
Jel pljuvanje dosada dalo rezultata ? Ja ne vidim u ovih proteklih 15 godina. A i sad tesko kakvi smo..Sami smo sebi najveci neprijatelji ili blaze receno protivnici
15.10 - 15.06 ...
quote="skyisthelimit"]
Ako zelite dobro reprezentaciji koju volite morate je podrzati sve od igraca do trenera..Znam da su vam neki trn u stopalu, kao npr selektor ali zar treba covjeka koji vodi jedan od najvaznijih poslova za drzavu pljuvati ? Poredjenje sa ublehasima u foteljama nema smisla
Jel pljuvanje dosada dalo rezultata ? Ja ne vidim u ovih proteklih 15 godina. A i sad tesko kakvi smo..Sami smo sebi najveci neprijatelji ili blaze receno protivnici[/quote]
Pa ajd ti meni reci zašto čovjek radi to što radi, izmišlja toplu vodu, ima obrambene igrače za repke, neće da ih zove, zalaganje na terenu je za (
) i očekivaš da ljudi šute i klepću ušima ?

Ako zelite dobro reprezentaciji koju volite morate je podrzati sve od igraca do trenera..Znam da su vam neki trn u stopalu, kao npr selektor ali zar treba covjeka koji vodi jedan od najvaznijih poslova za drzavu pljuvati ? Poredjenje sa ublehasima u foteljama nema smisla
Jel pljuvanje dosada dalo rezultata ? Ja ne vidim u ovih proteklih 15 godina. A i sad tesko kakvi smo..Sami smo sebi najveci neprijatelji ili blaze receno protivnici[/quote]
Pa ajd ti meni reci zašto čovjek radi to što radi, izmišlja toplu vodu, ima obrambene igrače za repke, neće da ih zove, zalaganje na terenu je za (

- skyisthelimit
zizu1991 je napisao/la:
Pa ajd ti meni reci zašto čovjek radi to što radi, izmišlja toplu vodu, ima obrambene igrače za repke, neće da ih zove, zalaganje na terenu je za (![]()
![]()
![]()
) i očekivaš da ljudi šute i klepću ušima ?
![]()
![]()
A koju ti diplomu imas da znas da ono sto selektor radi ili ne radi je neispravno.

Na polovini kvalifikacija bismo trebali znati plodove toga (ne)rada, pa tek onda davati sudove i zakljucke
15.10 - 15.06 ...
Kako da ne...Cak mislim da mozemo bez koalicije sa neutralnim da formiramo parlamentarnu vecinu...aleksandar_veliki je napisao/la:Zar ima jos oni koji misle da sa Papetom mozemo na veliko takmicenje, neko rece mozemo na Eurosong, nasmijah se pravo, ali lijepo receno.

Salu na stranu, al evo realno da pricamo...Nama za plasman na veliko takmicenje treba mnogo toga da se poklopi...
Gleda li iko realno cime mi to raspolazemo? Kakav je to igracki kadar? Igrali su i losiji igraci na velikim takmicenjima ali uz 5 puta vece zalaganje nego sto su to nasi "velemajstori" pokazali u prosloj tekmi...
Cinjenica je da na mnogim pozicijama i nemamo adekvatne zamjene za udarne igrace, al isto tako je cinjenica da stvarni fudbal (pogotovo reprezentativni gdje imas jako malo utakmica) nije Manager pa da se samo tako proba B tim...Zamjerate Safetu nepozivanje novih igraca, a promovisao je Begovica u prvog golmana, iskoristio Medunjanina, a pozvao i Lulica i Zahirovica i Mujdzu pa evo i Stevanovica...Nemamo produkciju igraca da bi imali jaku reprezentaciju, al bitno je popljuvati Papeta a ne sistem....Imamo jako malo vrhunskih fudbalera za koje nemamo adekvatne zamjene....Otjerajte Papeta, koga onda? Evo da dovedemo Capella? Dzaba ga i masno platiti ako ce ovi da setaju kao u subotu....Evo pozvao je novih igraca, il bi vi 10 debitanata po utakkmici? To sto Zukanovic igra u istoj zemlji kao i Pandza, te sto je Cocalic napravio transfer u Izrael gdje je vec Medunjanin ne daje im automatski kvalifikaciju za reprezentativni status..Nemam nista protiv njih, cak ne mislim da bi bili ni losi u nekoj jacoj provjeri (ko bi rekao da ce Velibor Vidic odigrati onako protiv Spanije u Valenciji?!), ali ovo je selektorova odluka, a on je sef parade. I na kraju ce biti odgovoran...
Prosao je jedan ciklus nakon kojeg je vecina nas a i poslodavac (Savez/Komitet) bili zadovoljni. Dobio je drugu sansu i treba covjeka pustiti da radi, pa nakon kvalifikacija suditi!
- skyisthelimit
damir_82 je napisao/la:
Nama za plasman na veliko takmicenje treba mnogo toga da se poklopi...
Gleda li iko realno cime mi to raspolazemo? Kakav je to igracki kadar? Igrali su i losiji igraci na velikim takmicenjima ali uz 5 puta vece zalaganje nego sto su to nasi "velemajstori" pokazali u prosloj tekmi...
Cinjenica je da na mnogim pozicijama i nemamo adekvatne zamjene za udarne igrace, al isto tako je cinjenica da stvarni fudbal (pogotovo reprezentativni gdje imas jako malo utakmica) nije Manager pa da se samo tako proba B tim...Zamjerate Safetu nepozivanje novih igraca, a promovisao je Begovica u prvog golmana, iskoristio Medunjanina, a pozvao i Lulica i Zahirovica i Mujdzu pa evo i Stevanovica...Nemamo produkciju igraca da bi imali jaku reprezentaciju, al bitno je popljuvati Papeta a ne sistem....Imamo jako malo vrhunskih fudbalera za koje nemamo adekvatne zamjene....Otjerajte Papeta, koga onda? Evo da dovedemo Capella? Dzaba ga i masno platiti ako ce ovi da setaju kao u subotu....Evo pozvao je novih igraca, il bi vi 10 debitanata po utakkmici? To sto Zukanovic igra u istoj zemlji kao i Pandza, te sto je Cocalic napravio transfer u Izrael gdje je vec Medunjanin ne daje im automatski kvalifikaciju za reprezentativni status..Nemam nista protiv njih, cak ne mislim da bi bili ni losi u nekoj jacoj provjeri (ko bi rekao da ce Velibor Vidic odigrati onako protiv Spanije u Valenciji?!), ali ovo je selektorova odluka, a on je sef parade. I na kraju ce biti odgovoran...
Prosao je jedan ciklus nakon kojeg je vecina nas a i poslodavac (Savez/Komitet) bili zadovoljni. Dobio je drugu sansu i treba covjeka pustiti da radi, pa nakon kvalifikacija suditi!
VELIKI RESPECT ZA POST

ali vjeruj da je uzalud, pojedinci ce nastaviti po svom..
15.10 - 15.06 ...
"Jesam li ti rek'o" ili "Znao sam" sindrom....Sve nek propadne samo nek sam ja to ranije "znao" ili sam nekom "rek'o"....pa cu opet da "znam" kad opet bude propadalo, jer cu da govorim sve dok ne propadne....i sve tako u krug....skyisthelimit je napisao/la:damir_82 je napisao/la:
Nama za plasman na veliko takmicenje treba mnogo toga da se poklopi...
VELIKI RESPECT ZA POST![]()
ali vjeruj da je uzalud, pojedinci ce nastaviti po svom..
damir 82.....svaka cast
Zadnja izmjena: jasta, dana/u 28 maj 2012, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.