FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ova 19 što igra u napadu za Leotar gori od Lazara Popovića, promašio je 3 zicera.Napada Leotar, ali imaju panj u napadu
DRUG NEBI TI PUNCA
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma jest bolan pusti ove. Mogli su nam i go dat. Precku pogodili, Antolivc branio...Elegant je napisao/la:Jel sve regularno
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
treba svima odbiti 20% od plate za ova vucaranja zadnjih 10 minuta svake tekme u zadnje vrijeme
Sta brko kaze znal ko citat s usana ?
nisam gledo citavu tekmu al ovih zadnjih 15 min drugog poluvremena i od 20 min prvog Bekric - katastrofa, odbrana takodjer kao da niko ne zeli igrati odbranu svi stoje niko se ne krece ne napada, tek kad uzmemo loptu onda kao nesto hocemo, ali jalovo..
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- savatihotece
- Kontakt:
Idemo dalje. Sad kup, pa Široki. Ide kilavo, al što se bodova tiče odlično.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
-
- Kontakt:
Kontam neuigranost i zbunjenost ovim rotacijama,al ovo hodanje je fakat smijesno. Sad bi meni oni pravo na pomocni na trening!
Elem,zao mi sad Pitara

Elem,zao mi sad Pitara

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma nesto ne stima... Protiv Veleza i Leotara, u oba meca, drugo poluvrijeme katastrofa... Leotar je komontno mogao dati dva gola, od 10 sansi koji su imali...
Sve u svemu, opet bodovi pisi, igru brisi, bar sto se drugog dijela tice...
PITARI TKO JE PRVI?
S kim ono u kupu igrate?
Sve u svemu, opet bodovi pisi, igru brisi, bar sto se drugog dijela tice...
PITARI TKO JE PRVI?
S kim ono u kupu igrate?
-
- Kontakt:
igru brisi bodove pisi
za ove sto su gledali cijelu utakmicu je li bilo baklji, ili ce ovo bit prva utakmica bez kazne?
za ove sto su gledali cijelu utakmicu je li bilo baklji, ili ce ovo bit prva utakmica bez kazne?
Evo ga 3 bobe
Ali mislim da će Sarajevo ipak tući Zrinjskog sutra...

Ali mislim da će Sarajevo ipak tući Zrinjskog sutra...
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Kako mi ljudi rekose tako je i bilo, znalo se sve, cestitke na zasluzenoj pobjediaS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
Utakmica je namjestena da zavrsi rezultataom 0-2

- Ultras1921
- Kontakt:
nije prikazano nista, ja koliko sam cuo bilo je petardiAmar TM'87 je napisao/la:igru brisi bodove pisi
Forza Inter!
Forza Inter!
- champions1921
Tomic igrac utakmice.. Posle njega Antolovic.. Cola bolji na zadnjem veznom nego na beku.. Mislim da vise nikad necemo poceti utakmicu u sastavu u kojem smo danas poceli.. Zamislite da je nekoj ekipi Jamak, Svraka, Zeba, Kerla, Zolotic, Beslija.. Ta ekipa bi nam bila najveci rival za titulu
Rutinski odradjeno Trebinje ali bice guravo protiv Sirokog ako Amar ne poslozi kockice do sledece sedmice..

Rutinski odradjeno Trebinje ali bice guravo protiv Sirokog ako Amar ne poslozi kockice do sledece sedmice..
BUDI ŽELJO !!!
Idemo dalje
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma covjek slucajno precku pogodi, nije htio. I omaklo mu se gadja raslje, preko noge mu lopta otisla...aS_Roma je napisao/la:Kako mi ljudi rekose tako je i bilo, znalo se sve, cestitke na zasluzenoj pobjediaS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
Utakmica je namjestena da zavrsi rezultataom 0-2Pravi ste sampioni nema dalje
Forza Inter!
Forza Inter!
Ultras1921 je napisao/la:Ma covjek slucajno precku pogodi, nije htio. I omaklo mu se gadja raslje, preko noge mu lopta otisla...aS_Roma je napisao/la:Kako mi ljudi rekose tako je i bilo, znalo se sve, cestitke na zasluzenoj pobjediaS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
Sta ima cudno sto smo pobijedili leotar pa jedino ih Borac nije pobijedio znaci sarajevo i siroki to je regularno medjutim kad zeljo pobijedi koji je najvise osvojio bodova na gostovanju nije uredu stvarno ste smijesni.
Jesu li veće šanse da taj pogodi slučajno prečku ili ovaj slučajno rezultat?Ultras1921 je napisao/la:Ma covjek slucajno precku pogodi, nije htio. I omaklo mu se gadja raslje, preko noge mu lopta otisla...aS_Roma je napisao/la:Kako mi ljudi rekose tako je i bilo, znalo se sve, cestitke na zasluzenoj pobjediaS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !

NAPRIJED NARODE!
- champions1921
Procitao nase postove tipa: Bice gusto, bice 0:2Zeman je napisao/la: Jesu li veće šanse da taj pogodi slučajno prečku ili ovaj slučajno rezultat?

BUDI ŽELJO !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne seri ziv bio... Da su imalo sposobniji bili u zavrsnici mogli su tricu uvaliti u ovih zadnjih 15 min...aS_Roma je napisao/la:Kako mi ljudi rekose tako je i bilo, znalo se sve, cestitke na zasluzenoj pobjediaS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
Uostalom vidim vec si utjehu nasao za neuspijeh svog diva...Pa ako zijanite ovu jesenju, laka srca mozes reci, zna se ko je sampion odavno...
U Derby kladionici Željo je bio na ponudi i nije uopšte bio blokiran , 1.5 kvota .
Naprijed Željo ljubavi moja !!!

Naprijed Željo ljubavi moja !!!

Brkica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.