Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nadam se da će doći u Sarajevo.guber90 je napisao/la:Navodno je za Mesanovica zainteresovana neka Francuska ekipa, prica se da je to Bazdarevicev tim. Da li neko zna koliko je ovo tacna informacija. Ukoliko ostane Sloboda i bez njega, kofere u ruke i put prve lige Federacije.
U nadi je i magarac crk'oDRHAUSE je napisao/la:Nadam se da će doći u Sarajevo.guber90 je napisao/la:Navodno je za Mesanovica zainteresovana neka Francuska ekipa, prica se da je to Bazdarevicev tim. Da li neko zna koliko je ovo tacna informacija. Ukoliko ostane Sloboda i bez njega, kofere u ruke i put prve lige Federacije.
DRHAUSE je napisao/la:Nadam se da će doći u Sarajevo.guber90 je napisao/la:Navodno je za Mesanovica zainteresovana neka Francuska ekipa, prica se da je to Bazdarevicev tim. Da li neko zna koliko je ovo tacna informacija. Ukoliko ostane Sloboda i bez njega, kofere u ruke i put prve lige Federacije.
senci-071 je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Nadam se da će doći u Sarajevo.guber90 je napisao/la:Navodno je za Mesanovica zainteresovana neka Francuska ekipa, prica se da je to Bazdarevicev tim. Da li neko zna koliko je ovo tacna informacija. Ukoliko ostane Sloboda i bez njega, kofere u ruke i put prve lige Federacije.
Pa to bi mu i bila dobra odskocna daska u karijeri,jer svaki igrac ce puno vise dati dolaskom u veci klub
Sta pricas bolan, nisi se ni rodio kad su te utakmice bile, nego ti ovi stariji ispricali pa ti sad ovdje nama pises, koliko je Sarajevo igralo "evropskih utakmica ", to nas ne zanima uopste , to sto vi dizete svoj klub ni to me ne zanima, ni jedan klub se nije domogao grupne faze lige prvaka ili evropske lige tako da necu da pricam o tome.senci-071 je napisao/la:Ja samo pisem Hary argumentovano svidalo se to nekom ili ne ,ali Sarajevo je najveci klub u BiH igrati sa Manchesterom, HSV ,igrati oko 50-tak Evropski utakmica, i da dalje ne nabrajam to se mora postovati.
senci-071 je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Sta pricas bolan, nisi se ni rodio kad su te utakmice bile, nego ti ovi stariji ispricali pa ti sad ovdje nama pises, koliko je Sarajevo igralo "evropskih utakmica ", to nas ne zanima uopste , to sto vi dizete svoj klub ni to me ne zanima, ni jedan klub se nije domogao grupne faze lige prvaka ili evropske lige tako da necu da pricam o tome.senci-071 je napisao/la:Ja samo pisem Hary argumentovano svidalo se to nekom ili ne ,ali Sarajevo je najveci klub u BiH igrati sa Manchesterom, HSV ,igrati oko 50-tak Evropski utakmica, i da dalje ne nabrajam to se mora postovati.
Na ovo što si napisao mogu se samo slatko![]()
![]()
Za prvo, vjerovatno da se ne bi sramotio.tarikhordas je napisao/la:He majko mila cuj sto bi dos'o u Sarajevo. Pa sto nebi doso u klub koji je prosle sezone bio 2. na tabeli a njegov sadasnji klub bio u sredini tabele !? Sto ne bi doso u klub koji svake godine igra u evropi za razliku od njegovog sadasnjeg kluba koji kolko se sjecam odkako se igra zajednicka PL nije nikad izaso u evropu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.