AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nažalost, Milan možda i jest najrealnija opcija u Italiji, eventualno možda Inter.
Al' ne kontam, imaš Ketelara koji je jako sličan tip igrača, pa daj ga brate probaj na krilu jer je već igrao tu. Ionako su obojica neefikasni na terenu, dosta mi je jedan od njih u timu.
Al' ne kontam, imaš Ketelara koji je jako sličan tip igrača, pa daj ga brate probaj na krilu jer je već igrao tu. Ionako su obojica neefikasni na terenu, dosta mi je jedan od njih u timu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo mene brat Rom zayebava, isto to postavim ovdje al niko ne yebe haman 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zaniolu treba prvo rijesiti problem staklenih nogu (mada i nije los kakvih ima) pa onda srediti bubice u glavi. Momak je Cassano lite, dovoljno govori. Ako se to poklopi, onda u njemu 100% imas igraca sa WC tier partijama u nogama.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Milan vazda ulazi u neku trku, zainteresovan, blizu dovodjenja, ponudjene neke formule o pozajmici i mogicnoscu kupovine, ali nikako da dovede nesto konkretno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nećemo Ziyecha i Depaya a hoćemo Zaniola. Nigdje veze.
Jel vi stvarno mislite da ce uprava neko "pojacanje" dovesti? Ovo je samo obmana da se nesto pise da ko ufol nesto rade, na kraju ispadne uvijek nesto mada su dali sve od sebe da dovedu...
Iskren da budem ja im nista ne vjerujem jer je haman 90 posto spekulacija laz...tek kad igrac zaigra u Milanu i zabije prvenac ja im vjerujem da su doveli nekog ( jos uvijek mialim da CDK ne igra kod nas )....
Iskren da budem ja im nista ne vjerujem jer je haman 90 posto spekulacija laz...tek kad igrac zaigra u Milanu i zabije prvenac ja im vjerujem da su doveli nekog ( jos uvijek mialim da CDK ne igra kod nas )....
Najveci problem je trener. Covjek je za 19 godina trenerske karijere uzeo 1 trofej i to dovoljno govori. U Europi ima prosjek od 1.1-1.2 boda i igra ne lici na nista. Daleko od toga da Milan moze dovesti trenere kao sto su Zidane, Tuchel itd , ali ipak potreban je neko ko zna raditi s mladim igracima i ko ima neki plan. De Zerbi, Juric, Julien Stephan...
Ako je bilo muljaze kao kod momcina iz Torina onda Gazidisov odlazak dobija novu sliku iako licno ne vjerujem jer su bruto porezi tek 7-8 najveci u ligi sto je i vise nego impresivno za klub ove velicine. Jedino ako je bilo problema oko ispate. Dobra je naznaka i da Eliot i dalje ima svoj udio u klubu jer bi se inace i oni potpuno povukli. Prije ce biti da je RB tu kratkorocno tu i iskljucivo radi svoje zarade a ko je.be klupsku reputaciju, rezultate i dugorocni plan za bilo kakav uspjeh.
Sam Pioli je mikrokosmos Milana kao kluba u ovom momentu. Razumijemo se da uce od gresaka gradskih rivala ali ovo vec vise prelazi u stetu za klub
nego neki plus.
Licno ne vidim nikakav pomak ni na kraju sezone. Daj tih nekih 30-40m za rok i hardcap na godisnje pa se muci. Pitanje je samo koliko ce M&M trpiti ovo. Ocekujem i tu neki kolaps: Massara da ide dalje a Paolo iz lojalnosti vrv u penziju. Mozda ne ove godine, ali ovim tempom definitivno za 2-3
Ali eto, daj boze da ispadam budala pa da se kroz godinu-dvije sjetim ovoga kao bezze price. Mozda postoje neki jos veci problem oko relokacije/novog stadiona, tako nekih stvari oko kojih je svaki navijac u crnom.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Theo propusta Lazio zbog povredr, bas fino.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pregaziti će ih mrtvi Lazio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan nudi dobro plaćenu pozajmicu + 20M kao obavezu otkupa. Tako piše Romano.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Super, zamjeniti ćemo Saleta i Mesijasa igračem koji ima još goru statistiku nego oni. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad u Milanu proigra ko Kuluševski u Tottenhamu 

Ma qurac će proigrati, on prije svega nema ispravnu glavu za to.
Zdravstveni bilten je čak tu sporedna stvar, iako ja još nisam vidio da se neko u potpunosti vratio poslije dvije teške povrede koljena.
Zdravstveni bilten je čak tu sporedna stvar, iako ja još nisam vidio da se neko u potpunosti vratio poslije dvije teške povrede koljena.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cekaj jel stvarno mislis da su ova nasa dva pulena bolji igraci od Zaniola ?
Vidi, nije ni Ziyech dobar u glavi pa se priziva ovdje. Nije da bi ja bio oduševljen dovođenjem Zaniola, ali nisu neke pare pa možda se isplati rizikovati.
Il Club più titolato al mondo!
Navedi mi jednu stvar u kojoj je trenutašnji Zaniolo bolji od njih, a da to nije dobijanje kartona ili pravljenje sranja.
I Ziyech je malo udaren u glavu, ali momak bar zna fudbala. Zaniolo je u svakom smislu propao kao igrač nakon povreda.
I Ziyech je malo udaren u glavu, ali momak bar zna fudbala. Zaniolo je u svakom smislu propao kao igrač nakon povreda.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vala od Saleta i Messiasa mogu naći na terminu petkom navečer. Tako da toliko o tome
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pravo se zakuhalo. Agent igrača je trebao putovati u London na razgovor sa Tottenham-om, ali igrač je zahtijevao da to bude razgovor sa predstavnicima Milana. Čak postoji mogućnost da dogovor bude završen sutra.
Slažem se s tobom, ali problem je što ovaj Zaniolo u trenutnom stanju nije ništa bolji od njih. Ako lažem ja, ne laže statistika, skoro u svim stavkama i parametrima je mrtvi Messijas ispred njega.
To samo Milan može neefikasne i loše igrače zamjeniti još neefikasnijim igračem.
To samo Milan može neefikasne i loše igrače zamjeniti još neefikasnijim igračem.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.