Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 13:39

Najbolje bi bilo kad bi politika kluba bila da se ne dovode igrači stariji od 26 godina kao što radi Manchester United...

I ovaj Eduardo se čini solidnim igračem, samo što je skup navodno 18 miliona, ne bi to dao Marotta ni da su mu Arapi vlasnici :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 avg 2011, 13:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Najbolje bi bilo kad bi politika kluba bila da se ne dovode igrači stariji od 26 godina kao što radi Manchester United...

I ovaj Eduardo se čini solidnim igračem, samo što je skup navodno 18 miliona, ne bi to dao Marotta ni da su mu Arapi vlasnici :mrgreen: :lol:
ma lik kao vrijedi 18 miliona, a 9 mjeseci je proveo u bolnici , lijecivsi povredu koljena, vratio se prije 15 dana na teren, taman posla da za njeg damo 18 miliona :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 14:21

Ma ovo je patka obična, on je nedvojbeno dobar igrač, ali fizički nije spreman, a znamo da su nama Brazilci bili vječita bojka...Recimo kad bi ga dovodili ne treba dati za njega više od 10 miliona...

Ima li šta novo za Alexa!?

Zar danas nije trebao biti taj neki sastanak u Londonu!?
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 avg 2011, 14:28

Ma kakav Eduardo, još za 18 miliona, to je ne moguće neda Marotta pare :D, pa bolje onda za 22-25 kupiti Hazarda ili Matu bolji su duplo!

Bastos otpao definitivno, on bi došao, ali Conte je tražio nekog drugog, koji je bolji u igri 1 na, e sad bi bilo glupo da dodje Vargas, jer nije ni on igrač koji je jak 1 na 1.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 14:30

Prvobitno je tražio igrača koji je dobar 1 na 1, a poslije sam pročitao kako želi igrača što više trči i koji je izuzetno fizički pripremljen...

Zato je otpao Bastos, a prednost dobio Vargas...
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 avg 2011, 14:42

Meni je bezveze da dovedemo Vargasa, previse uzimamo igrace koji su 27+ godine, jeste da su sad u najboljim godinama, ali po meni je bolje, npr. Vargas košta 15 mil, dodaš još 8-10 miliona i dobiješ igrača koji bi mogao odigrati još 10 sezona ( a na njemu možeš i zaraditi, ako zatreba ;) ), a ne ovako 15 mil i onda kasnije problemi kao sa Amurijem, Iaquintom, Martinezom i kompanijom ( daleko od toga da je Vragas loš igrač, naprotiv dobar je, ali ipak teba malo dugoročnije gledati). Jer previše smo igrača u ovom prelaznom roku stariji doveli, treba nekog i mlađeg dovesti!

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 14:46

Želja mi je bio Samir Nasri, a sada je Eden Hazard 8-) :lol:

To ću ispuniti na PES 2012 :lol:

A mi smo u takvoj trenutno situaciji da moramo dovoditi te starije i iskunije igrače jer su nam potrebni rezultati, jer ovi mladi kakvi su hajd što hoće puno love nego hoće obavezno da igraju u LP, sve se to nafuralo, treba ih postrojiti sve redom :D

Mi smo do 2006. bili san svakog igrača i to se sve srušilo, sad moramo to ispočetka graditi, što je igračima bio san i želja Juventus, sad je Juventusu želja ili san dobra igračina...

Nažalost, to je danas tako, ali aBd promjenit će se to u dogledno vrijeme...
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 avg 2011, 14:55

:D :D

Pa dobro ima igrača koji ne bi došli da "ganjaju" LP sa Juventusom ( a već to imaju u svom klubu), ali vrijedi pokušati poslati ponudi, pregovarati, nema se šta izgubiti. A kod "nas" se većinom spominjao Vargas i Bastos, od mladji Perotti, što su i potvrdili mnogi, ali sam samo novinarska naglabanja čitao za Matu, Hazarda, pa Bale-a prije! Ja mislim da bi se sa ovim momcima moglo dogovoriti :mrgreen: , može to Marotta samo što je on skrt :D!

A možda nas iznenadi, pa Alex-a dovede na posudbu i sve pare uloži u lijevo krilo i dovede Nanija :lol: :lol: !
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 16 avg 2011, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

FC Ljuta Krajina

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 16 avg 2011, 14:56

Hajde Marotta živ bio iskeširaj tu lovu,počinje sezona klocu jedan :mrgreen:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 avg 2011, 15:04

Ma neće SAF pustiti Nanija, ne bilivim, Pasquato je odigrao odlično ove pripremne, međutim jedno su pripremne, drugo takmičarske utakmice kada tri boda budu imperativ, nama treba zbog širine igre, zbog taktike i kombinacije još jedno lijevo krilo koje je tako polivelentno kao što je bio Bastos ili Vargas, po potrebi da igra beka i da se kombinuje sa igračem koji je takođe na njegovoj strani.. Juve je tako uvijek igrao i treneri su tokom historije kombinovali igrače na tim bekovsko-krilnim pozicijama kako bi dobili najbolju pobjedničku kombinaciju..

Hazard jeste dobar igrač, ali ja njega ne vidim nikako drugačije nego kao klinca koji hoće LP, novce, ime preko noći a to mu Juve sada ne može priuštiti. Nani također neće doći trenutno sa konja na mazgu.. Ostaje nam Vargas kao najrealnija od svih dosad ''realnih'' opcija, i bilo bi za osudu kad bi tu kiksali..
Nekada je Juve bio mamac za sve mlade igrače, a i skauti su ih znali nanjušiti što jest, jest.. sada je drugačije i ako je ikada jedna sezona bila prekretnica to nam je ova...
Nakon dva kiksa u protekle dvije sezone treći se jednostavno ne smije desiti.. bilo bi previše. Uspjeh možemo smatrati plasmanom u LŠ (kako teško ovo zvuči za klub kakav je Juve), a sve preko toga biti će dobrodošlo.

Nada uvijek tinja. :D 8-) :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 15:30

Šta je ovo!?

Apsolutna dominacija juventina ovih dana... :D

@sarajlija, ja sam ushićen, a ti!? Pusti nam neku od Šabana :P :lol:
Oxygen je napisao/la:Hajde Marotta živ bio iskeširaj tu lovu,počinje sezona klocu jedan :mrgreen:
Dobar je Marotta, fino on obavlja svoj posao, nije to tako jednostano otići dati pare i kraj priče, nema on na raspolaganju neograničen budžet kao neki klubovi...

Mislim da i ovog ljeta kao prošlog neće biti nekog skupocjenog igrača...

Govorio sam već, Marotta i Conte dovode ciljane igrače, igrači koji su među najboljim u Serie A i koji će garantirati visoki plasman, zato je možda Vargas i opcija broj 1, za razliko od ostalih, dok se ostali prilagode, uklope i sve ostalo, proći će 10-tak kola.

Start prvenstva je najbitniji, iako mnogi govore da ima puno do kraja i da se to može nadoknaditi, ali ukoliko loše startamo sami sebi nabijamo taj neki pritisak na što bolji rezultat...
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 avg 2011, 15:39

Može li ona od Šabana ''Tajna želja'' ili ''Kažu da pijan sam'' :lol: :mrgreen: :D
Da ne bih offtopičario kad su termini TIM Trofeo i Berlusconi kupa? 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 15:42

Vidi, vidi ti njega...i ti znaš po nešto :P :lol:

Neće @sarajlija zamjeriti, odlično bi se on uklopio u ovaj ambijent :lol: :lol:

U četvrtak u 20:45 igramo prvu protiv intera, ako zijanimo igramo odmah protiv Milana, a ako dobijemo igramu treću protiv Milana... :D

A Berlusconi u nedjelju valjda isto u 20:45.
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 avg 2011, 15:44

ramiral je napisao/la:Može li ona od Šabana ''Tajna želja'' ili ''Kažu da pijan sam'' :lol: :mrgreen: :D
Da ne bih offtopičario kad su termini TIM Trofeo i Berlusconi kupa? 8-)
Tim trofeo (četvrtak) :

20:45 Juventus - Inter
------ Poraženi (iz prve) - Milan
------ Pobjednik (iz prve) - Milan

Berluskoni kup (nedjelja) :

Milan - Juventus

Evo na brzinu :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 avg 2011, 15:46

Hvala brate :)
Šta'š popit' :D

Eeeee kako se nekad proslavljala titula uz gore navedenog pjevača... i još nekoliko njemu sličnih...
dernek do zore... i oblačenje Juventusovog dresa jednoj plavuši....
ne smijem više... :) :lol: :mrgreen:

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 16 avg 2011, 15:46

I ja sam za neka dugorocnija rjesenja nego ovako dovedemo Alexa na sezonu-dvije, a sto se tice igraca koji zele LP, mislim da bi svi dosli jer su sve to mladi igraci jedna sezona bez LP moze proci.

Bitno je da se ponudi a onda da vidimo ostalo :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 avg 2011, 15:49

Ag. od onog Gastona Ramireza iz B0logne izjavio da bi se Ramiz savrseno uklopio u vasu 4-2-4 (igra krilo ) pravo dobar igrac ,mlad a i ne kosta puno ..
Zadnja izmjena: warden, dana/u 16 avg 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 avg 2011, 15:50

Jeste dobra je igrač mlad, ali čitam da mu je cijena do 10 miliona, ponovo mnogo za njega, ali postoji mogućnost da se uključe neki igrači u transfer Sorensen (pola ugovora :roll: ), Ekdal, Almiron!

FC Ljuta Krajina

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 avg 2011, 15:54

juventus 0244 je napisao/la:Jeste dobra je igrač mlad, ali čitam da mu je cijena do 10 miliona, ponovo mnogo za njega, ali postoji mogućnost da se uključe neki igrači u transfer Sorensen (pola ugovora :roll: ), Ekdal, Almiron!
Da ,mislim da MOrrata nece dati tolike pare ,mozda neke kompenzacije u njegovom stilu ,jer steta je da ga neko sad dok je mlad i "(ne)provjeren " ne dovede ,za koju sezonu ce ga "udesit "sudbina kao i Sancheza ,zasto da ga neko od nase velike trojke nr klapi na vrijeme ? .pa makar to bili vi :twisted:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 avg 2011, 16:02

Bilo bi šteta, jer ako se razvije u igrača, ovi uhljupi tipa Udinese, Palermo ga neće htjeli prodati u Italiju, nego će on otići po "masnoj" cijeni šejicima, haj možda ovaj fair play to malo smiri, ali će oni ponovi pronaći neke malverzacije, jer ima rupa u zakonu. A vidi se da momak ima talenta, haj dobro bar smo kaparisali onog momka iz Barija, što je dao 3 gola u prvom nastupu u Seriji A ( tako sam čitao)

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.